Šta je novo?

Xiaomi Mi 9 Lite

Definitivno je oslabila baterija ovim updateom. Nisam još ustanovio šta je tačno u pitanju, ali dobijam nekoliko sati korišćenja manje nego inače. Što se tiče SOT-a sigurno sat vremena manje.

I ja imam utisak da negdje curi.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Sinoć sam kliknuo na YouTube i restartovao se, a jutros mi je konstantno javljao da je "Fingerprint sensor is dirty" iako nije, pa sam resetovao sve otiske i radi normalno. Definitivno ima bagova.

Kad li će biti ta ispravka za miui 12,definitivno kida bateriju

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Da li neko ima problema sa viberom? Ne mogu slike uopšte da saljem

Da li neko ima problema sa viberom? Ne mogu slike uopšte da saljem

Nije samo na viberu... I na wa i na msg ne mogu iz galerije slike da pošaljem

Nije samo na viberu... I na wa i na msg ne mogu iz galerije slike da pošaljem

Ne,sve je to ok,restart,trebalo bi da radi,samo kod mene za sad baterija malo zeza,bas osetno kraće drži

Ne,sve je to ok,restart,trebalo bi da radi,samo kod mene za sad baterija malo zeza,bas osetno kraće drži

Nakon restarta sve je okej. A što se tiče update odnosno miui12 nešto mi se ne sviđa baš. Baterija negde curi to je sigurno. Zatim sam primetio da prilikom ulaska u neke apk ekran na sekundu isključi režim za čitanje pa ponovo uključi. Pre neki dan nisam mogao da sačuvam kontakt na sim karticu pa sam morao na mejl, dok sam danas sve normalno na sim. Pa ovo sad sa galerijom. I uopšte utisak mi da telefon ne radi fluidno kao pre.

Nakon restarta sve je okej. A što se tiče update odnosno miui12 nešto mi se ne sviđa baš. Baterija negde curi to je sigurno. Zatim sam primetio da prilikom ulaska u neke apk ekran na sekundu isključi režim za čitanje pa ponovo uključi. Pre neki dan nisam mogao da sačuvam kontakt na sim karticu pa sam morao na mejl, dok sam danas sve normalno na sim. Pa ovo sad sa galerijom. I uopšte utisak mi da telefon ne radi fluidno kao pre.

Kod mene je totalno drugačije, čini mi se da telefon radi za klasu brže nego što je do sada radio. Generalno sve se brže otvara, učitava, jedino što je i dalje isto je pomalo sporo otvaranje pojedinih aplikacija, ali to mi ne smeta.

Ispravka,brzi su
7c99cadd0d436e9b345fd228f300c241.jpg

Da li se i vama cini da je ton u slusalici malo tisi.
Osvetljenje malo slabije na ovom zadnkem update.
I sporije otvara apk.

Da li se i vama cini da je ton u slusalici malo tisi.
Osvetljenje malo slabije na ovom zadnkem update.
I sporije otvara apk.
Nisam primijetio ništa od toga. Nisam telefonirao ali je osvjetljenje kako treba i sve se otvara jednako kao i ranije.

I koliko znam boju notifikacije ne možeš da biraš, MIUI stavlja po svojoj logici boje. Čini mi se da stavlja ako je moguće boju ikonice, tipa ljubičasta za Viber.

Za sad je ovaj ovi 12.0.3 extra,sve radi super

Ispravka,brzi su
7c99cadd0d436e9b345fd228f300c241.jpg

Мени је баш пре пар минута стигло обавештење да је имам за инсталирање.
Је л' ради све и даље океј?

Sad radi ko besan.
Baterija malo krace drzi.
Alwejs konacno radi kako treba.

код мене нема опције за снимање разговора а баш ми треба :/

Na ovom tel su Google app za pozive i sms umesto Xiaomi koliko se sećam, ako je tako onda nema snimanja jer ga Google phone ne podrzava.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Dok ne doda Google u svoju, a izgleda da upravo to rade.

Da, pročitao sam to ali ima sigurno pola god, a i više od toga, samo jos nisu ništa zvanično uradili, al bilo bi super ako ubace, to mi je jedini nedostatak za njihovu app, inace mi se bas svidja.

Баш лепо и брзо ради на MIUI 12.0.3 :)
Само ми смета на закључаном екрану датум како је исписан (стоји по америчком систему месец/дан: 12/9) иако је регион Србија и на откључаном дисплеју лепо пише: Суб, 12. Септембар
Је л' може да се измени то?

Измена: То зависи од теме до теме ако још некоме то смета као мени. :)

Poslednja izmena:
Jezik promeni, u languages & input stavi npr English UK, meni je to promenilo i datum na lock screen-u..

Jezik promeni, u languages & input stavi npr English UK, meni je to promenilo i datum na lock screen-u..

На wallpaperu ми стоји лепо време и датум по нашки иако су languages & input на српском: 12.9.2020
Али кад закључам и на том screensaveru стоји по америчком: 12/9, месец, па дан, а требало би 12.9. како је по нашем региону.
Мада мислим да је то од теме до теме. Бар сам тако приметио. Тема на којој је овако амерички датум исписан немам опцију да мењам.
Ваљда ме конташ. :Д
Није то толико велики проблем, али ја волим да то скоцкам све по својој жељи. :)

Aha, ja sam te razumeo da je region Srbija, a jezik English USA. Meni je tako bilo, pa kad sam na UK stavio onda je i datum bio u tom formatu 12.09. Moguće da je do teme, jer ja mislim da kad je stavljeno sve na srpski trebalo bi da stoji tako kako želiš.

Знаш ли можда да ли може да се мења изглед закључаног екрана?
Изглед бројева сата, датума и слично на пример?
Ја сам нашао само да мењам позицију сата, минута, датума...
Видите на слици: B2Fobzn.jpg

Волео бих да могу на овој теми да уместо 12/9 наместим 12.9.2020.

Osim ovog ponudjenog kao sto je na tom ss ne znam da moze, osim kroz neke teme možda ali to nisam probao. Ja uvek držim engleski pa me je nerviralo isto to sa datumom kada stoji na USA, jer mi onda i na band-u tako prikazuje, pa sam skontao da na UK nije tako i promenio sa USA na UK, jedino to znam da menja format datuma..

Знаш ли можда да ли може да се мења изглед закључаног екрана?
Изглед бројева сата, датума и слично на пример?
Ја сам нашао само да мењам позицију сата, минута, датума...
Видите на слици: Pogledajte prilog 289844

Волео бих да могу на овој теми да уместо 12/9 наместим 12.9.2020.
Ja sam to promenio ovde.
ecf47eb3c8c61606c6f9a9548772f5f0.jpg

Ali to je samo za Aod, zar ne? I tu nema opcije da se menja format sat kako da prikazuje, dan/mesec ili obratno sto njemu treba da promeni, ili gresim..

Nazad
Vrh Dno