Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

Ima li nacina da se zameni google dialer sa xiaomi-jevim? Na Mi 9T sam koristio njihov dialer sa kojim sam zadovoljan, ovaj na 11 Lite 5G NE mi se ne dopada ni malo.
 
Moraš da otključaš bootloader i instaliraš xiaomi.eu ROM da bi imao Mi Dialer.
 
Probaj truedialer. Ja ga koristim na poco x3 od kupivine tel-a i super je...
 
Kako vam izgleda sekcija individual apps na dark mode, vama koji ste na miui 13? Prazno kao kod mene?
 

Prilozi

  • Screenshot_2022-02-23-06-26-38-799_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-02-23-06-26-38-799_com.android.settings.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 29
Meni je tako i na miui 12.
Rešavam tako što nekoliko puta izađem pa uđem u to podešavanje. Takođe nekad pomogne da klikneš na taj naziv Individual apps ili tu oko njega probaš scroll itd... I onda se pojavi spisak aplikacija
 
Znam za to, ali ovo je drugo. Pun xda toga, potvrđen bug u miui 13.
 
Probaj truedialer. Ja ga koristim na poco x3 od kupivine tel-a i super je...

Hvala, pogledao sam par dialera... na kraju mislim da nije problem samo u njima.
Mi 11 Lite 5g NE ima famozni virtuelni proximity senzor koji ne radi tako dobro kao hardverski pa mi se u toku poziva vise puta desava da je ekran ukljucen/otkljucan pa nehotice aktiviram snimanje razgovora/mute button i slicno. Prvo sam mislio da je do dialera a onda sam skapirao da je do senzora, tj. nedostatka istog.
 
Kako da senzor otiska prsta bude i okidač kamere?
Da li postoji neka aplikacija koja omogućava traženu funkciju?
Na RN7 sam mogao da "zloupotrebljavam" senzor u stock-u.
 
Imam xiaomi Mi11 lite 5g.Uradio sam master reset i sada imam problem sa aktivacijom SIM kartice ,odnosno sinhronizacijom poruka.U čemu je problem i kako ga rešiti.Radio sam to ranije mnogo puta i nikad nije bilo problemaviber_slika_2022-03-06_12-03-02-844.jpg
 
I meni konačno juče stigao MIUI 13.0.4.0 SKIEUXM baziran na Android 12. Onako na prvu loptu sam zapazio još fluidniji rad, iako je i do sada bio vrlo dobar. Rekao bih i da je baterija sada nešto bolja.

Nikakve druge novine nisam zapazio sem tog Side Bar-a za aplikacije, koji mi i nije nešto praktičan s obzirom da ne mogu da mu promenim poziciju.
 
Dali su se setili da omoguće normalan aod displej na A12? Ili i dalje radi samo 10 sekunde.
 
Šteta, izgleda da tu opciju aod displej dobijaju samo skuplji telefoni, zbog toga su mene izgubili kao kupca.
Mi a3 je bio došao bez aod displeja, ali kada je stigao A11 stigao je i aod displej, nadao sam se i da će i ovde biti tako.
 
Juče odradih nadogradnju na MIUI 13 i "Poco Launcher" ne radi. Jesam li samo ja taj srećnik?

Inače, mob brže radi, ekran kao da ima bolje boje(ili se meni čini), bateriju još testiram.
 
Pre ažuriranja na Miui 13 telefon radio savršeno, sad par puta dnevno moram da ga restartujem zbog užasnih usporenja ili zato što se ne pojavljuje tastatura. Valjda će neki novi apdejt popraviti situaciju.
 
Koji je generalno bolji uzeti nov sada: mi 11 Lite 5g ili 11 Lite 5g NE? Verzije 8 gb.
 
Pre ažuriranja na Miui 13 telefon radio savršeno, sad par puta dnevno moram da ga restartujem zbog užasnih usporenja ili zato što se ne pojavljuje tastatura. Valjda će neki novi apdejt popraviti situaciju.
Slična stvar počela da se dešava i kod mene, ali tek nekih dve nedelje nakon update-a na MIUI 13. Nemam problem sa tastaturom, ali na svakih 3 dana telefon toliko uspori, gasi aplikacije iz RAM memorije, a i čini mi se i da počne malo više da se greje i onda samo restart pomaže.
 
Isto.

Danas kamera zaledila. Morao je da padne restart. Da ne pričam o tome da prilikom izlaska iz aplikacije, treba vremena da se pojavi početni ekran.
 
Da sam znao ostao bih na 12.5, ovako ostaje da čekamo naredno ažuriranje u nadi da će ovo ispraviti.
 
Treba za ćaleta da uzmem nešto preko A1, pa se dvoumim između mi 11 lite 5g (i NE) i Poco X3 pro. Šta je trenutno najbolja kupovina od ta 3? Nije zahtevan korisnik, treba mu dobar ekran jer često koristi navigaciju, od ostalog Viber i pozivi...
 
Poco X3 Pro i dobar ekran ne idu zajedno.
11 Lite u bilo kojoj izvedbi sa amoledom ne moze da se poredi u odnosu na taj poco
 
Slabiji amoled na mi 11 Lite je jako loš i gori od bilo kog novijeg lcd ekrana.I oči baš bole od njega prilikom dužeg gledanja.Ako često koristi navigaciju,baterija na Mi 11 Lite 5g je loša pa uzmi i to u obzir.
 
Hvala!

Samsung A52s 5G je takođe u sličnom cenovnom rangu (do 30e mesečno sa sve paketom), da li je on bolji od ova 3? Što se baterije tiče, vidim da je na "običnom" 11lite 5g gora nego na NE, tako da sam za sada najbliže NE verziji.
 
Meni je,osim što ima sporije punjenje,bolji od tih telefona.Samo ga stavi u neku zaštitu jer je plastična poledjina pa se izgrebe lako.
 
Oneplus nord 2 malo je skuplji ali sigurno bolji.
 
Isto.

Danas kamera zaledila. Morao je da padne restart. Da ne pričam o tome da prilikom izlaska iz aplikacije, treba vremena da se pojavi početni ekran.
I kod mene ista situacija vec 10tak dana,uzas koliko je poceo da zapucava,kad udjem u kameru da uslikam samo se ugasi kamera i izadje iz aplikacije. A tek da uslikas nesto treba mu 30 sekundi da dodje sebi. Valjda ce resiti.
 
Nazad
Vrh Dno