The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Moram da priznam da je baterija sada ipak bolja na 12.5.7.0. Uspeo sam da izvučem 6h SOT, dok mi je ranije uglavnom bilo oko 4h, max. 5h.
xiaomi.eu_multi_MI11LE_XM11Lite5GNE_V12.5.5.0.RKOCNXM_v12-11-fastboot.zipDa li neko zna kako da se otarasim ovog google dialer-a???
Mnogo mi je ruzan. Hocu Xiaomi Contacts and dialer da koristim.
Kada ga promenim izbacuje mi da ne mogu da zovem i primam poruke i trazi da vratim default (google) dialer.
![]()
Slažem se da je malo bolja baterija, ali meni opet to nije to.Moram da priznam da je baterija sada ipak bolja na 12.5.7.0. Uspeo sam da izvučem 6h SOT, dok mi je ranije uglavnom bilo oko 4h, max. 5h.
Meni ova na Nord 2 odlična, ništa ja tu ne bih dirao !Kad sa baterijama nisu ništa napredovali u odnosu na pre neku godinu. Već sam pomenuo Poko F1 koji je pre tri godine gurao dan i po/dva dana, a ovaj Mi 11 lite jedva izgura dan.
IPS vs amoled...
Problem je u Androidu i MIUI-u. Dakako, u to spadaju i, kako je već neko pomenuo, inženjeri iz Xiaomi-a koji jedva stignu da naprave optimizovan sistem.
Pitanje:
Koliko vas bi pristalo na deblji telefon ako bi to značilo da ima jaču bateriju koja bi trajala barem 3 dana?
Ja sam uvek za tanji i lakši telefon, pa ako to značilo i slabija baterija, zato sam se odlučio na kraju za Mi 11 Lite 5G.Koliko vas bi pristalo na deblji telefon ako bi to značilo da ima jaču bateriju koja bi trajala barem 3 dana?
Ima li kakve razlike u trajanju baterije?Stigao MIUI 13, i A12.
Koja verzija, global ili eu ili...?Stigao MIUI 13, i A12.
RKIMIXM je Global sa Android 11 (R)Čekamo za RKIMIXM
4 do 6h, ali ga dosta koristim i sve živo mi je upaljeno.Pitanje za vlasnike mi11 lite 5g, koliko gurate SoT?
Hmm, to je generalno malo. Razmisljam da predjem na njega, ali me buni baterija, jer i ja isto tako koristim telefon, sve popaljeno i akanje od jutra do mraka, pa mi sve ispod 6h SoT-a, malo 😁😁😁4 do 6h, ali ga dosta koristim i sve živo mi je upaljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari