Ovo nikako nemojte da radite telefonu. Sem ako ne citate ovo u 2012 godini.Sastavila sam spisak svih stvari koje sam uradila na telefonu da ga učinim što bržim i more responsive i toplo preporučujem svima da probaju jer ja ovakvu brzinu i smoothness nisam nikad doživela na telefonu, sve jednostavno leti bez imalo zastajkivanja.
Verovatno su mnoge stvari sa spiska poznate većini ali mislim da kada se urade sve zajedno pomažu da se dobije neverovatan rezultat.
Topla preporuka i pišite utiske!
1. Settings/Developer Options/Window Animation Speed 0.5X ; Transition Animation Speed 0. 5X ; Animator Duration Scale 0.5X
2. Settings/Developer Options/Background Process Limit/At Most 4 processes
3. Security/Settings/Boost Speed/Clear Cache When Device Is Locked/in 5 minutes
4. Google App/Settings/General/Turn Off All Processes (except Discover)
5. Settings/Google/Adds/Opt Out Of Adds Personalization (turn on)
6. Settings/Developer Options/Force 4X MSAA (turn on)
7. Settings/Apps/Manage Apps/Battery and Performance (App Info)/Clear All Data)
8. Settings/Privacy Protection/Special Permissions/Battery Optimization/System Launcher (optimize)
9. Chrome/type in address bar: chrome://flags/Smooth Scrolling (enable) ; Android Surface Control (disable)
10. Cleaner and Boost Speed Shortcut on Home Screen for easier access
Sjajan spisak za izbegavati 👍Sastavila sam spisak svih stvari koje sam uradila na telefonu da ga učinim što bržim i more responsive i toplo preporučujem svima da probaju jer ja ovakvu brzinu i smoothness nisam nikad doživela na telefonu, sve jednostavno leti bez imalo zastajkivanja.
Verovatno su mnoge stvari sa spiska poznate većini ali mislim da kada se urade sve zajedno pomažu da se dobije neverovatan rezultat.
Topla preporuka i pišite utiske!
1. Settings/Developer Options/Window Animation Speed 0.5X ; Transition Animation Speed 0. 5X ; Animator Duration Scale 0.5X
2. Settings/Developer Options/Background Process Limit/At Most 4 processes
3. Security/Settings/Boost Speed/Clear Cache When Device Is Locked/in 5 minutes
4. Google App/Settings/General/Turn Off All Processes (except Discover)
5. Settings/Google/Adds/Opt Out Of Adds Personalization (turn on)
6. Settings/Developer Options/Force 4X MSAA (turn on)
7. Settings/Apps/Manage Apps/Battery and Performance (App Info)/Clear All Data)
8. Settings/Privacy Protection/Special Permissions/Battery Optimization/System Launcher (optimize)
9. Chrome/type in address bar: chrome://flags/Smooth Scrolling (enable) ; Android Surface Control (disable)
10. Cleaner and Boost Speed Shortcut on Home Screen for easier access
Izvinjavam se svima,može li još jednom objašnjenje zbog čega je to loše u odnosu na evropsku verziju?Global kao i moj☹️
Da, svejedno MIUI na A12. Zato se odradi root i vozi poslednja verzija .Nije tu problem do miui-a nego do Androida 11.
Ne postoji mogućnost ni da se promene ikonice, neki drugi Icon pack? MIUI System launcher nema tu opciju.Ne znam da li sam dobro objasnio - bilo koji custom ROM da ubaciš, bez obzira da li je baziran na miui ili nije, kad na njega ubaciš neki launčer tipa Nova, Pixel launčer i sl., gestovi neće raditi. A11 to ne dozvoljava. Ne znam kakva je situacija sa A12. Ne znam postoji li neki custom ROM za naše telefone baziran na A12
Evo drugari, nakon mesec dana utisci su odlicni, sve je super - ekran iako nije amoled kida, kamera isto, i sve radi kao podmazano.Uzeo danas 10T, 8/128, prvi utisci odlicni! Iako nema amoled ekran je extra, zvucnici su mi ok i brz je kao metak. Kamera odlicna, jedva cekam da instaliram gcam....
Imaš u samoj temi iznad Apply dugmeta da biraš šta želiš da primeniš od te teme, lockscreen, homescreen, system, icons.Ne postoji mogućnost ni da se promene ikonice, neki drugi Icon pack? MIUI System launcher nema tu opciju.
Drug tebi ako baterija od ovog modela ne moze izgurati dan onda ti nece moci nijedna na trzistu. Ja imam 10T Pro baterija je nevjerovatna bukvalno nevjerovatna... Da ne pricam o turbo punjenju gdje za kratak period napunis mob od 0-100% nevjerovatnoEvo drugari, nakon mesec dana utisci su odlicni, sve je super - ekran iako nije amoled kida, kamera isto, i sve radi kao podmazano.
Zamerke: najvise batrerija, nema sanse da izgura ni ceo dan (bez igrica ali rostilj non stop - 3h poziva, 30ak mailova vezanih za posao i viber/fb/ig/yt). Eventualno sd card slot ali ajde 😁
I ja ev instalirao. Sad za sad mi se cini da proximity radi bolje.Sad stigao 12.5.1, skida se. verzija telefona je MIUI global 12.1.5 (RJDEUXM)
Pokušaj da restartuješ telefon, meni je to pomoglo sa battery drain problemom.
Ja mislim da je lokacija, nekoj aplikaciji si dao dozvolu da koristi lokaciju non-stop.Pogledajte prilog 309804sta mislite, sta je ovo iznad ..ovo do zadnje lijevo? Izgleda mi kao lokacija...a lokaciju ugasim,.ovo.i dalje stoji
Ma.ne bi se trebalo desavati kad ugasim lokaciju. Al haj, obicni restart rijesio 😂Ja mislim da je lokacija, nekoj aplikaciji si dao dozvolu da koristi lokaciju non-stop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari