Nije samo na viberu... I na wa i na msg ne mogu iz galerije slike da pošaljemDa li neko ima problema sa viberom? Ne mogu slike uopšte da saljem
Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока
Ne,sve je to ok,restart,trebalo bi da radi,samo kod mene za sad baterija malo zeza,bas osetno kraće držiNije samo na viberu... I na wa i na msg ne mogu iz galerije slike da pošaljem
Nakon restarta sve je okej. A što se tiče update odnosno miui12 nešto mi se ne sviđa baš. Baterija negde curi to je sigurno. Zatim sam primetio da prilikom ulaska u neke apk ekran na sekundu isključi režim za čitanje pa ponovo uključi. Pre neki dan nisam mogao da sačuvam kontakt na sim karticu pa sam morao na mejl, dok sam danas sve normalno na sim. Pa ovo sad sa galerijom. I uopšte utisak mi da telefon ne radi fluidno kao pre.Ne,sve je to ok,restart,trebalo bi da radi,samo kod mene za sad baterija malo zeza,bas osetno kraće drži
Nakon restarta sve je okej. A što se tiče update odnosno miui12 nešto mi se ne sviđa baš. Baterija negde curi to je sigurno. Zatim sam primetio da prilikom ulaska u neke apk ekran na sekundu isključi režim za čitanje pa ponovo uključi. Pre neki dan nisam mogao da sačuvam kontakt na sim karticu pa sam morao na mejl, dok sam danas sve normalno na sim. Pa ovo sad sa galerijom. I uopšte utisak mi da telefon ne radi fluidno kao pre.
Nisam primijetio ništa od toga. Nisam telefonirao ali je osvjetljenje kako treba i sve se otvara jednako kao i ranije.Da li se i vama cini da je ton u slusalici malo tisi.
Osvetljenje malo slabije na ovom zadnkem update.
I sporije otvara apk.
Ispravka,brzi su![]()
Super je sveМени је баш пре пар минута стигло обавештење да је имам за инсталирање.
Је л' ради све и даље океј?
Jezik promeni, u languages & input stavi npr English UK, meni je to promenilo i datum na lock screen-u..
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Ja sam to promenio ovde.Знаш ли можда да ли може да се мења изглед закључаног екрана?
Изглед бројева сата, датума и слично на пример?
Ја сам нашао само да мењам позицију сата, минута, датума...
Видите на слици: Pogledajte prilog 289844
Волео бих да могу на овој теми да уместо 12/9 наместим 12.9.2020.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari