E pa problem u tome nece da vrate pare daju zamneski telefon u tom cenovnom ranguOnda da im verujemo na rec, dual sim je, ako nije vracaju pare![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
E pa problem u tome nece da vrate pare daju zamneski telefon u tom cenovnom ranguOnda da im verujemo na rec, dual sim je, ako nije vracaju pare![]()
E pa problem u tome nece da vrate pare daju zamneski telefon u tom cenovnom rangu
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Obican mi 10Obican mi10?
Zvao sam ovog na k.p kaze da ima garancija preko njega,verovatno nabavlja preko medjarske.Gledam sad mi 10 pro global u hong kongu 8/256 model 700e....Sa takvom cenom bi ovde bio best buy, ali avaj 125k kod nas....i tako oko 1ke u evropi.
650e za Mi 10 obican bez garancije, ne znam koliko je to dobar deal nije daleko s20 sa garancijom.
Baš si uporan sa tom garancijom. Često su ove garancije od 1 god lakše ostvarive i pouzdanije od 2 godine legalne. Ako kupiš od proverene osobe nema potrebe da se brineš i razmišljaš o tome.To je "garancija", pricamo o legalnoj garanciji od 24 meseca, racun+garantni list.
Gledam sad global verzijr u hong kongu 65k dinara za mi 10 i 85k dinara za mi 10 pro, za startne (najisplativije) modele. Ok nije realno da ovd bude tako, ali nije ni realno sto imaju drugu, visu cenu na ovaj navin za evropu. Da su 80k za mi 10 i 100k za pro (koliko je sad mi 10), to bi bila jako dobra prica, gde bi pro model crnovno isao na galaxy s20 npr. od koga objektivno nudi vise, a mi 10 bi bio value king, ali avaj...sta bi bilo kad bi bilo.
Ja sam xaiomi telefone uvek kupovao na K.P uvek je bila garancija na imei od proverene osobe i kikada niisam imaonproblema cak sam par telefona vracao softwersi jw nwto zezazo.Baš si uporan sa tom garancijom. Često su ove garancije od 1 god lakše ostvarive i pouzdanije od 2 godine legalne. Ako kupiš od proverene osobe nema potrebe da se brineš i razmišljaš o tome.
Ne kapiram tvoju potrebu da stalno to potenciraš. Ne znam ko je lud da plati 40-50% skuplje legalno telefon zbog dodatne garancije od godinu dana. Jedino neko ko nema para pa kupi na rate da bi imao najnoviji model ili ovi što imaju gomilu para pa im crna nebitna.
Čak i da ti nakon godinu dana crkne npr ekran telefon + popravka će izaći opet manje od legalne cene telefona.
Baš si uporan sa tom garancijom. Često su ove garancije od 1 god lakše ostvarive i pouzdanije od 2 godine legalne. Ako kupiš od proverene osobe nema potrebe da se brineš i razmišljaš o tome.
Ne kapiram tvoju potrebu da stalno to potenciraš. Ne znam ko je lud da plati 40-50% skuplje legalno telefon zbog dodatne garancije od godinu dana. Jedino neko ko nema para pa kupi na rate da bi imao najnoviji model ili ovi što imaju gomilu para pa im crna nebitna.
Čak i da ti nakon godinu dana crkne npr ekran telefon + popravka će izaći opet manje od legalne cene telefona.
Ma ja te kapiram, ali mnogi baš i neće da ukapiraju na taj način.Ako neko kupuje telefone i generalno tehniku na crno ovde, onda sam to ja....Za poslednjih 3 godine sigurno 10tak uredjaja uzetih tako, svega i svacega, ukljucujuci i tri telefona. Izvini, roba sa cenom od 800-1000e mora da ima legalnu garanciju, a potencijalne probleme oko reklamacija smani ja imao sa koje kakvim radnjama u ovoj zemlji. Ipak jedna, jedna magicna rec mi je uvek resavala te probleme, a bilo ih je, a to je inspekcija. Istog momenta se sve resavalo.... Kako god, svako ima svoj licni stav i logiku.
I za kraj, mozda ovde nisam napisao.pa me ljudi ocigledno nisu razumeli, kad kazem 2 godine garancije na telefon tu iskljucivo mislim na najisplativiji nacin kupovine telefona, na oglasima sa garancijom operatera. Nisam valjda lud ili nije valjda neko lud da udje u radnju i prospe 1000e+ u kesu....A sa druge strane, za dosta ljudi jedina ili pak pozeljna opcija je kupovinr na rate, toga na KP nema. Jedino moze na 6 u Logic-u i slicnim radnjama.
Elem, da skratimo, Mi 10/Mi 10 Pro su telefoni koji su za dobrih 20-25% naduvanih cena od realne. Ovo kazem kao fan i korisnik Xiaomi telefona i iz ugla racionalne osobe, posebno u nasoj zemlji gde se lako dolazi do telefona sa 2 god. garancije koje nezvanicnih distributeri prodaju sa godinom "garancije". Koliko ste Xiaomi telefona od operatera videli po oglasima? Jedini koji je bio koliko-toliko zastupljrn je bio Mi A3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari