Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

Jos jedno ok trajanje al na 60 hz

Prilozi

• Screenshot_2022-05-12-22-13-54-483_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-05-12-22-13-54-483_com.miui.securitycenter.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 78
60hz is so 2010 😁

Ima li naznaka o novoj verziji 13ice tj neki fix?
Bas me cudi, mnogi midrange telefoni Shaomijs su dobili dve/tri verzije vec.

Instalirah ponovo apdejt i ne znam dal je zbog toga ili sto sam obridao svu kes memoriju ali telefon je sad prebrz, bukvalno sve leti, u mili sekundi se sve otvara, a sskrolovanje na 60 mi sad izgleda kao da je na 120hz.
Videcu za bateriju da li ce bolje da drzi sad.

Kakva je baterija na Mi 11 sa MIU 13?
Razmisljam da pređem sa Realme GT Neo 2 na Mi 11

Nisam isprva ni ukapirao sta mislis, ja mislim da je to sve nornalno, nemas oko toga da se brines nista. A koji telefon imas ako ti je verzija 13.09

Na kojim podesavanjima drzite ekran, koja color shema?
Imam zamerke da se na AOD da se bas slabo vidi kad je ekran izlozen suncu.

Jel zna neko kako resiti problem za google feed sto ne prikazuje uvek kako treba koju temu koristim dark ili white za google feed? Mislim da svi telefoni imaju to Miui.

Eve je baterija, zivnula je 😎

Sa non stop aktivnim AOD-om i nikakvim stednjama

Prilozi

• Screenshot_2022-05-26-17-03-45-796_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-05-26-17-03-45-796_com.miui.securitycenter.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 63
Nije lose uopste

Prilozi

• Screenshot_2022-05-31-02-35-22-134_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-05-31-02-35-22-134_com.miui.securitycenter.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_2022-05-31-02-35-07-783_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-05-31-02-35-07-783_com.miui.securitycenter.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 45
Izdrza lepo. Mozda probam da namestim sad 90 hz.

Prilozi

• Screenshot_2022-06-02-11-59-49-553_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-06-02-11-59-49-553_com.miui.securitycenter.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_2022-06-02-11-59-58-737_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-06-02-11-59-58-737_com.miui.securitycenter.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 34
Zna li neko zasto nece da mi radi Google Assistant, trazi da instaliram zadnju verziju Google aplikacije, a je vec imam?
Jel se desavalo nekom to?

Koristim 120 hz treci dan pa cu videti kako ce sad baterija da drzi nakon ponovne instalacije update-a.
AOD je mnogo veliki potrosac da bude stalno aktivan tako da sam ga namestio na Tap to show.
Mi 11 zverka. 🤣

Ima li neko Mi 11 ili Ultru? Radi li vam Assistant?
Meni i dalje ne radi, radio update Google aplikacije pa brisao, restartovao telefon i dalje nista.
Dal moze jos nesto da se proba?

Brisao kes od Google aplikacije i dalje nista, Assistant ne radi.
Zar niko ne zna kako da resim ovo, evo ima 20 dana kako ne radi.

Brt, kakav blue moon spree u temi.

Imam Mi 10, i baš dobru ponudu za mi 11, glanc nov 450e bez garancije pa ne znam šta da radim...

U suštini ne bi razmišljao jer mi je doplata posle prodaje mog baš mala, brine me samo ta baterija jer često idem na planinarenje i snimam trekove a to znači 7, 8 sati snimanja nekad manje nekad više ali ugavnom tu negde, sa obzirom na rezultate testova i sl, postoji šansa da ne bi izguralo...

Inače verujem da gura dan ladno u regularnoj nekoj upotrebi, što mi je jedino bitno, dva svakako neće, a da li traje dan i po ili tačno dan, to mi je manje bitno jer svakako punim svako veče.

U suštini me zanima po neko iskustvo sa baterijom u nekom malo većem opterećenju poput ovog mog kao i da li je rešen problem pregrevanja, msm da sam negde pročitao da sa nekim update-ovima jeste...

Temu sam pročitao celu, imati to u vidu. :p

Recimo meni kad bas dosta fotkam i snimim po neki video i ne ispustam ga iz ruku sto se kaze tokom dana, kad je na 60hz bez problema izgura dan do uvece da ostane recimo oko 30 %.

Nema šanse da ću da telefon koji podržava rad na 120hz i košta 450, 500e držim na 60hz da bi uštekao bateriju, to jednostavno otpada...

Neće ti izdržati dan. Kupi powerbank, pa dopunjavaj u te dane kad ti bude trebala za jaču potrošnju.

Imam Mi 10, i baš dobru ponudu za mi 11, glanc nov 450e bez garancije pa ne znam šta da radim...

U suštini ne bi razmišljao jer mi je doplata posle prodaje mog baš mala, brine me samo ta baterija jer često idem na planinarenje i snimam trekove a to znači 7, 8 sati snimanja nekad manje nekad više ali ugavnom tu negde, sa obzirom na rezultate testova i sl, postoji šansa da ne bi izguralo...

Inače verujem da gura dan ladno u regularnoj nekoj upotrebi, što mi je jedino bitno, dva svakako neće, a da li traje dan i po ili tačno dan, to mi je manje bitno jer svakako punim svako veče.

U suštini me zanima po neko iskustvo sa baterijom u nekom malo većem opterećenju poput ovog mog kao i da li je rešen problem pregrevanja, msm da sam negde pročitao da sa nekim update-ovima jeste...

Temu sam pročitao celu, imati to u vidu. :p
Nije nikakav upgrade. U dosta stvari je i downgrade. 😁 Pre bih prešao na Realme GT2 Pro (po trenutnim cenama ne bih, do pre par meseci je bio jeftiniji na oglasima).

Nazad
Vrh Dno