Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Hoce. Da napomenem da nije ovaj forum..

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Desi se ponekad i na aosp romu, ali ako nece prvi put, dodaj ga iz drugog puta.
Ne znam zasto bi to uopste bilo bug do telefona.

Nece uopste, telefon zabode skroz. Nije do telefona do MIUI je ali to mi se za dve godine na mi8 nikad nije desilo..

Nije ni do miui ni do telefona. jednostavno se desi da nece prvi put da postavi neki attachment, iz drugog pokusaja prosje

Pa brate, probao sam 10 puta sa dva razlicita brauzera, nisam lud *mjau**mjau**mjau* :D I jos plus dva puta resetovao..
Ne da nece da postavi nego mi zabode telefon na crnom ekranu..

Pa ajd napisi tacno, sta , koji sajt, browser, sta postavljas,... Ne znam zasto bi uopste resteovao telefon.
ne razumem.
Ajd recimo, na TT hoces da postavis attachment, i on obradjuje ali ne postavi. kao neki error.
Zanci obrises i postavis ponovo, i on postavi.
ili recimo na hotmail, add attachment, chose from gallery, odaberes, pita te da li zelis da resize attachment, kaze jes i to je to.
ne znam sta moze biti drugacije. ne razumemm

Odgovorio mi covek na reditu. Problem je do do dark moda. Kada ugasim mogu da atachujem sve.. Bzvz skroz.

Nikako. Kaže da je kupio telefon, ali sad nema za carinu.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Inace da se nadovezem na moj post. Posle gasenja Dark moda proradilo je sve. Kopao sam jos malo i probao da ugasim MIUI optimizaciju i sada radi sve cak i sa upaljenim dark modom. Ako neko bude imao slicne probleme eto dva resenja.

Nikako. Kaže da je kupio telefon, ali sad nema za carinu.

Ljudi mu donirali pare da mu kupe telefon a on nije mogo da skupi da plati carinu nego sada predpostavljam se skupljaju pare da se plati carina. Pa koliko vec traje ova igranka, znam da sigurno ima 2 meseca ako ne i vise kako sam prvi put procitao da se skupljaju pare da mu se kupi telefon.

Ima sigurno dva meseca.
I ja sam mu poslao neki dinar....
Prosledio mi neku alfu betu da mi se zahvali.

On živi u JAR.
Mislim stotinak evra ekvivalent u lokalnoj valuti.

Jel ima neka telegram grupa ili?
Odakle vadis informacije.. Uplatio bih i ja nesto, da poguramo brata :D

Koji se.onja. Baš mu se nešto ne cima sa razvojem. Da mu se cima odradio bi je kao za Mi 8. A realno senzor ima potencijala.
Probao sam neku njegovu betu, ono je užas, kao da je slikano Nokiom 6300.
Ona Gcam što je kačena skoro ovde je još i dobra, nekad izvuče bolje slike od stock ali nije pouzdana i konstantna uopšte.
Ima telegram grupa. Msm da ima i na xda tema (?).

Ima Telegram grupa, ne znam kako da je linkujem ovde.
Ja sam instalirao Nikita v1.8 sa te grupe. Ono što je urađeno su nestvarno dobre low light slike.
Ostalo njah.
Kad sa stock kamerom slikam u 108MPx modu preko dana takođe pravi čuda.
Slažem se da ovaj senzor može da da mnogo više uu bolji softver.

Kad vec pricamo o kameri.. Je l' koristite HDR i AI upaljen ili samo nesto od toga?

Ma kakav crni AI, gasi tu glupost. HDR da.

Ma da ugasen je, hdr mi je upaljen stalno :D
Dobra je kamera skroz, opalio sam par slika, msm da su bolje ispale nego sa mi8 u slicnim uslovima. Deluje da ovaj senzor ima potencijala.

Poslednja izmena:
Fokus u odnosu na Mi 8 je užas. Ali kad uhvati fokus slika je dosta bolja nego na Mi 8. Šta znam, pomešana su mi osećanja što se kamere tiče. :d sve ostalo je daleko bolje nego na Mi 8 (ako izuzmemo led lampicu i IR skeniranje lica).
HDR držim na auto, AI nikad ne koristim, ono prži sliku ko ludo.

Da li neko prati razvoj BSG Gcam? Kako napreduje?

On živi u JAR.
Mislim stotinak evra ekvivalent u lokalnoj valuti.

Koji se.onja. Baš mu se nešto ne cima sa razvojem. Da mu se cima odradio bi je kao za Mi 8. A realno senzor ima potencijala.
Probao sam neku njegovu betu, ono je užas, kao da je slikano Nokiom 6300.
Ona Gcam što je kačena skoro ovde je još i dobra, nekad izvuče bolje slike od stock ali nije pouzdana i konstantna uopšte.
Ima telegram grupa. Msm da ima i na xda tema (?).

Niko da kaze, a ni Machor da se ne radi o BSG-u. BSG pravi za gomilu telefona u zatvorenoj grupi, a ovo je Savitar (za njega se skupljaju) ja mislim ili kako se vec zove i taj zivi u Juznoj Africi iliti JAR.

Da, bre, prezubio sam...
Pardoniram i zafaljujem na korekciju.
:)

Cek zbunjen sam. Jel pravi BSG ili ne? [emoji23]

Piše:
Nikita v1.8 (GCam 7.4) based on Arnova8G2 and BSG
Ova je raspoloživa.

Aahh.. Bese jednostavnije na Mi8 kad je BSG pravio za njega :D

Baš sam sad isprobao stock vs BSG 8.0.18_A9_V0h (ako je to uopšte namenjeno za Mi 10? Pošto ne znam koja je koja ima ih milion). Razočaran sam. Stock ima osetno oštrije slike.
Machor ima li šuma u night sight?

To što si skinuo nije Mi10 port, pošto za taj senzor nema krštene gcam.
To je neko "nabudžio" nešto.
Ali, baš ne čudi da niko nije ozbiljno uzeo ovaj senzor da se bavi njime. Siguran sam da bi se čuda pravila.
Šuma ima kad je baš zero light situacija, inače skoro da ne.

Nazad
Vrh Dno