Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

[MIUwhy] Xiaomi deletes Twitter poll after its own MIUI loses to Android One

Obrisali :D

DVl_Q-xV4AA16x0

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ko gubi ima pravo da se ljuti :D

Od tih 14000, 8000 je glasalo sa RN4 koji furaju LOS :d

Pa...sami su "krivi"...reklame i twitovi o mi a1 dominiraju, plus je u Indiji, za trziste za koje je i namenjen, ogroman uspeh.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Izdvoj vise para jedno 500e, bice vise sigurno.

Ako se secate antutua pre nekih 6-7 godina...1000 poena je nekad bilo vrh..[emoji846]

Ako se ne varam, RN4 sa istim CPU ima oko 68k? Dobro je onda ovo :)

Da je ispod 65.000 ja to ne bih kupio.

Koja je to app, da vidim kako guram 80k+ na 4god starom telu. [emoji847]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Odron od aplikacije, odmah neke notifikacije, moraju se dodaci instalirati. Teska ko da je za Windows pravljena. Delete All gdje god se spominje, bez provjere ikakve...

[emoji848]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Zasto gore na vrhu pise dva puta vip srb 4g? Jel moze to nekako da se skloni? :D
2d2caecb400bb8bde9edfedd153bae48.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel ovo potpuno bezbedno? Nije mi nista otkljucano, rootovano i menjano, sve stock. Jel radi update i posle instalacije? Ne brise se nista sa telefona?

Jel ovo potpuno bezbedno? Nije mi nista otkljucano, rootovano i menjano, sve stock. Jel radi update i posle instalacije? Ne brise se nista sa telefona?

Meni je bilo sve stock, zaključan bootloader, a root nisam ni radio. Program je sam odradio unlock, podigao TWRP, obavio što treba, ubio TWRP i zaključao bootloader. Koliko vidim u temi trebalo bi da radi dalje OTA. :)

ec654aaa0eef01853625ae55da4c15fa.jpg
0aeaad24ba01be2c3c0db2a8998f1db8.jpg

Hvala. Probacu i ja posle pa javljam. [emoji4]

Aj'. ;)
Meni sad još jedino fale full ručne kontrole za ISO i Shutter Speed. :d

SS је ограничен на колико? 1/8, 1/15?

Fabrička ide do 1/15s, Manual Camera do 1/10s, a Open Camera 1/12s (ali u Exif piše 1/8s tako da ne znam čemu da verujem).

Probao sam 1.3, 1.4.3 i posebno i zajedno ali nece. U programu zastane na "Unlocking bootloader" a na telefonu Fastboot logo. Upalio sam OEM Unlocking i USB debugging naravno, admin privilegije pri pokretanju programa...

Windows 7

Ja sam nabo uključen telefon na USB, pokrenuo 1.4.3, kad je završio nešto mi je zabo program pa sam ga ugasio i pokrenuo ponovo i išao na instal.
Prvo je tako stajao pa se telefon restartovao u fastboot i tako je stajalo neko vreme, opet restart i ušao u TWRP i isto tako malo stajao pa opet uskočio u fastboot i posle još jednog restarta digao sistem. :)

Pozdrav, postao sam clan mi a1 kluba od juce :)
Sem sto sam se navikavao malo na telefon jer sam presao sa Win10 na Stock nisam imao nikakvih problema, sve radi dosta fluidno, lepo i brzo, osim jednog... 4G mi je kartica, u podesavanjima stoji prefered 4G, ali nece nikako da prikaze. Brat ubaci moju karticu u redmi note 4x i pise 4G, a meni ne... Nije da se bunim i 3G je dovoljno brz, ali me malo pecka ovo... Hvala unapred :)

Da li je moguce da se telefon otkljucava na otisak prsta ali i na power on dugme a da ne trazi pin ili parten (ili sta vec je postavljeno), znaci swype samo... Nekada mi je zgodnije na dugme ako je telefon na stolu i treba da vidim nesto samo.

Sta rece ti sad

To nema smisla, ti hoces zastitu ali hoces i da je nema.

Mislim da je nemoguće. Uslov da radi finger je postojanje patterna. Možda grešim...

lol what :d

Pa koja svrha otiska prsta kad bi bilo ko mogao da ti otkljuca telefon na power dugme.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno