Posle dva dana korišćenja, najjači utisak je ekran. Bio sam na Mi 8 pre njega, ali Mi 10 ima stvarno fantastičan ekran. Koristim ga bez ikakve zaštite za sad, zaboravio sam kako lepo klizi prst po oleo premazu, ceo život nosim stakla preko ekrana. A kad smo kod toga, gde je najbolje uzeti neko staklo za njega? S obzirom na to da je zakrivljen ekran..
Zvučnici isto odlični, mada ajde, to mi iskreno i nije bitno uopšte.
Baterija isto odlična, mi 8 sam punio dva puta dnevno, ovaj drži odlično.
Čekam 7 dana za otključavanje BL-a da stavim XEU, mada nešto razmišljam, možda se čak i ne bi cimao, jedina stvar koja mi fali je call recording i miui dialer. To možda i može i da se namesti na stock-u, nisam tražio.
S jedne strane me mrzi da ponovo podešavam sve, a s druge strane želim da dobijam apdejte među prvima, a ne da čekam po 6 meseci za stable ROM.
@korisničkoime je l' ti encrypted telefon na XEU? Na mi 8 iz nekog razloga nije encrypted, i nisam mogao da koristim službeni e-mail i teams nalog. I je l' XEU na a11 već?
E, da, kameru nisam stigao da istestiram, instalirao sam onu novu od arnove, piše da je podržan mi 10, pa ću videti kad bude prilike kako se ponaša.
Edit: gde ste uzimali nilkin frosted?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk