Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

I Huawei je sa falinkom...nema GMS.
Tačno, ali samo ukoliko je nekome gms neophodan, meni nije i ne predstavlja mi problem, tako za mene to nije falinka. Međutim loša prednja kamera, brzo curenje baterije, zagrevanje dok se snima, loš signal, loš nitrate, loš video snimak, čudne cpu anomalije, pregrevanje, gašenje kamere itd ( objedinio probleme Ultre ). To mogu mnogo teže da svarim nego li nemanje po koje, meni zanemarljive, aplikacije. Probao već, ok sam s tim. Naravno ukoliko i Huawei ima istih ili sličnih problema onda cu ići na neku od Ultri , ukoliko već ima iste probleme, da ne gutam i probleme i nedostatak GMSa, koji opet kažem, nije mi nešto bitan, ali naravno zašto bih ga se odrekao ukoliko nema razloga. Totalno mi je nebitna marka telefona, samo hoću da kad platim, ne gatam u pasulj koji ce prvi problem da se javi.. na uređaju ove cene..

Valjda su popravili kameru Mi11 Ultra sa azuriranjem na MIUI 12.5

Ne sećam se da je skoro neki telefon dobio ovakvu ocenu kod Bugara.
Sada samo pred vikend da sačekamo bench reklamu da bi saznali kada će i sa kolikom cenom kod provajdera.
Solidan telefon ali koliko sam ispratio i dalje ne bolji od s21ultra modela.

Po nekih par reviewova i yt reviewera koji su ga testirali bolji je od S21U (i to snap vs snap). Samo da ne bude skuplji i to je to.

Bukvalno smešno. Ali kao što već pišem godinama klasični Kinezi.. sećam se kada su ovde neki branili njihovu lažnu izjavu da nikada neće ići preko 5% profita po uređaju :)

Ja sam mi 9 svojevremeno kupio u Mi radnji na njenom otvaranju za tričavih 51k ( imala je akcija, ko god ima bilo kakav ugovor sa vipom, bukvalno bilo šta, priloži i umanje mu 15 posto na cenu, tako da je od 66 na 50k ). Znači za 2 godine cena se za najbolji model tog brenda ( mi 9 je bio najbolji uređaj Xiaomija u tom trenutku ), ni manje ni više nego UTROSTRUČILA ( iako je ultra, OPET mnogo je bre )....

Ja sam vidio da je cijena 1200€ Mi11 Ultra za Evropu, ne znam sta ste ocekivali. To nije "bang for buck" telefon.
Ko nema te pare za telefon (prvi ja) ili mu se ne daje toliko, bice mi11t vjerovatno.

Brzo ce on na cenu S21U..

800e na oglasima za par meseci :)

Ali sta predstavlja mi11 i? Da nije on umesto T? Cena je prebezobrazna, ali je i telefon prelep bar meni. Mnogo lepsi od bilo cega do sad od Ultra/Max modela. I u recenziji je goreo kupovina se preskace sigurno zbog toga....

Nije problem ni ta cena. Problem je što da ga kupiš pljusneš 150k, a da ga prodas za 3 meseca jedva da ces izvući 800e. Za dve godine možda 350e.

Nije problem ni ta cena. Problem je što da ga kupiš pljusneš 150k, a da ga prodas za 3 meseca jedva da ces izvući 800e. Za dve godine možda 350e.
Upravo to, što je opet povezano sa cenom jer sa pljusnes 500, pad od duplo, na 250, nije neki pad. Ali pad od 1500 na 750 je nenormalan pad, a isti je odnos ( duplo manja cena u xy periodu ).. Zato je problem inicijalna cena..

Zato samo ludaci kupuju ovo pre jeseni..

Sto bi ga iko kupio za 150k?

Mi 10 izasao, kostao 90-100k, na oglasima 470e za manje od nekoliko meseci :D

Govorimo jelte valjda uvek o zvaničnim cenama :)

Kad Xiaomi bude zvanicno u Srbiji, tada cemo govoriti o zvanicnim cenama :p

Taman posla, to je fejk lanac prodavnica i sajt otvoren od strane uvoznika. Da je zvanicna Xiaomi radnja, imala bi zvanicne cene, ne ove naduvane.

Jel moguce i dalje da im secka video? Ovo se desava na svakom flagship telefonu....

Ovo se desava kod video panninga, ne znam kako bih ga preveo na srpski...

Primer

Kao jos uvek svez korisnik xiaomi telefona, ovaj Mi 11 Ultra mi privikao paznju bas bas. Cekam da se pojavi ovde kod Operatora pa da vidim kakva ce cena biti, jer uskoro mogu ugovor da produzim, naravno ako bude neka umerena cena uz tarifu (paket)
Zna li se uopste kad se Zvanicno pojavljuje 11 Ultra u Evropi?

Hvala 👍
Videcemo i cene ovde u DE kod Operatora 🙄🤷

Po nekih par reviewova i yt reviewera koji su ga testirali bolji je od S21U (i to snap vs snap). Samo da ne bude skuplji i to je to.
M11 ultra dobar telefon,daleko od toga da je bolji od S21 Ultra.
Preceneli su se sa cenom dobrano.
Plus im cena pada daleko brže od Samsunga i Iphona.

Ne znam da li je to sto mu brze pada cena odraz kakav je telefon. iPhone 8 je i dalje 400+ evra a vreme ga je lepo pregazilo.
Gledano po specifikacijama moje misljenje je da je bolja kupovina (SD, brze punjenje, dobijas brzi punjac, brze wifi punjenje, duplo vise startnog prostora u osnovnoj varijanti, veca max osvetljenost ekrana, keramicka ledja - ovo je cisto i iskljucivo subjektivno :)).

Ali ako se ispostavi da se pregrevanje nece resiti softwareom i da je siroko rasprostranjeno, onda telefon ne vredi 1/3 cene koju su stavili.

Koliko sam upućen svi sa sd888 se pregrevaju, neki manje neki više.
Mi 11 nije neki upgrade u odnosu na Mi 10 tako da ne vidim ni poentu njegove kupovine i rizika sa sd888.

meni se bas svidja 11ica ali obicna u tom nekom cenovnom rangu mi je best buy preko operatera, razmisljam da ga uzmem. godinama imam huawei i zadovoljan sam ali mi se ne ide dalje od kada su izgubili gugl. a kapiram da ce i cena jos da mu padne sada kada se pojavi ultra

Ja sam eto kao dugogodismji korisnik Huawei Presao na Xiaomi ovaj model, i mogu reci da sam zadovoljan. Telefon je skroz ok za te pare.

Nazad
Vrh Dno