Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Trebalo bi za par dana da prodam redmi 4x i da uzmem mi a1.
Da li ima nesto bolje za 22k rsd? Moze li baterija da satavi dan? Nesto mi 3080 mAh malo.

Da li treba da obratim paznju na nesto prilikom kupovine fona? Neka posebna verzija i tako to?
Mogu samo bateriju da komentarisem danas 6:45 SOTa 100-8% to je wifi konstantno a kada se koristi 3g rezultat je nekih sat vrmena manje sve zavisi od koriscenja. U prevodu ceo dan mozes da izdrzis bez problema.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Trebalo bi za par dana da prodam redmi 4x i da uzmem mi a1.
Da li ima nesto bolje za 22k rsd? Moze li baterija da satavi dan? Nesto mi 3080 mAh malo.

Da li treba da obratim paznju na nesto prilikom kupovine fona? Neka posebna verzija i tako to?

Kačio sam ja i pre par dana isto rezultat neki. Ovde imaš dosta i poziva, a pošto je ostalo 20% računaj bar još sat vremena SOT-a.

Ako hocu da rutujem telefon, jel mora da se brisu svi podaci prilikom okljucavanja bootloadera?

E dodjavola, na majskom sam, nista od mog GCam-a. Onaj metod bez root-a nece da mi radi.

Nesto sam citao na 4pda da se treba vratiti na aprilski, otkljucati bootloader i posle toga nemaš brige.

Što nisi otključao ranije i odradio root?

Pa zato sto me mrzelo svaki sledeci update da flesujem update novi, da nemam OTA i otkud znam.

Ja svaki update odradim preko mi flash-a tako da imam update. Ostane mi sve, a bootloader uvek otkljucan. Jedino što se mora čekati petak uglavnom odnosno nekih 7 dana da izadje fastboot rom.

E da sam znao da ostaje sve posle svakog flasha, radio bih i ja tako. Mozda cu prezaliti podatke, pa sve iznova da instaliram. 7 dana nije strasno sacekati.

Instalirao Resurrection remix, i sve šljaka. Brži će verovatno i atchovi biti, a i imam 8.1.
Podešeni i navigacioni tasteri.. zbogom stock!!!

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Instalirao Resurrection remix, i sve šljaka. Brži će verovatno i atchovi biti, a i imam 8.1.
Podešeni i navigacioni tasteri.. zbogom stock!!!

Немој да флешујеш сток после рремикса...покварићеш вифи...

Послато са МИА1.

Izgura ceo dan uz igranje i zezanje. Ja zadovoljan.
ad005ac0eb6cebb0a5a65221caf5cefe.jpg
3fbd90c392a94501e441df51ae7dea9e.jpg

Немој да флешујеш сток после рремикса...покварићеш вифи...

Послато са МИА1.
Aa, pobrinuo se developer i za to. Svi buildovi posle 15 Aprila nemaju taj bag.. e sad, ne znam da li je to zaista tako, jer izgleda da niko nije prelazio sa R r na stock a da je prvo flashovao build posle 15 Aprila. Mene iskreno mrzi, sve sam sad lepo namestio. Koristim ga nekih 3-4 dana.
Kada budem, i ako uopšte budem prelazio na stock, biće na sreću. Za sada svaka preporuka kome ne smetaju sitni bugovi ako ih neko i nađe. Rom važi za jedan od naj stalbilnijih, ako i nije naj stabilniji. Obožavam R r.

Ima li neka verzija pixel live wallpaper da radi lepo na A1, ove sto sam ja probao dosta uspore launcher, a koristio sam ih normalno na p9 lite pa valjda bi trebalo da rade lepo i na A1.

Na custom romovima te pozadine rade lepo, bez laga. Za stock imaju neke, ali je malo smanjena rezolucija. Kucaj samo za mi A1 i izacice ti na google.

Da ima na par mesta po 160 e al 32 gb verzija nije 64

Momci moze li neka preporuka za masku i neki tempered glass. Kakvi su ovi Cafele sa AliExpress-a

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Nilkin case mogu da kazem da je istina sto kazu da je savršen i brzo mi je stigao uz njega se dobije i folija(ne staklo) nez kakva je ona jer trenutno koristim onu fabricku.

Momci moze li neka preporuka za masku i neki tempered glass. Kakvi su ovi Cafele sa AliExpress-a

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Cafele TPU je odličan, naleže savršeno, svi otvori, i proširenja za dugmiće perfektno postavljeni. Uz Nillkin staklo skoro da nema slobodnog nepokrivenog prostora.

Ja imam Cafele masku i CHYI staklo. Dobra je kombinacija, uklopili su se da se praktično ne vidi i oseća prelaz između.

Cafele, Msvii, Mofi.

Samo od njih i samo hard case.

Staklo CHYI.

Nazad
Vrh Dno