Koja zejeb@ncija oko update-a ko ima root-ovan sistem preko CF auto root-a. Ni na jedan poznati nacin nije moguce odraditi update na novembarski update sa oktobarskog.
Sve sam moguce probao, od vracanje stock boot.img , flashfire-a, podizanje sistema sa b particije, pa onda update i nista nije uspelo...Morao sam da flesujem ceo rom i nakon toga je odradio uspesno update na Nov.update .
BL ostaje otkljucan, ali na pocetku ne pokazuje ono upozorenje dok se ne odradi ponovo root. Nakon root-a, opet ima upozorenje.
Svi podaci i aplikacije ostaju, ako se selektuje opcija ''Save user data'' u Mi flash prilikom flesovanja.
Sve je jos uvek sveze jer ovaj telefon ima slot A i slot B ( ''dve particije'' )...pa jos uvek malo toga ima sto bi pomoglo...
Meni zanimljiva stvar je da je slot A kod mene bio update-ovan na Oct.update, dok je slot B bio ostao na Sept.
Preko TWRP je moguce menjati slotove i boot-ovati System sa oba slot-a...
Da bi se boot-ovao TWRP, mora se vratiti original boot.img inace nece da boot-uje TWRP.
Posle flesovanja rom-a sa oznakom tissot_images_7.10.30_20171030.0000.00_7.1_82ffdfe70c , odradio sam uspesno update na Nov.update , pa root preko CF AR-a (koristio isti CF AR kao za oct.update) , editovao build.prop i sve radi kao i pre