Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

Niko se ne žali na SOT, ja sam izneo svoje iskustvo, naravno da sa tom baterijom i čip setom nemože da bude nešta ekstravagandno.Nemože i "jare i pare".U suštini telefon nije loš, puni se brzo, tako da nema nekih velikih zamerki.A što se tiče "miui" nemam nekih iskustva ovo mi je prvi Xiaomi tel.Videćemo u budućnosti kako će se pokazati.Ja sam prosečan korisnik i nadam se da neće biti velikih problema.

Otkad Samsung A52 ima isti čipset kao Mi 11 lite? Ni 4g verzije, a ni 5g, nemaju iste čipsete.

Sinoć sam probao sluške preko adaptera i Tidal app, wau kakav zvučni čip ima, za 2 klase bolji od Mi9T, iako je i onaj bio hifi 24bita 192kHz. Oduvao me kvalitetom i jačinom na izlazu.

Ja bas presao sa RN8PRo na Mi 9T Pro i odusevio se zvukom na sluskama..ako je taj bolji, ne mogu ni da zamislim kakav je zvuk... :D

Otkad Samsung A52 ima isti čipset kao Mi 11 lite? Ni 4g verzije, a ni 5g, nemaju iste čipsete.
732G (2x2.3 GHz Kryo 470 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 470 Silver, Adreno 618) i
720G (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver, Adreno 618) nisu isti?

Vazi. Sace i 11 Lite 5G i A52s biti isti (780G i 778G) pa cemo i tu videti bolju bateriju na Samsungu

Zasto bi skodilo, ti ugradjeni u kolima su kvalitetniji i od brendiranih a ne budjavih kopija

I wifi 6 super radi, doda se šestica kod wifi icone u status baru. 😀

Prilozi

• Screenshot_2021-08-29-08-09-35-209_com.android.settings(1).jpg
    Screenshot_2021-08-29-08-09-35-209_com.android.settings(1).jpg
    59.2 KB · Pregleda: 49
Razmisljah o Mi 11 lite 5G ili F3, dolazim sa mi9

Kupih mi 11. Za sad okej telefon, mada ne vidim neku VELIKU razliku u odnosu na mi9
Kamera nije bitan faktor

Malopre gledam i nije mi najjasnije...
Na telefonu mi je instaliran MIUI Global 12.5.3 (RKIEUXM).
Kada potrazim na netu, vidim da je RKIEUXM ustvari verzija za EU/EEA trziste, a koliko znam mi ne spadamo ni u jednu ni u drugu kategoriju.
Kako je moguce da sam telefon kupio u Srbiji legalno i da mi je instalirana verzija za EEA trziste, a da pritom pise Global u About phone?
Skroz zbunjuju sa tim regionima.
Jel jos nekom ta verzija?

Malopre gledam i nije mi najjasnije...
Na telefonu mi je instaliran MIUI Global 12.5.3 (RKIEUXM).
Kada potrazim na netu, vidim da je RKIEUXM ustvari verzija za EU/EEA trziste, a koliko znam mi ne spadamo ni u jednu ni u drugu kategoriju.
Kako je moguce da sam telefon kupio u Srbiji legalno i da mi je instalirana verzija za EEA trziste, a da pritom pise Global u About phone?
Skroz zbunjuju sa tim regionima.
Jel jos nekom ta verzija?
Nema veze gde si ga ti kupio nego odakle su ga oni porucili.

Ja sam imao redmi note 7 pro koji je uzet ovde a kada sam pogledao u telefonu odakle je on je bio sa podrucija Francuske.

Ima neki kod koji se kuca da se vidi za koje je trziste telefon namenjen.

Na GSM arena kažu da im je na testu SoT bio oko 10h, sa romom MIUI 12.0.2.0, iz aprila meseca kada se telefon pojavio.
Našao sam Global stable Fastboot i Recovery V12.0.2.0.RKIMIXM na ovom linku.

Sada sam na V12.5.5.0.RKIMIXM. Kako mogu da se vratim na tu stariju verziju roma, oba su Android 11, nisam root-ovan?

Poslednja izmena:
Taj SOT možda možeš da dobiješ ako pustiš YouTube da radi 10h....sa bilo kojom verzijom

Pa jel ima neko od vas ovde da mu je sot u svakodnevnoj upotrebi veci od 4,5h u 2 dana? Ako ima, kova verzija roma je u pitanju?

Ma ne opterećuj se se sot-om.Teško da može dva dana i 4-5 h.Jedino da bude kao što sam ja pustio samo youtube,kačio sam ranije screanshoot.Kod mene do dva dana sa nekih 3-3,5 h.Malo li je.Imam dve sim kartice, i non stop uključen wifi.Inače za sada je sve ok, nikakvih mana.

Pa i ja imam 2 sim kartice, non stop wifi ili 4g, malo mi 4h sot. Sve mislim drugi imaju na isti nacin 7h.

Pustao sam ja klipove preko jutjuba, izgurao nekih 8 sati SOT. Nije bio jedan klip nego vise klipova, ceo dan sam koristio telefon kao video uredjaj, da vidim koliko ce izgurati.
Nema to neku poentu, ako se telefon koristi normalno sa svim aplikacijama, ne izgura vise od 5 sati SOT. To mu je sto mu je - mozda bude bolje u nekom narednom apdejtu.

Predstavljen danas 11 Lite 5G NE, kao što je i najavljeno isti kao Mi 11 Lite 5G ali cpu je SD778g i sa cenom od 370€ mislim da nema šta da traži pored novog SM-A52s koji ima sličnu cenu...

Pa i nema naravno....
Čudno je to što Samsung nema dovoljno procesora za sopstvene telefone a imao je za jednu seriju Xiaomi telefona

Jel Mi 11 lite 5g ima problem sa senzorom prilikom poziva?

Nikakvih problema sa senzorom nema, igrom slučaja se telefon zadržao kod mene više nego što sam planirao (2 mjeseca, niti jedan put se nije manifestovao problem)

Nazad
Vrh Dno