Gde je source?I ako ne izbace source, treba i to uzeti u obzir...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Gde je source?
Nema ništa od toga.Pitaj Xiaomia [emoji848][emoji16]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Ali ne i da pišeš šta god ti padne na pamet.Imam pravo da ucestvujem u svakoj temi
Je l' horor zvuk pri snimanju videa samo kada je glasan izvor ili svakako ?!
Pavel Nedved ne zjb ako ti more bit' ...
A spikerfon u toku razgovora?Generalno su uboli sa zvukom na ovim novim telefonima.
Takodje glasan i cist zvuk. Milina da pustis muziku na njemu, za razgovor, itd. Ja licno utisavam ali znaci kad imas lufta na mestima gde je bucno.A spikerfon u toku razgovora?
S obzirom da su objavljivali source za druge njihove telefone ne vidim zašto ne bi i za ovaj. Povećaće popularnost telefona, više developera će da ga uzme, razvijace se romovi... Ne vidim razlog zašto ne bi objavili source.Nema ništa od toga.
Google nema dodira sa ovim telefonom. Device tree i kernel source je kod xiaomi-a, oni ga modifikuju, tako da update androida isključivo zavisi od njih.
Pisao sam već - ne radi mi i ne znam šta je problem
Probao, ni u jednom ne radi 4g, u Galaxy Note 4 mi radi sa istom karticom. Ni sa automatskim ni sa ručno unetim podešavanjima mi ne radi, nije pomogao ni factory reset, ni promena jezika, ni rutovanje (ova poslednja dva "rešenja" su rešili problem nekim likovima sa istim problemom na xda).Jesi li probao da zameniš kartice u sim ležištu? Jesi li probao karticu u drugom telefonu? Nemam problem sa 4G, od prvog dana radi, nisam ništa ni podešavao, samo ubacio karticu.
U Tapatalk-u okacis sliku kao attachment i bice onda ok...Aha, morali smo svi da menjamo ove godine, ove nove navodno podržavaju dualni broj (jedan broj a dve kartice, mada to u praksi ne radi). Do sada nisam imao problem sa njom.
p.s. Sada na računaru vidim da je Tapatalk zakačio ove ogromne slike, izvinjavam se svima koji forum prate na desktopu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari