Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

P20 Pro je medju najgorim flagshipovima u poslednjih 5 godina, to je bez dileme.

Fail od chipseta, fail od dizajna, fail od kamere koji pravi neprirodne fotke (dzabe dobar hardver kad je softver 0), fail od ekrana, apsolutno sve je prosecno, osim marketinga

Ne znam sta imaš protiv Gal, ali čitaj pažljivo. Night mode. Nigde nisam napisao da su kvalitetne fotografije, prirodne. Ali je night mode. Svi su posle uradili isto što i Huawei i to je sada glavni benchmark kamera - fotke u LL, preko dana je svaka solidna.

To zanima prosecnog kupca a ne chipset. Mogućnosti. Zato Xiaomi nikada neće biti Huawei niti će Realme biti novi Xiaomi. Ta vremena su prošla, predstojeca ekonomska kriza će vratiti i iPhone na 650$, a u Android svetu će tek biti haosa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Hong Kong-u je global verzija mi10pro 720e.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Realno za 600e i 700e za obican i pro bi bili dobar izbor, uz malo softverskog azuriranja, bang for buck.

Jos jedna stvar, koja se smece sa uma svuda pa i ovde, svi testovi koje imamo su sa telefonima na kojima nije global rom. A u poslednje dve godine koliko sam pratio, na svakom, apsolutno svakom xiaomi telefonu je na global romu kamera bila bolja nego na CN.
Cene kod nas u zvanicnoj prodaji au apsolutno nebitne.

Čekao sam Mi10 pro da se pojavi kod nas, kako bih ga odmah uzeo.
Posle ove priče o 1000e, odustao sam i taman da uzmem S20, sad vidim da se ipak radi o 600-700, što je ipak još uvek skupo za Xiaomi.
Realna cena, po meni bi bila 500-600, obzirom kad dolazi kod nas i da je S20 u ozbiljnom padu što se cene tiče, a znajući njihovu politiku, krenuće i neki pokloni

Gde si video da se radi o 600-700 ?
Mi10pro kod nas nece biti 600,700e jos jedno 5,6meseci

Sta ste se "uplasili" tih cena? Padace one ko zrele kruske, kajsije i ostalo "juzno voce"... samo malko strpljenja...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Da je cena za pro oko 550€ uzeo bih ga sigurno ovako jos cemo drzati mi 9.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Nije realno da bude toliko malo... bilo bi lepo, ali nije realno, kao sto rekoh. Sa druge strane ne sme ninda kosta 1000e.

P20 Pro je medju najgorim flagshipovima u poslednjih 5 godina, to je bez dileme.

Fail od chipseta, fail od dizajna, fail od kamere koji pravi neprirodne fotke (dzabe dobar hardver kad je softver 0), fail od ekrana, apsolutno sve je prosecno, osim marketinga.

P30 Pro je nesto bolji, ali ne preterano, svakako precenjen i prehajpovan u svakom smislu, telefon kome je glavni adut Gal Gadot :)

Ja koristim P20 Pro vec vise od godinu dana, i nisam primetio nista od toga sto si napisao, a pre njega aam imo Samsung S seriju, ekran super, baterija jos bolja, fluidan, kamera super upotrebljiva.

Ali Mi10 je dosta jak sa cenom, videcemo kako ce se razvijati situacija.

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Ali wide i LL na Huawei p40pro [emoji15]
Odlican test

[YouTube]QaUSEM-F87M[/YouTube]

Solidno se drzi Xiaomi, test kako rece odlican. Huawei bolji wide i low light, xiaomi odlican macro sensor (to im je izgleda a thing ove godine, u svakoj cenovnoj kategoriji telefoni im imaju odlicne makro senzore) i bolji je kad se zumira sto mi je iznenadjenje iskreno..."Obicne fotografije" kako koja, tu su negde.

Opet oba telefona imaju problema, Huawei nema Google servise, a Xiaomi overall kao paket jos nije na nivou telefona od 1000e. Kao sto smo apsolvirali za 700e bi bio brutalan deal...Sta bi bilo kad bi bilo.
Elem, Galaxy S20+ na oglasima sa 2 godine garancije operatera vec pao na 760-770e.

Poslednja izmena:
Ali kada izadje Gcam za Xiaomi, poboljsace se low light i za siroku i za standarnu kameru... :)

Samo što mnogi ljudi vise nemaju snage da se jure sa gcam :)

Morala je ova kamera mnogo bolje kod m10pro , ako znamo da ce ga za 10dana op8pro zaseniti kamerom za iste novce(ili malo vece) + 2k 120fps i ip68 ..

Poslednja izmena:
Kakva propast... Valjda ce da podržava eSIM. Kakvi ludaci.

Best no buy flagship. [emoji3]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da je cena za pro oko 550€ uzeo bih ga sigurno ovako jos cemo drzati mi 9.

Realno nista osim dual speakera me ne vuce ka 10 Pro.

K30 Pro i K30 Pro Zoom edition su puno bolje kupovine od Mi 10/Pro

Realno nista osim dual speakera me ne vuce ka 10 Pro.

K30 Pro i K30 Pro Zoom edition su puno bolje kupovine od Mi 10/Pro

Upravu si...

Pa Kinezi (Xiaomi među njima) su i kupovani zbog dual SIM mogućnosti.
Razočaran sam.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

... ako znamo da ce ga za 10dana op8pro zaseniti kamerom za iste novce(ili malo vece) + 2k 120fps i ip68 ..
Sahraniće ih.
Niko normalan neće kupiti Mi 10 (Pro), pored kvaliteta koje nudi OnePlus 8 (Pro)!

Poslednja izmena:
Nije dual sim, nije IP68?!
Pa ja ne znam kome oni planiraju da ga prodaju za ovu cifru?!

Preko 400 jura ne bih dao. Mooožda za pro 500. Preterali su u svakom pogledu, znamo zašto i pretpostavljamo strategiju, ali mislim da su ipak trebali drugačije da je postave.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zašto neko pravi single sim telefon u 2020. [emoji848]

Čak i Apple počeo podršku za dve kartice. Koja smejurija. :D

Verujem da su i to uradili da ustekaju nekako lovu :)
Sa lažne priče o profitnoj stopi po uređaju od max 5% presli su na profitnu stopu od 40% :)

Jedva čekam da vidim cene u mts :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno