The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Da, dobija se.Jel se dobija 33W punjac sa 5G verzijom?
Da, dobija se.Jel se dobija 33W punjac sa 5G verzijom?
Tnx 😊Da, dobija se.
Ja odavno vec ne koristim GMail app, obrisem ga cim setujem telefon.Isto je tako i kod mene brljavio, ne stize zvucno obavestenje, pa kad stigne kasni po nekoliko sati. Isprobavao sam nekoliko klijenata za email svi su bili out, sve dok nisam dobio preporuku za Spark Email pre neku god. Od tad je prateci app u telefonu, a novi emailovi kad stizu tacni su u 2 sec.Mene jos nijedan telefon nije doveo u ovoliko stanje razdrazljivosti. Ono sto mi je najvaznije jednostavno ne radi dobro.
Ajde sto nema notifikacijsko svetlo, ali sto nijedna aplikacija koja bi trebala da ga simulira ne radi dobro. Malo radi, malo neradi.
I sto mi je najvaznije, gmail nekad uopste ne prikazuje novu postu. U vecini slucajeva mail stigne ali nema zvucnog signala niti se ukljuci ekran. I sta god pokusavao jednostavno nema zvucne notifikacije za gmail.
Vec deset dana od kad sam kupio telefon ja sve vreme prckam po softveru i malo malo pa uradim fabricki reset.
Definitvno, odustajem od ovog telefona i najverovatnije od xiaomija. Ocigledno da su me starije generacija xiaomija navikle na mnogo bolje korisnicko iskustvo.
Baterija mu nije jača strana ali tu definitivno nešto nije uredu...meni je SOT oko 7 sati sa ekranom na 60 HzMene vec pocinje da nervira moj 11 lite 5g. Baterija je haos, ni da ne mogu da izguram, sot maksimum 4.5h. Ne znam da li je do poslednjeg update-a ali 30% potrošnje odlazi na Android sistem. Bukvalno sam svakom sitnicom zadovoljan telefonom osim autonomije, nadam se da je do softvera i da će biti rešeno jer ga stvarno ne bih menjao.
Kakva je situacija kod vas sa baterijom?
Meni je na početku baterija bila slaba od 100-20% oko 5-6h ekrana, a sada nakon dve sedmice 7-8h sot. Ovo je samo na wi-fi i osvetljenje ~50% bez igrica.Mene vec pocinje da nervira moj 11 lite 5g. Baterija je haos, ni da ne mogu da izguram, sot maksimum 4.5h. Ne znam da li je do poslednjeg update-a ali 30% potrošnje odlazi na Android sistem. Bukvalno sam svakom sitnicom zadovoljan telefonom osim autonomije, nadam se da je do softvera i da će biti rešeno jer ga stvarno ne bih menjao.
Kakva je situacija kod vas sa baterijom?
Šteta izgleda da je loš fingeprint ugrađen u 11 lite modelie čitao sam na 4pda forumu bilo je par slučajeva da fingerprint prestane da radi i na gsmarena se isto žale u komentarima, reklamiraj i zameniće senzor...Prestao da mi radi otisak prsta. (5g verzija telefona)
Odem u podesavanja, tamo nema nigde fingerprint opcija
U nekoj aplikaciji koju sam otvarao samo uz otisak prsta pojavi mi se fingerprint is not supported by hardware.
Inace nije mi stigao apdejt koji ste negde u prethodnim postovima pomenuli 12.5.5, jos uvek sam na 12.5.3. i pise da nema novijih, isto Global rom.
Probao restart telefona, gasenje pa paljenje, nema...
Meni je neverovatno da skoro svaki xiaomi telefon ima neki problem... da mi je znati šta rade ti ljudi koji kontrolišu kvalitet. Nadajmo se da update može srediti problem..^
Neverovatno mi je da je crkao tek tako. Bas sam nasao sad da je neki tip napisao na jednom sajtu pre 22 sata da je prestao da mu radi.
Tipujem na softverski problem, sacekacu i taj update pa cu onda prijaviti problem ako ne bude reseno.
Cudno mi je da nestane iz podesavanja kao opcija, logicnije bi mi bilo da i dalje stoji ali da je unavailable ili nesto, tipa da izvadim zvucnik iz telefona ne bi mi nestale sound opcije samo se ne bi nista culo...
Kako se aktivira na 5G modelu?Aktivirao sam danas VoLTE i čini mi se da se baterija sporije prazni
U nekom trenutku mi iskočila app Contacts sa warningom da ima problem u sinhronizaciji sa googlem, tako da je ipak do G bio problem... Nadam se.Uzeo prekjuče u A1 5G verziju, crni, nije Tianma panel. Odmah sam uradio upgrade na 12.5 MIUI, pa factory reset, namestio sve kako mi odgovara i sada samo baterija čekam da se ustali. Kroz ADB uradio debloat, uključujući google kao asistenta, facebook, chrome i ostali junk. Samo sa bat nisam zadovoljan. Mada, nije wau efekat nakon prelaska sa Mi9T, nekako Mi9T ima taj premium feel. No dobro.
Ako ima neki savet vezan za bat, slušam.![]()
Ja sam radio po ovm uputstvu:Imam mi 11 lite 5g i otključan bootloader.Pokušavam da instaliram twrp i eu room .Međutim ne uspevam da instaliram twrp zbog greške koju ne znam kako da rešim.Možda neko može da pomogne
Imaš pravi AOD,miui dialer i messenger i još par opcija.Ali animacije sjeckaju i to meni lično baš kvari ugođaj.Takođe,teme su sa kineskog roma tako da neke kvalitetnije na koje si navikao moraš da skidaš sa neta pa da importuješ što je meni baš gnjavaža.A šta ce ti twrp, nema drugih romova, kernela... Sa adb mozes sve da disablujes, bez roota.
Kakav je eu rom u odnosu na global?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari