Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Promenom teme na fabričkom romu ne menja se dialer (iako je u temi tako)?

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Koji dialer koristiš , mislim da teme menjaju izgled samo Miui dialer-a.

Послато са Redmi K20 Pro помоћу Тапатока

Ima li neko ideju kako se resiti battery drain-a? Imao sam problem sa tim, pa sam uradio factory reset, medjutim opet nesto srce.
Gubi oko 10% baterije preko noci, jedino sto stoji u battery info-u je da vuce android subsystem.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Instaliraj bbs, pa baci dumpfile u temi.

Mozda ti pomogne..

Novi MIUI update je stavio skoro svim aplikacijama Autostart na ON. Idi i pogasi svim aplikacijama koje ne koristiš redovno, a ostavi za messaging aplikacije, mail, i sl.

Idi Settings -> Apps -> Manage Apps
Click Permissions, pa Autostart.

Restartuj telefon.

Poslednja izmena:
Juče sam kupio ovaj telefon. Još uvek je na MIUI 10. Neće da mi pokrene instalaciju za 11. Kako to izvesti?

Koji Telefon? Mi 9T ili Mi 9T Pro? Za Pro verziju krece apdejt od 04.11.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Moze pomoc uzeh Mi9t pre neki dan...

Nece da se pojavi ikonica za uvecanje dole desno
(Settings/additional settings/accessibility/magnification/magnify with button)

Isto i One-handed mode (nalazi se u additional settings) cas radi, cas ne radi..

Verzija je 10.3.11.0(PFJMIXM) global.

Da li je do miui ili nesto sa telefonom ne valja..?

@Danijel84
Hajde pogledaj ako mozes posto si i ti skoro kupio telefon, koje ti je verzija softvera i da li imas ove probleme kao ja?
I meni isto ne nudi nikakav apdejt.

Nisam ni ja dobio, doći će valjda, polako, ali ne kontam kako nisu dobili svi u isto vrijeme.

I kod mene isto zeza rad jednom rukom. A ni ovo drugo , uvećanje nema.

Kakva je baterija na miuiu 11? Kako vam se pokazala? Jos uvek mi je azuriranje na stand buy-u, ceka da se aminuje i krene.

Radi li na ovom telefonu lampica za obaveštenja? Ni za jednu aplikaciju mi ne svetli lampica na pop-up kameri. Ne samo za Viber, ništa!

Meni radi. Da li si je uopšte uključio u podešavanju?

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Ma jesam, sve što mi stigne samo stoji na ekranu, ne svetli lampica.

pozdrav, imam problem na Mi 9t Pro sa Google Photos neke fotke prikazuje u rezoluciji 720x960 odnosno 0.7mpix iako su fotke na telefonu u full rezoluciji 12mpix.
problem se desava nasumicno neka fotka ide u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* neka zabaguje ovako.
Postoji li neko rijesenje za ovo.

Poslano sa mog Mi 9T Pro koristeći Tapatalk

Kakva je baterija na miuiu 11? Kako vam se pokazala? Jos uvek mi je azuriranje na stand buy-u, ceka da se aminuje i krene.

Odlicna, bolja malo nego ranije. Nego mi se desava ponekad pri otkljucavanju prstom da se samo zacrni ekran umesto da se otkljuca, i onda moram da sacekam 2 sekunde recimo da dodje sebi.. nije se desavalo na 10.

Znam da se pisalo o tome, ali bih ponovo pitao - za Mi9T Pro, EEU verzija, da li postoji mogucnost da se sa Google Dialer i Messaging aplikacija predje ikako na MIUI Dialer i MI Mesagge aplikacije ?

Izuzetno me nervira nedostatak opcija za dual-sim telefone i jos neke sitnice, a i bio sam navikao na njihove aplikacije prethodno na pocophone-u, a sad ovde kao mora zbog toga sto nije dozvoljeno snimanje razgovora u EU , sto mi je nebitno.

Jel beše od danas kreće OTA update za Global Mi9T Pro?

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Tako bi trebalo , mada su neki danas dobili update Miui 10.3.3.0 sa oktobarskim sp

Послато са Redmi K20 Pro помоћу Тапатока

Stigao mi update,jedno pitanje ukoliko nisam zadovoljan sa miui 11 kako da se vratim na prethodnu verziju posle?
bae2fc80ca69b083b75f6dca95a6e873.jpg

Evo azurirao upravo na novi. Primetih da je drugaciji font za sat. Kako da vratim na staro?

Dosao i meni update na MIUI 11.

Oko 780 MB.

Stock android sistem, OTA evo skidam

Jel dobio neko na Mi 9t pro?

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno