Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Postoji li negde opcija da kad stisnem volume up/down ne iskoči ovo čudo i prekrije četvrtinu ekrana (ili da bude manje)?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Pa nez kako tebi ali izadje samo jedan mali red a ima strelica koja prosiruje podesavanja za alarm ring i media.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni ima ispod i ovo Ne uznemiravaj sa klizačem, pa to dosta zauzme prostora...

Nisam te bas razumeo ali evo ss kako je kod mene a verujem i kod ostalih. Screenshot_20180616-004001.jpeg

Baš tako kao tebi mi treba (ili ako može da se skroz isključi)...
Meni je ovako:
edcfad04b71c4e1ccf2f7eb0dbc741e0.jpg

Ja imam trip da kad sam na 4g megabajti idu dosta brže nego kad mi je telefon na 3g.
Brže se otvaraju stranice, veliki je protok i onda npr nije isto 1 vremena čitanja na 4G i na 3G, jer ćeš više stranica obrnuti zbog veće brzine. Više stvari uradiš sa 4G dok bi na 3G čekao i gubio vreme.

Meni npr ista potrošnja.

Svuda imam punjače po kući, stanu, kolima, na poslu i službenim kolima. Svi kablovi su trenutno za običan usb a ne type c.
Da li kupovati nove kablove ili neke adaptere?

Realno ti se vise isplati adaptere sa kupis [emoji16]

Kablove, nisu skupi, a USB-C je budućnost, služiće i posle. Mislim da je Ugreen na Joybuy i dalje 1$.

Kako iskljuciti da se pali kamera na power dugmetu? Nije kao pre sto je bilo, nigde ne mogu da nadjem.

Da li telefon podržava brzo punjenje? Vidim različite odgovore.

Ne, na jednom od prošlih ažuriranja je navodno bilo brzo punjenje (novembar, decembar), pa su izbacili. Mada i ovako puni dosta brzo. Vuče 1.5-2A.

Nekom će zatrebati:
Xiaomi Mi A1

1. QC test
*#*#64663#*#*
2. Testing
*#*#4636#*#*
3. Calendar
*#*#225#*#*
4. Google Play Services
*#*#426#*#*
5. Rlz Debug Ul.
*#*#759#*#*
6. Info IMEI
*#06#

Naručio bih neki duži kabal za punjenje, imali neko iskustva sa ovim
TIEGEM 1M 2M 3M USB 3.1 USB Type C Cable Nylon Line and Metal Plug Type-C USB for Xiaomi 4C /LeTV / Nokia N1 / Nexus 5X Nexus 6P
http://s.aliexpress.com/2IZNFRNn?fromSns=Copy to Clipboard

Preporuka za aukey, a ako ti treba onaj koji svetli uzmi baseus.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Imam problem od skoro kako sam instalirao zadnji majski apdejt.
Desava mi se na Xiaomi Mi A1 da mi se gubi WiFi signal. Kako resiti problem?
Do pre toga nije.

E Baseus mi treba, uvek palim lampu da bih ga prikacio na punjač. Hvala[emoji4]

Koristim ga dva meseca, kaci se kao prvog dana, cvrsto stoji i ne klima. Inace punjac je u stekeru stalno, dioda i dalje sija. [emoji3]
Protkan je, i za sad sam prezadovoljan.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Da ne pretražujem sad celu temu, jel ima neko rešenje za "space" kada se kuca poruka ili piše na messengeru, viberu? Dosta puta se dešava da ne odvoji reč, ne znam da li je to "mana" telefona ili je to normlano.

Gboard predpostavljam. Instaliraj SwiftKey i rešen problem.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pozdrav,
imam problem sa wifi signalom... Malo malo pa se iskljuci sa neta i skopca opet.
Imam instaliran update majski, pre toga nisam primetio taj problem. Kako resiti problem?

Takođe imao taj problem sa wifi signalom, kod mene je bilo do rutera, kupio drugi i problem rešen...

Jel nekom crklo osvetljenje kapacitivnih dugmica? Ja kad malo jace pritisnem upale se ali se odma i ugase cim pustim...

Mozda je do zastitnog stakla ali pola godine nisam imao problema. :( (Edit: nije problem do stakla)

Mozda je samo kontakt neki ili treba da se ocisti kao i kad me je zezao headphone jack na RN4.

Poslednja izmena:
Kakav je gps na ovom telefonu, npr kako se ponasa gps test, i da li uvek tacno i brzo odredjuje poziciju tokom kretanja.

Nazad
Vrh Dno