Porucih i ja. Valjda ce stici u neko dogledno vreme.Ja naručih Lephee case, sličan, vidječemo kad stigne...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Miui je pun bloata, stock je onako kako je Google zamislio Android OS, sve ostalo su skinovi koji idu preko.Danas mi je stigao telefon, na prvi pogled veliki upgrade u odnosu na xiaomi redmi note 2 koji sam prethodno koristio.
Samo zanima me da li je moguce napraviti precicu za screenshot, kao i da li je moguce da u padajucem meniju ubacim opcije koje su inace prisutne kod MIUI launchera, ima to nekih opcija ali ne sve kao na prethodnom telefonu .
Takodje imam ponudjen update za android koji iznosi gigabajt, da li je to potrebno redovno updejtovati? to nisam radio na prethodnom telefonu
Stock ima gomilu Google aplikacija koje mi nikad neće trebati niti me zanimaju... Manje bloata imaju neki skinovi kod kojih nije ništa od Google ovih aplikacija ubačeno...
A i to je diskutabilno kome je sta lepo. Meni nista posebno ovaj S6 Edge, jos mi i smeta taj zakrivljeni ekran, stalno stisnem sa strane ekran slucajno.Na jednom android radi, a drugi je....lep.[emoji4]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
S7 puno bolja kamera, u tamnijim scenama pogotovo, ima OIS, bolji premium feeling u rukama, stvarno je lijep.Hocu da kupim novi tel ali ne zna covjek sta da kupi da ne bude preskupo.Trenutno imam nexus 5x.Moze li neko napisati nesto o telefonu kakva je kamera kako radi google cam jesu li ista bolje slike?Kakve su performanse multitasking posto vidim da ima 4gb rama?Da li uzeti taj tel ili dodati jos malo para i uzeti s7? Hvala
S7 puno bolja kamera, u tamnijim scenama pogotovo, ima OIS, bolji premium feeling u rukama, stvarno je lijep.
Ostalo po meni isto ili bolje na A1.
Multitasking na A1 je milina, 5.5 inča taman veličina ekrana, baterija dugo traje, stock android bez jeb..og Knoxa pa se ne brineš kod rootanja i isprobavanja stvari.
Pitanje je generalno kolika je ta nadoplata za S7 i jel ti 5.1 inča dovoljan ekran.
Ako su slični novci i ne pali te 5.5 inča uzmi S7.
Imao sam S7 i sad A1 pa govorim iz iskustva.
my A1 sent it
To je subjektivno, ne znas dok ne probasTo je vec odgovorVolio bih 5.5 inca ipak je 5.1 premalo zato sam pitao kako radi google kamera da li poboljsa slike
Još nisam probao gcam na A1, budem danas ili sutra. Ovako na čisto ni blizu S7ici, ni blizu...
my A1 sent it
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari