Šta te konkretno zanima?Generalno uticsi ako neko ima 5G verziju?
Po meni kamera radi odličan posao. Uz gcam može da se snima u 4k 60fps k'o od šale. Ne usporava u radu, otvara sve brzo i tačno. Meni baterija izdrži recimo oko 24h uz 4-5h SOT-a, ali ja ga baš dosta koristim.Kamere, baterija i jel radi fluidno da ne secka kao redmi note 10 pro npr
Koja verzija roma?Po meni kamera radi odličan posao. Uz gcam može da se snima u 4k 60fps k'o od šale. Ne usporava u radu, otvara sve brzo i tačno. Meni baterija izdrži recimo oko 24h uz 4-5h SOT-a, ali ja ga baš dosta koristim.
Pa uvek kad dodaš malo možeš nešto bolje da uzmeš.Koja verzija roma?
U A1 sada po istim uslovima može da se uzme A52s 5G, po meni je to bolja opcija od ovoga.
OK, znači i to može da bude alternativa, on ima sot barem 2h više od MIUI Global 12.5.5.0 RKIMIXM. Otkud tebi EEA verzija?MIUI Global 12.5.5.0 RKIEUXM
Nemam pojma, tako je bilo kada sam ga kupio. 😁Otkud tebi EEA verzija?
Gde, preko operatera ili radnja ili KP od Mađara, ili...?Nemam pojma, tako je bilo kada sam ga kupio. 😁
Sta, u CG nije nestasica Mi 10T Pro ko ovde?Ja nisam nešto previše oduševljen ali ono, dobar uređaj skroz. Za 370 EUR koliko košta kod nas u Crnoj Gori možda i nema bolje (tj. ima, Mi 10T PRO apsolutno, da nema proximity bubice)
Jel ima ovde negde da se kupi, ko ce da ceka sa Alija l?Meni je ovaj odličan.Plastičan,a pod rukom imaš osjećaj kao da je gumiran...Pokriva prostor oko kamere,a nema zaštitu za usb i fingerprint pa ti je otključavanje lakše...Baš je čvrst i malo je teže uglaviti telefon ali izgleda super.Slikaću sjutra uživoPogledajte prilog 317974
Ja koristim ovu providnu silikonsku što je došla uz telefona. Koja mi je svrha mint green boje ako ću je pokriti sa nekom maskom. 😂Neka preporuka za neki ultrathin case?
***,nemam pojma.Evo slike za plavi 4g i crni 5g.Jel ima ovde negde da se kupi, ko ce da ceka sa Alija l?
Nisam ni znao da je trenutno problem nabaviti Mi10T Pro, jeste, i kod nas je nestašica trenutno, provjerih kod par dobavljača koji su ga uvjek imali na lageru.Sta, u CG nije nestasica Mi 10T Pro ko ovde?
Cini mi se plavi bolji.***,nemam pojma.Evo slike za plavi 4g i crni 5g.
Nažalost taj problem sa fingeprintom je sve više zastupljen, pogledaj ruski 4pda forum dosta korisnika kaže da im fingerprint opcija samo nestane iz podešavanja i da mora u servis...ako ne poprave taj problem na ovom New edition to će biti potpuni fijasko cele 11 Lite serije.Čekaj dok mu stigne 12.5.5. update,da se izniveliše baterija...
Od danas mi se izgubila opcija za otključavanje prstom,da mi je nekoga iz Šaomija sresti,kravatu bih mu zategnuo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari