Delicious
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2013
- Poena
- 225
Brže se otvaraju stranice, veliki je protok i onda npr nije isto 1 vremena čitanja na 4G i na 3G, jer ćeš više stranica obrnuti zbog veće brzine. Više stvari uradiš sa 4G dok bi na 3G čekao i gubio vreme.Ja imam trip da kad sam na 4g megabajti idu dosta brže nego kad mi je telefon na 3g.
Ukucaj samo "camera" u search kad udjes u settings i izaci ce ti. Ili Settings>System>Languande & Input> Advanced>Jump to CameraKako iskljuciti da se pali kamera na power dugmetu? Nije kao pre sto je bilo, nigde ne mogu da nadjem.
Ukucaj samo "camera" u search kad udjes u settings i izaci ce ti. Ili Settings>System>Languande & Input> Advanced>Jump to Camera
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Gboard predpostavljam. Instaliraj SwiftKey i rešen problem.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Pozdrav,
imam problem sa wifi signalom... Malo malo pa se iskljuci sa neta i skopca opet.
Imam instaliran update majski, pre toga nisam primetio taj problem. Kako resiti problem?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Na isti ruter pre majskog update-a je radilo normalno sve..?! Hmm...Takođe imao taj problem sa wifi signalom, kod mene je bilo do rutera, kupio drugi i problem rešen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari