tek sam otvorio telefon i ovo pisem samo na prvi pogled
-telefon jako dobro izradjen i crna varijanta odlicno izgleda
-naravno, posto je android u pitanju, vec je zabagovao... ne mislim naravno na bagove u smislu da izlazi iz aplikacija ili da nesto koci, nego mu nekad ostane tastatura na ekranu par sekundi posle nego sto se ukuca lock screen code i ako odma prebaci na home, sto jako smeta, ali otkljucavanje na otisak radi super
-podesavanje otkljucavanja na otisak je lako i intuitivno jasno, za razliku od tesle 9.1 gde sam prvi put pogresio kada sam radio u klipu
-kamere necu da pominjem, bolje da ih nema, isto kao i na teslama, huawei p8 lite, p9 lite i slicnim telefonima tog cenovnog ranga... cisto su tu radi informativnog karaktera
-telefon radi dosta fluidno i stvarno je lep osecaj koristiti ga
-ekran je u odnosu na telefone slicne cene odlican, a moze da bude i jako svetao sa jarkim bojama na max podesavanju... ja ga koristim na oko 40% osvetljenja
-ne znam ovako na prvu loptu da li ima b20, ne pise nigde u dokumentaciji
-od aplikacija ima samo google apps, mi remote i feedback
-kapacitivni dugmici se ne vide uvek, tako da uopste ne smetaju i ne izgledaju ruzno
za sada sam zadovoljan, pogotovo sto mi ovo treba za dev telefon
edit: namerno pisem u editu dodatne stvari i pisacu kako budem otkrivao
-posle par minuta je odmah izasao ota update i vise ne ostaje tastatura prilikom otkljucavanja
-kamera je za slikanje zapravo dobra kada ima dosta svetla i kada se nameste prava podesavanja, za video i dalje nije nista posebno i ako podrzava 4k snimanje
-zvuk na zvucniku za reprodukciju sadrzaja nije nista posebno... vidjao sam i glasnije i kvalitetnije, cak i u ovom cenovnom rangu
-mi remote je odlican, radi sa svim televizorima i klimom u stanu, probacu u toku dana android tv box i apple tv ovih dana