Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Hvala na predlogu, probao sam ali nisam uspeo, probao sam i preko drugih aplikacija za deljenje ekrana telefona, npr. Lg TV plus aplikacija normalno radi kao daljinski preko wifi i mogu da castujem slike preko media player aplikacije u tv.

Sto se tice gcam zar se ova verzija ne razvija za pro verziju, https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1509/

I jos nesto, jel ova gornja slušalica za razgovor uopšte nema neku zaštitnu mrezicu, da li su ga tako zamislili zbog prostora jer je otvor bas mali.
Što se tiče gcam-a, pa tu je nabrojano minimalno 20 modela svega i svačega, nigdje ne piše da je baš samo za 10T pro.
I Nikita radi na 10T pro, xml konfiguracija je veći problem, sa time iskorištavaš mogućnosti hardwera.

Stigao MiUI 12.5 na Xeu beti, sa njim i Android 11.

Ubacen je MiUI+ Beta za seamless konekciju sa PC-jem, nisam jos probao jer nemam neku primenu za to za sada, ali deluje zanimljivo.

Konacno su popravili bug sa kontrolom zvuka dok se kastuje.
Screenshot_2021-01-01-17-24-01-120_com.xiaomi.mirror.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je digitalni zoom na pro verziji? Da li je uopste upotrebljiv?

Ako je kao na Mi10 (a verujem da je identično ili jako slično) i više nego upotrebljiv, bolje nego mnoge zoom kamere.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Koliko vidim ne radi Dual Aps na A11 MIUI 12.5. Instalirao sve od 0, podesio sve. Animacije su neke drugačije, 2 nova super wallpapera... Kameru još nisam probao da vidim jel nešto promenjeno.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

@axel-junior, molim te reci mi, po tvom misljenju, do kog nivoa smatras upotrebljivim uvecanje na mi10, 2x, 3x, 5x...?

Zoom na kameri je kao što je rečeno upotrebljiv, ja sam lično pre kupovine očekivao da je losijeg kvaliteta.
Možda je glupo pitanje, zna li neko zašto u pro modu kamere nije moguće zumirati preko 10x?

@dapa do 10x,preko toga ne treba ići.

Zato i nije dostupno u pro modu. :)

Koliko vidim ne radi Dual Aps na A11 MIUI 12.5. Instalirao sve od 0, podesio sve. Animacije su neke drugačije, 2 nova super wallpapera... Kameru još nisam probao da vidim jel nešto promenjeno.

Navodno su za 12.5 peglali ispod haube sta se desava, po njihovim recima 25-30% optimizovan sistem po pitanju potrosnje i memorije.

Nesto su napravili sigurno, telefon je hladan sve vreme, na prethodnoj Xeu verziji nije bilo tako, grejao se vise nego Stable i bila je losija autonomija.

Sada je hladniji za vreme igranja nego prethodna verzija za vreme standardnog koriscenja.

Meni ne rade dual apps, resetuje mi se telefon, prikaže drugu ikonicu ali se ne pokreće aplikacija koja je klonirana.

Ne znam šta su radili sa baterijom i optimizacijom ali ja sam sad skinuo s punjača, i u krevetu čačkao telefon ravno 1 sat upaljenog ekrana, potrošio je samo 1% baterije :)

Sent from my Mi 10T Pro

Poslednja izmena:
@narednik

Pribaj wipe Dalvik/ART Cache i Cache particija u twrp, pa javi da li radi dual apps.

@narednik

Pribaj wipe Dalvik/ART Cache i Cache particija u twrp, pa javi da li radi dual apps.
Probao, nije pomoglo. Čudi me jer sam sve od nule. Factory reset i format data koji nisam mogao da odradim jer twrp ne vidi data particiju... Možda probam opet kad navatam vremena malo... Mogu da živim i bez dual apps za sada

Sent from my Mi 10T Pro

-13h od kako je skinut sa punjaca.

-3h40min SoT.

-Pola dana na 4G + BT + Lokacija (povezan sa Mi Band 5), druga polovina WiFi.

50% baterije ostalo.

MiUI 12.5 obecava :)

Meni je otprilike sa istim korišćenjem (minus Mi Band) takva baterija sad (sve stock). Ako se stvarno još poprave sa 12.5....

Poslednja izmena:
Ne mogu oni da naprave koliko ja mogu da potrošim [emoji23][emoji367]

Sta rekoste kakvi su zvucnici?

Vidio sam negdje na youtube kako obican MI10T ima katastrofalni ram menagment..

P.s navodno je popravljen kroz update

Sad dal je na pro modelu slicno, odgovoriti cete vi.

Nadam se da ce „ultrasonicni“ ili kako se vec zove senzor uspjeti kroz softwarsko nadogradnju srediti.

Cekam svoj primjerak :)

Zvucnici su odlicni.

Ram menadzment je dobar, iskljucis MiUI battery saver na aplikacijama koje hoces da ostaju u pozadini i nema zime.

Da li neko ima problem sa GPS-o?
Kad koristim aplikacije za trčanje i kad se ekran ugasi izgubi se GPS, kad se upalu ekran onda se konektuje i veže za tačku gde se nalaziš.
Dve slike, aplikacije su uporedo radile.
Ni jedna nije ispratila rutu.
Na P20 je sve radilo normalno.
a077f229a00976d3eae472934ac0dbe4.jpg
ea585607eb673718aee437cc0ca1d872.jpg

Poslednja izmena:
Ja koristim Mi Fit uz Mi band 5, uredno radi GPS i bez ikakvih problema. Daj dozvole za Huawei health i stavi No restrictions u podešavanjima za bateriju, možeš i da je zaključaš u memoriji.

Sent from my Mi 10T Pro

Probacu, ovo sa baterijom, odobrio sam sve dozvole

Sta rekoste kakvi su zvucnici?

Vidio sam negdje na youtube kako obican MI10T ima katastrofalni ram menagment..

P.s navodno je popravljen kroz update

Sad dal je na pro modelu slicno, odgovoriti cete vi.

Nadam se da ce „ultrasonicni“ ili kako se vec zove senzor uspjeti kroz softwarsko nadogradnju srediti.

Cekam svoj primjerak :)
pisu ljudi svasta, ali za te pare nema boljih.
Zvuk je meni bolji na starom htc, ali uglavnom sve funkcionise.

Zvuk je odličan za taj nivo zvučnika na telefonu. Ništa nije bolji mnogo na Mi10. Meni je na Galaxy Note 9 i 10 bio podjednako ok, čak je Mi10t pro meni glasniji. Nema izobličenja, stereo je fin.

Sent from my Mi 10T Pro

Pojavio se 12.0.9 stable.

Da li je neko instalirao? Šta kažete vi koji ste koristili betu?

Poslednja izmena od urednika:
Brutuse, ubuduće ne piši više postova zaredom, već edituj svoj prethodni post.

Vrh Dno