Ne znam sta da ti kazem...Neće biti fijasko lite serije nego što se mene tiče svake njihove serije i filma...
Šta da radim,je li softverski ili hardverski problem?Pod garancijom mi je još 20 mjeseci..
Pa probaj fabricki reset ili flash, ako proradi onda je softverski, ako ne onda je hardverski pa reklamiras i za 2-3 nedelje dobijes novi ili pare nazad.Neće biti fijasko lite serije nego što se mene tiče svake njihove serije i filma...
Šta da radim,je li softverski ili hardverski problem?Pod garancijom mi je još 20 mjeseci..
Da li si probao da odeš u Settings pa About Phone, onda All Specs, tapneš četiri puta na Kernel Version, otvoriće CIT , skroluješ na dole i nađeš Fingerprint sensor check?Miui nema više opciju.A ovo android testiranje ga ne prepoznaje.A i obično zaključavanje preskoči ponekad.Ništa, da mu flešujem stock rom i zaključam bootloader,servis pa oglasi.
RKIEUXM ili RKIMIXM ?Global, 12.5.5. trenutno.Kupljen u Podgorici u ozbiljnoj prodavnici.
RKIMIXMRKIEUXM ili RKIMIXM ?
u koji bi se servis nosio, barem onaj fon koji je uzet u A1?Moram da se nakanim da ga odnesem u servis...
Ne znam jos, ja sam porucio online putem Mi Srbije, ali neki u Bg-u svakako...u koji bi se servis nosio, barem onaj fon koji je uzet u A1?
Oni su na tom mjestu gdje jesu zato što su prodavali telefone po nižim cijenama od konkurencije(moj Redmi Note 5 je plaćen tada na Aliju 139 dolara) i za te pare si dobijao telefon koji je brz kao duplo skuplji Samsung i Huavei,a ne kvari se.Plus što su imali stabilan Miui sa mogućnošću custom-izacije kakvu nije imala konkurencija.Ovo sad je jedna smijurija.Tačno je da je Xiaomi počeo da fušari čim se probio na vrh.
Ma ti modeli što su izbačeni proletos sa SD720, 732, 750 čipovima, to je bilo čisto da nešto izbace i usput očiste magacine od starih čipova, dok se dočeka da Qualcom obezbedi nove procesore. Sad i Xiaomi i Samsung prestaju sa proizvodnjom tih modela i izbacuju nove sa SD778.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari