Mogu samo bateriju da komentarisem danas 6:45 SOTa 100-8% to je wifi konstantno a kada se koristi 3g rezultat je nekih sat vrmena manje sve zavisi od koriscenja. U prevodu ceo dan mozes da izdrzis bez problema.Trebalo bi za par dana da prodam redmi 4x i da uzmem mi a1.
Da li ima nesto bolje za 22k rsd? Moze li baterija da satavi dan? Nesto mi 3080 mAh malo.
Da li treba da obratim paznju na nesto prilikom kupovine fona? Neka posebna verzija i tako to?
Trebalo bi za par dana da prodam redmi 4x i da uzmem mi a1.
Da li ima nesto bolje za 22k rsd? Moze li baterija da satavi dan? Nesto mi 3080 mAh malo.
Da li treba da obratim paznju na nesto prilikom kupovine fona? Neka posebna verzija i tako to?
Imaš na 4pda da skineš. Ima ih par.Koja bješe ovo tamna tema?
Ako si na aprilskom onda se ne brišu, ako si na majskom onda se brišu.Ako hocu da rutujem telefon, jel mora da se brisu svi podaci prilikom okljucavanja bootloadera?
Немој да флешујеш сток после рремикса...покварићеш вифи...Instalirao Resurrection remix, i sve šljaka. Brži će verovatno i atchovi biti, a i imam 8.1.
Podešeni i navigacioni tasteri.. zbogom stock!!!
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Aa, pobrinuo se developer i za to. Svi buildovi posle 15 Aprila nemaju taj bag.. e sad, ne znam da li je to zaista tako, jer izgleda da niko nije prelazio sa R r na stock a da je prvo flashovao build posle 15 Aprila. Mene iskreno mrzi, sve sam sad lepo namestio. Koristim ga nekih 3-4 dana.Немој да флешујеш сток после рремикса...покварићеш вифи...
Послато са МИА1.
Gde ima za te pare? Moze i na PP, hvalaJos ako ga platis nepunih 20k [emoji3]
Gde ima za te pare? Moze i na PP, hvala![]()
Стварно безвезе.Da ima na par mesta po 160 e al 32 gb verzija nije 64
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Ja znam sta bih uzeo da imam a1 na ebay (indijci)Momci moze li neka preporuka za masku i neki tempered glass. Kakvi su ovi Cafele sa AliExpress-a
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Cafele TPU je odličan, naleže savršeno, svi otvori, i proširenja za dugmiće perfektno postavljeni. Uz Nillkin staklo skoro da nema slobodnog nepokrivenog prostora.Momci moze li neka preporuka za masku i neki tempered glass. Kakvi su ovi Cafele sa AliExpress-a
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ne štiti prednji deo telefona. Daleko od toga da sve osim Nillkin ne valja.Najbolja je nilkin frosted, sve ostalo je druga liga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari