Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Cache obrises iz Settings - Storage - Cached data... uploadfromtaptalk1514624506346.png

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Hvala,sve to znam . Nego me je začudilo da nema ta opcija u recovery. Obično ima. Bilo na nexusu ima na oneplus pa me začudilo pošto je stock

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

I na MIUI-ju nema te opcije, to je neka njihova politika... Do skoro je BL bio skroz zakljucan, nisi mogao cak ni Wipe data da odradis iz Mi recovery dok ne otkljucas BL.Sa MIUI 9 su to resili.Sada bez obzira na zakljucan BL, moze da se boot-uje u Mi recovery.

Kide, jel moze ono za font, hoce li mi raditi ota ako flesujem posle stock font nazad?

Ma root-uj, menjaj i uzivaj... ;) Kao sto rekoh vec, kada izbace novi fastboot rom, flesnes ga i isto ti dodje kao da si odradio OTA. Ne znam na koji nacin planiras da root-ujes, vise zavisi od nacina na koji je odradjen root da li ce proci OTA nego od neke sitne modifikacije...

Dobar rostilj, ooovaj, dobre slike :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odlicne fotke. GCam cini cuda. [emoji4]
Ispod slike pise Huawei Mi A1, malo su pogresili. [emoji3]

Notifikacije podesavas u Settings-Notifications...Izaberes app koju hoces , zatim tapnes na plavi krug sa slovom A (A oznacava AUTO) i onda pomeras slajer po zelji...

Možda sam ja ćorav, ali ne vidim to što ti pričaš..?

270bbc1e46a1ae157f4398b3189ff206.jpg

Ovo...

uploadfromtaptalk1514635862741.png

Hmmm... Kod mene drugačije. Poslednji update decembar.

Zadrzi prst duze kada ti se pojavi neka notifikacija, pa vidi gde ce da te "odvede".

Isto me odvede kao što sam ti okačio ss. Neka adb će raditi

Ja nisam ubacio taj drugi dec.update od 64mb,moguce da je to do njega...Ne kapiram zasto su to promenili, ovako je od pocetka na N...

Mislim da znam šta je... Evo puca system Ui tuner. Flesovao sam magisk modul koji radi na framework-u, zato je i drugačije.

Neka kačim na komp i kucam adb, nego rekoh možda ću lakše ovako.

Pa ti si flesnuo onaj modul za Magisk, koji ima fix za audio i ostatak...Pokvario si odmah sve :)

Pustite mi drajvere za adb za ovo nase sokocalo, skinuo sam, ali ni da mrdne. Stoji zuti uzvicnik i dalje u device manager-u.

Probao sa onim tool ali in one, stavio google on odradio nesto, ali ono vnogo i dalje stoji.

Pa isti su adb drajveri kao i za ostale...
Ja koristim ove, sve sljaka... Probaj drugi kabal, vise mi lici na taj problem.

http://adbdriver.com/downloads/

Pa nemam drugi, ovo je ovaj što je došao uz telefon. Root sve i ostalo sam uradio sa njim, ne znam...

Pa root si radio iz fastboot-a, a sada pokusavas da ga preko adb prozoves dok je ukljucen. Ako imas win 10 x64 ima ona fora da se pokrene onaj fajl , pa tek ga onda vidi kako treba...

Uspeo sam sa ovim. Instalirao sve kul.

Samo da ne vidim ovaj heads up nocnu moru.

Pitam se sta ce tebi stock, kada si vec pola sistema modovao :) :) :) za tebe je vise neki skinovan android ;D

Da 5x ima band 20 uzeo bih njega, ali posto nema *** :) Slim custom mi je bio najbolji.

Inace izuzetno je klizav telefon, jedva cekam case da dodje.

Jos nesto sto moram da pohvalim je brzina preko wifi. Koristim oduvek na androidu websharing lite, na S7E mi prebacivao brzinom oko 72mbps, a ovde ide preko 100 tako 110. Cudno i neverovatno. 5ghz naravno.

Protivnik si xposeda Djilke brate, a odma' nabacio magisk modul. [emoji39][emoji16]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Mrzelo me da kucam :D
Kad dodje oreo onda ću ručno da rokam po build.prop-u.

Ala smo se pojačali, tek će sad da eksplodira tema :d

Djilke se poveo onom porukom sa bilborda : " Predjimo na MI". [emoji16][emoji13]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno