Vidim sada, prvi put snimao u 8K i zato katastrofa. U 4K je to kako treba.04:35 noćni video, 4k, fenomenalno
Naucno fantastika ili ne ali to je sasvim moguce da se desi. Baterija je celom zadnjom stranom tako da ako nije dodatno otezan sa donje strane nece proci dugo dok se ne pojavi na netu neki koji je bas na taj nacim polupan.Mislim da je to domen naucne fantastike.
Sa druge strane baterija mu je dole.
According to ITHome, Xiaomi’s CEO, Lei Jun, revealed in a live broadcast today in China that the secondary display of the Mi 11 Ultra is the same one used for the Mi Band 5 that was released last year! Yes, this is the same 1.1-inch AMOLED screen of the Mi Band 5 (Mi Smart Band 5).
We are not sure if Xiaomi repurposed the screen of unsold units of the Mi Band 5 or it ordered more units of the display from the supplier.
Gimmick ti je nesto sto ti omogucava da uslikas sebe i drugare (ili samo sebe) sa zadnjom/ultrawide kamerom i samim tim dobijes mnogo bolju fotografiju od one koju bi dobio sa prednjom selfie kamerom?Pa ne znam koliko je to originalni dizajn, pre par godina Meizu je predstavio Pro 7; mislim da je taj ekran nazad nepotreban, sto bi rekli gimmick.
Da to je moje mišljenje da je gimmick zato što selfi kameru nikad ne koristim. Ovako taj ekran više služi da se pohvališ u društvu i privučeš pažnju. Svako ima svoje potrebe i drugačija gledišta.Gimmick ti je nesto sto ti omogucava da uslikas sebe i drugare (ili samo sebe) sa zadnjom/ultrawide kamerom i samim tim dobijes mnogo bolju fotografiju od one koju bi dobio sa prednjom selfie kamerom?
Meni je to korisnije nego upgrade sa SD865 na SD888, veca Antutu brojka na ionako visok broj zvuci kao Gimmick.
Pa prednja je buđava na svakom Xiaomi modelu. Jedino sa Gcam pravi osetno bolje fotke, za video ne znam. S druge strane kod Samsunga su mi slike izveštačene i često mekane.
Smešno je da u 2021 prednja kamera na ULTRA modelu nema 4k, i da prednja ima onoliko loš hdr, potpuno blown out pozadina.. baterija mi je isto problematična.. ne znam, ove godine jedino ako Huawei spasi stvari, sve nešto sa falinkama..Pa prednja je buđava na svakom Xiaomi modelu. Jedino sa Gcam pravi osetno bolje fotke, za video ne znam. S druge strane kod Samsunga su mi slike izveštačene i često mekane.
I Huawei je sa falinkom...nema GMS.Smešno je da u 2021 prednja kamera na ULTRA modelu nema 4k, i da prednja ima onoliko loš hdr, potpuno blown out pozadina.. baterija mi je isto problematična.. ne znam, ove godine jedino ako Huawei spasi stvari, sve nešto sa falinkama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari