sylverside
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.11.2021
- Poena
- 65
Ciljaj 12X ako ces Xiaomi, na Mi 11 je ocaj baterija osim ako ne koristis 60hzKakva je baterija na Mi 11 sa MIU 13?
Razmisljam da pređem sa Realme GT Neo 2 na Mi 11
Mi 11T ProNisam isprva ni ukapirao sta mislis, ja mislim da je to sve nornalno, nemas oko toga da se brines nista. A koji telefon imas ako ti je verzija 13.09
Nije nikakav upgrade. U dosta stvari je i downgrade. 😁 Pre bih prešao na Realme GT2 Pro (po trenutnim cenama ne bih, do pre par meseci je bio jeftiniji na oglasima).Imam Mi 10, i baš dobru ponudu za mi 11, glanc nov 450e bez garancije pa ne znam šta da radim...
U suštini ne bi razmišljao jer mi je doplata posle prodaje mog baš mala, brine me samo ta baterija jer često idem na planinarenje i snimam trekove a to znači 7, 8 sati snimanja nekad manje nekad više ali ugavnom tu negde, sa obzirom na rezultate testova i sl, postoji šansa da ne bi izguralo...
Inače verujem da gura dan ladno u regularnoj nekoj upotrebi, što mi je jedino bitno, dva svakako neće, a da li traje dan i po ili tačno dan, to mi je manje bitno jer svakako punim svako veče.
U suštini me zanima po neko iskustvo sa baterijom u nekom malo većem opterećenju poput ovog mog kao i da li je rešen problem pregrevanja, msm da sam negde pročitao da sa nekim update-ovima jeste...
Temu sam pročitao celu, imati to u vidu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari