Kod nas u Srbiji ima ihZanimljivo da u De od Maja meseca nigde više u ponudi nema Xiaomi 11 Ultra... Bila ta jedna tura, i to je to...
On ne govori da ih ima ovako u prodaji nego govori da je kod operatera bila jedna tura i da posle toga nisu obnavljali porudzbine vise. Nema ih kod operatera u ponudi i nece ih ni biti vise kako se cini.Kod nas u Srbiji ima ih
Što je najgore, sve je ovo apsolutno tačno, a verujem da se telefoni nikad više ne uzimaju od operatera..Jako je nepovoljna ponuda mobilnih preko operatera, kao da u sebe nisu sigurni dali ce opstati jos tih dve godine ili godinu dana koliko je narodu potrebno da otplate mob. Ljudi su nekada sklapali ugovor u gotovo najmanjoj tarifi, kupovali mob i odmah ga prodavali na oglasima jer su period otpalate i rata bili jako povoljni. Pre 10 godina u mom paketu Bel 400 na poklon ili ti za dinar dobijam Samsung Z400 ili Nokia 6233 koji su se na oglasima tada prodavali 240eu. Sta bi danas u slicnom paketu mogao da dobijem za 1 din, mozda masku. Zato skupljih modela sve manje ima preko operatera, nepovoljni su sacuvaj boze. Evo sad u MTS-u je Xiaomi Mi 11 u mom paketu Omorika 2, 94.200 na 24 mesecne rate. Sta je tu povoljno osim sto je na 24 rate a isti mob u najskupljoj prodavnici Mi Srbija kosta 94.990. Pa bar da nesto skinu cenu MTS-u sto bi ga ja otplacivao na 6 rata, jok cena ista kao i na 24 rata. Meni te rate nista ne znace, sumar sumaru olaksan sam za 94 soma. Obaska sto bi verovatno izgubio pravo na jos 11 meseci promo perioda za paket box 4 crveni.
Kod nas nude elektricni trotinet uz Ultru, juce mi iskocilo na instagramu... 😄Zanimljivo da u De od Maja meseca nigde više u ponudi nema Xiaomi 11 Ultra... Bila ta jedna tura, i to je to...
haha, neda ti djavo mira, moras da menjas tog Poco F2 Pro.Nešto nema Mi 11 po prodavnicama sa dve godine garancije, izuzimam ove derikože kao što su Gigatron, Win Win i slični. Ko zna kad ću dočekam Mi 11 Pro iz beloga sveta pa ko velim da kupim Mi 11.
Istina, zadovoljan sam njime a stalno nešto vrtim na netu kao uzeo bi nešto novije i bolje. Da ima bolju kameru sa OIS a sa ovom ne znam dal sam 30 slika napravio i dal sam nekad bio nezadovoljan. Da imam ekran sa osveženjem od 120hz a na YT i ne vidim bog zna kakvu razliku u odnosu na 60hz, bar meni bitne razlike koji već 5 godina samo igram Smash hit i Solitaire. Zvučnik je na Poco F2 Pro katastrofa loš, tu su mi ljudi odmah rekli kupi bt zvučnik za džep i imaćeš zvuk bolji nego na Mi 10 Ultra. Ostala navika od Samsunga da svake godine kupujem noviji jer prethodni ništa nije valjao. Matoro pa zaludno 😔haha, neda ti djavo mira, moras da menjas tog Poco F2 Pro.
Ma ako mozes sto da ne. Sve dogod to tebi pricinjava zadovoljstvo i mozes radi.
Istina, zadovoljan sam njime a stalno nešto vrtim na netu kao uzeo bi nešto novije i bolje. Da ima bolju kameru sa OIS a sa ovom ne znam dal sam 30 slika napravio i dal sam nekad bio nezadovoljan. Da imam ekran sa osveženjem od 120hz a na YT i ne vidim bog zna kakvu razliku u odnosu na 60hz, bar meni bitne razlike koji već 5 godina samo igram Smash hit i Solitaire. Zvučnik je na Poco F2 Pro katastrofa loš, tu su mi ljudi odmah rekli kupi bt zvučnik za džep i imaćeš zvuk bolji nego na Mi 10 Ultra. Ostala navika od Samsunga da svake godine kupujem noviji jer prethodni ništa nije valjao. Matoro pa zaludno 😔
Kupi Mi 10 i uštedi sebi pare. 😁 Nije ništa lošiji od Mi 11.Nešto nema Mi 11 po prodavnicama sa dve godine garancije, izuzimam ove derikože kao što su Gigatron, Win Win i slični. Ko zna kad ću dočekam Mi 11 Pro iz beloga sveta pa ko velim da kupim Mi 11.
I o tome sam razmišljao, zavalim Poca 8/256 sa još godinu dana garancije i kupim Mi 10. Sad mu je baš baš lepo pala cena a mnogo je dobar. Videću ovijea dana kad stavim u ruku Mi 10.Kupi Mi 10 i uštedi sebi pare. 😁 Nije ništa lošiji od Mi 11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari