Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ma znam, nego ne znam šta ti je to što ti Djilkosh predložio..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

shadow > misli verovatno na Gcam verziju koju sam preporucio

miodrag > Ne koristim nikakav tool, niti koristim da mi portrete on stavlja negde.

Kad ideš na neku sliku koja ima neka lica, pa info, imaš li šta pod people?

Meni vec drugi put... Sad sam se setio da uklonim gcam tool, možda je do njega, on je prebacivao slike u jedan folder, a ova gcam to valjda radi sama... Možda je do toga

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jeste do nje. Ja sam je kupio i sve je bilo ok do narednog apdejta posle kog mi je nestalo oko 30 slika. Odmah je pao uninstall, napisao sam im žešći review i pukao jednu zvezdicu, a oni mi vratili pare. :d
I nisam bio jedini. Prelistao sam review-e i još je ljudi pisalo da im je app brisala slike.

Poslednja izmena:
Jeste do nje. Ja sam je kupio i sve je bilo ok do narednog apdejta posle kog mi je nestalo oko 30 slika. Odmah je pao uninstall, napisao sam im žešći review i pukao jednu zvezdicu, a oni mi vratili pare. :d
I nisam bio jedini. Prelistao sam review-e i još je ljudi pisalo da im je app brisala slike.

Misterija rešena. Iskreno da mi juče nije tražila dozvolu pri updejtu nikada se ne bi setio.

Kad ideš na neku sliku koja ima neka lica, pa info, imaš li šta pod people?

nema nista, tacnije na info kad odem uopste nema tog people sto pominjes. ni u onom boxu people nema nista, a ni kad odem na search ne iskacu mi nikakve face kako sam video da bi trebalo. video sam negde da kazu da bi trebalo da se malo saceka da ih ubaci samo ne znam koliko bi trebalo, ako se nista ne pojavi kasnije danas probacu da iskljucim pa opet ukljucim tu opciju.

Koju galeriju korostite pored g photos? Meni i ona zavrsava posao, skinuo sam neki photoshop za editovanje, ali mi je malo cudnjikav g photos.

G photos I ako mi baš treba nešto da editujem onda koristim Snapseed.
Za ono tagovanje neko pitao. Trebate da instalirate Hola ili neki drugi VPN na telefonu ,obrisete cache na g photos I preko hola (USA izaberete ) kada pokrenete pojaviće vam se opcija da uključite tagovanje .

Gde ste uzimali zaštitna stakla? Ja kupio dva i ni jedno neće da se zalepi

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

G photos I ako mi baš treba nešto da editujem onda koristim Snapseed.
Za ono tagovanje neko pitao. Trebate da instalirate Hola ili neki drugi VPN na telefonu ,obrisete cache na g photos I preko hola (USA izaberete ) kada pokrenete pojaviće vam se opcija da uključite tagovanje .

ja sam pitao, i tako sam i uradio, dobio sam tu opciju, cekirao da mi izbacuje ali evo od juce odprilike u ovo vreme sve do sada jos mi nista nije izbacio..

Neće odmah, slikaj malo , meni se tek posle nedelju daana pojavila opcija da tagujem. Treba malo da se nakupe nove slike posle uključivanja opcije .

ok onda cekam pa cu da vidim kad ce se pojaviti, hvala vam u svakom slucaju obojici

Hvala svima na odgovorima

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

M2 weather...
Danas tek stavio Gcam i ono, razlika nebo i zemlja. Nisam baš mislio da će tako biti ali isplati se svakako, neznam šta nisam prije...
Evo 2 slike, pogodite koja je koja [emoji16]
ee4653eaa63c1ae0ae7a3665adb4f277.jpg
a75e7f76e71da37a72b58f1a684d869c.jpg

I da, prednja kamera je kao neka druga sada, super selfije radi, oštro i super su boje.

Poslednja izmena:
Da li može neko ko stalno koristi mobilni internet da postavi screenshot trajanja baterije? Želim da kupim telefon koji može da izdrži bar 4 sata SoT-a na LTE,a ovaj je u opticaju.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Da li može neko ko stalno koristi mobilni internet da postavi screenshot trajanja baterije? Želim da kupim telefon koji može da izdrži bar 4 sata SoT-a na LTE,a ovaj je u opticaju.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Pa mislim da drži. Idem za vikend na more pa mogu testirati da vidim i sam.

Znači tko god se još premišlja samo neka stavi Gcam, dokaz slike. Što ima manje svijetla razlika je jako velika.
f725b3bcec817cc8febe4cce088b41d0.jpg
f2327ee573e8eec6b0e2057455682a78.jpg

Onaj post sa Xda, app koja je u paketu i instalira se. Nisam još probavao druge, neznam ni jel ima smisla, ovo mi je već super.

Ja cekam Kidencetov tutorijal za Gcam posto onaj nacin nije prosao...

4h na LTE drzi sigurno, kad na wifi drzi po 7-8h....

Ja cekam Kidencetov tutorijal za Gcam posto onaj nacin nije prosao...

4h na LTE drzi sigurno, kad na wifi drzi po 7-8h....

Moze ona metoda bez roota, meni nije htela, kad sam instalirao driver 1.3 (sa 1.4.3 nije htela da prodje instalacija) iz prve je proslo i radi sve extra, pisao sam o tome...

Mene je jedino zezao kabel, probao u drugi usb port i proradilo. Stvarno nije problem, 5-10 minuta posla ako se ide polako.
Obavezno pogledati ona 2 filmića iz xda threada, nakon toga pjesma.

Evo posle 4 sata u podrumu ali veoma stare zgrade gde je arhiva i gde Telenor ima od 4G do 3G a MTS na drugoj kartici ispada iz mreže i u nekim delovima se kači na vrlo slab UniFi sa poprilično slabim signalom i sve vreme prebacuje između UniFi i 4G ili 3GScreenshot_20180426-221809.jpeg

Nazad
Vrh Dno