Koliko su buildova pustili za oreo beta!? jedan, dva?Evo Oreo Beta i kako će Mi A1 raditi sa 8.0 Oreo-m.
https://youtu.be/0cp-l8qbj6E
Za @Djilkoša evo FP će otključavati u milisekundi [emoji23][emoji6]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Pa to ti je do gugla,ne fona.[emoji3]
Probaj da ugasis adaway. Meni lici da ti prolaze samo reklame sa kineskih servera, da ti njih adaway ne blokira dok ostale blokira, zato si stekao takav utisak 🙂 takodje probaj da resetuje Id u Podesavanjma - Google - Ads...
A sto se tice root-a, neki moj zakljucak je da mora RO... svaka modifikacija = OTA ne funkcionise.
Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Evo jedna slikica za ljubitelje Xiaomi-ja 🙂 ja bih je nazvao, savrsen spoj 😀
Нисам још напоменуо и то да и ако прође нека реклама/оглас поред адавеј он увек буде Кинез...такође Гугл претрага увек има рекламе из Азије....![]()
Aaa Kide najs, postaješ pravi fen [emoji3] fali ti još samo xiaomi pen da budeš kompletan [emoji3]Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Druze, ti kao da si spavao na casu. 4k recording radi ok, bilo koji drugi tip snimanja i krecu vanzemljaci da ricu. Dakle, mic je u redu. Sw je problem, tacnije to sto ne gasi noise canceling.Mikrofonu ne fali nista...ko ima problem ima felerican telefon, softver ne moze da "popravi" feler.isto vazi i za los ekran i za sustanje u alusalicama i za cemer bateriju i za gubljenje mreze i za random restarte i sta sve vec prijavljuju.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Edit:
/system/build.prop.
Change:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
to
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
Then, edit:
/system/etc/audio_platform_info.xml
Change:
<device name="SND_DEVICE_IN_VOICE_DMIC_TMUS" acdb_id="41" />
to
<device name="SND_DEVICE_IN_VOICE_DMIC_TMUS" acdb_id="4" />
Reboot.
Molim te koji je to widget za sat/vrijeme?Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Ko ima root i hoce update, kada izbace svez fastboot rom, flesne se preko Mi flash beta , u njemu se selektuje opcija "Save user data".Tako ostaju svi podaci , onda za root se iz fastboot-a flesne onaj patch-ovani boot.img komandom "fastboot boot boot.img", nakon toga skine SuperSu sa GP i svi podaci su tu, odradjen upgrade i opet imate root.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari