Jbl rade odlično, Huawei su bas tihe.. Ne znam zaštoNe, 3 različita modela sam spojio i svaki je uredno radio
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jbl rade odlično, Huawei su bas tihe.. Ne znam zaštoNe, 3 različita modela sam spojio i svaki je uredno radio
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
Moze li preporuka za bateriju ako je neko menjao. Sestri je baterija naduvena, gubi kapacitet, fon se gasi...
Koliko sam citao te zamenske su uglavnom krsh i traju par meseci. Zbog toga pitam za svate. Mozda je neko naleteo na nesto sto valja
Hvala.
u vezi baterije, sećam se da je u ovlašćenom servisu zamena (originalna baterija + usluga zamene) 8.000 dinara. ako ta nova baterija traje najmanje koliko i ova originalna u samom A1 (3,5 godine al' sve slabije) onda se isplati zamena
Zar nije tu problem bio da se cisti speaker grill?Moja supruga i dalje koristi moj A1 4/64, jedina mana na duže staze je zvučnik za razgovore, original i zamjena su se utišali do neupotrijebljivosti, a originala nema nigdje.
Ne, serviser je sve testirao preda mnom, definitivno crkavaju, vidio sam i druga iskustva online. Zamjenski su grozni čim se instališu, i ne traju dugo. Ako neko ima original telefon u fioci, pokvaren ili slično, rado bih kupio polovan ispravan earpiece. Žena ne da telefon, a i ako je ubijedim da uzme novi, može ovaj neko da naslijedi pošto mu bukvalno ništa drugo ne fali.Zar nije tu problem bio da se cisti speaker grill?
Ja imam trenutno jedan razbijeni i malo pregazen pa me interesuje kako ti sljaka linux na njemu i da li mozes neke linkove da sibnes ka ROM-ovima i nekim tutorijalima posto planiram da mu zamenim ekran i rutujem te instaliram neki linux? Moguce li je?Devetka je počela da mi štuca čak i u lakšim aplikacijama i evo mesec dana sam na Lineage OS 17.1 zasnovanom na Androidu 10, official ROM sa redovnim apdejtima.
Prezadovoljan sam, sistem leti kao da je telefon juče kupljen a evo ušao sam u četvrtu godinu korišćenja. Jedini bag na koji sam naleteo je krčanje kada se poziv odmah stavi na zvučnik, ako se sačeka 2-3 sekunde od uspostavljanja veze sve je ok.
GCam radi na najnovijim verzijama (MCG 8.1 koristim), sve aplikacije normalno rade bez seckanja a baš ga mučim sa multitaskingom.
ima
Sve u svemu Mi A1 je stvarno jedan od najboljih telefona koji sam koristio, mislim da će potrajati još bar 2 godine kod nekog manje zahtevnog korisnika sa Lite verzijom ovih najpopularnijih aplikacija.
Ako je razbijeno sve ostalo osim ekrana ja sam zainteresovan!Mislim da imam mi a1 kome je riknula flesh memorija, ne moze da butuje i malo je razbijen, pogledacu kada stignem, pa ti javim na pm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari