Koliko su buildova pustili za oreo beta!? jedan, dva?Evo Oreo Beta i kako će Mi A1 raditi sa 8.0 Oreo-m.
https://youtu.be/0cp-l8qbj6E
Za @Djilkoša evo FP će otključavati u milisekundi [emoji23][emoji6]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Pa to ti je do gugla,ne fona.[emoji3]
Probaj da ugasis adaway. Meni lici da ti prolaze samo reklame sa kineskih servera, da ti njih adaway ne blokira dok ostale blokira, zato si stekao takav utisaktakodje probaj da resetuje Id u Podesavanjma - Google - Ads...
A sto se tice root-a, neki moj zakljucak je da mora RO... svaka modifikacija = OTA ne funkcionise.
Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Evo jedna slikica za ljubitelje Xiaomi-jaja bih je nazvao, savrsen spoj
Нисам још напоменуо и то да и ако прође нека реклама/оглас поред адавеј он увек буде Кинез...такође Гугл претрага увек има рекламе из Азије....![]()
Aaa Kide najs, postaješ pravi fen [emoji3] fali ti još samo xiaomi pen da budeš kompletan [emoji3]Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Druze, ti kao da si spavao na casu. 4k recording radi ok, bilo koji drugi tip snimanja i krecu vanzemljaci da ricu. Dakle, mic je u redu. Sw je problem, tacnije to sto ne gasi noise canceling.Mikrofonu ne fali nista...ko ima problem ima felerican telefon, softver ne moze da "popravi" feler.isto vazi i za los ekran i za sustanje u alusalicama i za cemer bateriju i za gubljenje mreze i za random restarte i sta sve vec prijavljuju.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Edit:
/system/build.prop.
Change:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
to
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
Then, edit:
/system/etc/audio_platform_info.xml
Change:
<device name="SND_DEVICE_IN_VOICE_DMIC_TMUS" acdb_id="41" />
to
<device name="SND_DEVICE_IN_VOICE_DMIC_TMUS" acdb_id="4" />
Reboot.
Molim te koji je to widget za sat/vrijeme?Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari