Nakon 2 dana korišćenja mogu reći možda i bestbuy Xiaomi. Sem te *******cije sa AOD-om koji i ne radi baš posao kako treba, ostalo je overall vrlo dobro. Čak i baterija kod koje sam bio skeptik, juče ujutru oko 7 skinuo s punjača, sad je na 38%. (pozivi, viber, tapatalk, outlook, instagram, portali).
Ekran odličan, u ruci premium osjećaj iako je baš lagan uređaj što prija posle Mi 10T PRO koji mi je na servisu. 90hz je sasvim dovoljno što se fluidnosti tiče, ne vidim neku razliku u odnosu na 144Hz kod 10T Pro. A nije da ne vidim benefite, npr na 60hz se više nikad vratio ne bih, baš užasno izgleda skrolovanje kad se navikne na veći refresh rate.
Što se tiče zvučnika, odličan stereo (možda i bolji nego kod 10T Pro) ali ipak nešto manje glasni, u suštini skroz dovoljno.
Procesor radi odličan posao, SD 780G je više nego dovoljan (za sada koliko vidim) za fluidan rad, uopšte ne osjećam neki downgrade u odnosu na SD 865 sa 10T Pro, ne grije se previše i nema battery drain-a. Da napomenem da sam uzeo 5G verziju sa 6GB rama.
Što se kamere tiče nisam mnogo testirao ali kod video snimaka je primijetan stutter, minimalan ali ga ima, što u 1080p@60fps što u 4K@30, nadam se da će to srediti updateovima.