Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

1000e za telefon bez IP68? 50W punjac, da baterija degradira za godinu dana, taman da kupite novi model. 4 zadnje kamere na obicnom, od toga dve beskorisne 2MP i jedna srednje zalosna 13MP.
Xiaomi prestaje da bude najbolji u kategoriji ulozeno-dobijeno.

Prestali su od onog trenutka kada su izbacili mi note 10.. ovo je samo nestavak.
350e veca cena u odnosu na kinu , sto je mnogo mnogo je , mada sam iskreno ja i ocekivao cenu od 1k e ( pisao sam ovde u temi o tome X puta )

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mi serija je već sa devetkom izgubila taj status. Redmi K serija, s druge strane, upravo predstavlja najbolje u uloženo-dobijeno kategoriji. Bar po mojim merilima.

Zna li se nesto vise o tom Lite modelu? Tacne spec, cena, na kojim ce sve trzistima biti...?

Auu.... 1000 maraka rodjaci..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

TCL 1080p ekran, nema IP68 i kosta 1000e?

Ovo je Huawei nivo prevare :)

Ravno 350e precenjen, mozda i vise.

Precenjen je jako , ali ima i nekih dobrih stvari , odlicnu bateriju , odličan zvuk , odličan soc , odlican vibra motor ..

Gde postoji ta informacija o tcl amoledu ?
(Samo vidim da na njihovom sajtu ne pise da je Samsung , moguće onda da je boe ? )

Poslednja izmena:
Kako će fasovati sa ovim cenama, Isto tako i Huawei sa svojom P40 serijom i samsung sa s20 serijom..(samsung već objavio da fasuje prkeko 40% lošiju prodaju naspram s10 serije..covid19 će obezglaviti tržište, ili unormaliti!

Znaci ostajem na Mate 20 pro dok ne krepa..

Precenjen je jako , ali ima i nekih dobrih stvari , odlicnu bateriju , odličan zvuk , odličan soc , odlican vibra motor ..

Gde postoji ta informacija o tcl amoledu ?
(Samo vidim da na njihovom sajtu ne pise da je Samsung , moguće onda da je boe ? )

https://www.google.com/amp/s/www.gi...ectronics-cost-a-lot-of-money-to-develop/?amp

Ma cim nije Samsung znaci da je poprilicno jeftiniji, znaci da telefon mora biti jeftiniji.

Dzabe sve kad stigne OP8 Pro sa QHD 120Hz ekranom, a nece kostati preko 1000 sigurno :)

Mada dobro, dok god su im drugi modeli odlicni po pitanju cena/performanse, ne zameram im ovu Mi (Note) 10 liniju :D

Poslednja izmena:
@ivanbass
Da da , to su odmah rekli :)
Prve serije Samsung a posle kineski ekran :)

Poslednja izmena:
Koja je cena bila za Mi9? U EU, ne u Kini.
Zanima me koliki su skok napravili.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mislim da je bila 550e.

Nisu napravili skok, pomahnitali su :)

Starting next week, the Xiaomi Mi 9 will launch in Europe for a very competitive price. Starting February 28th, the Xiaomi Mi 9 is launching in Europe for 449 euros.

Nisu mnogo digli cenu, samo duplo, I malo preko toga [emoji23]

OnePlus 6T

Pa nije duplo. Obican Mi10 je 800€ u osnovnoj verziji 8/128GB. Pritom osnovna verzija Mi9 je 6/64GB.
Pro je taj koji kosta 1000€ ali je i dosta bolji mob od Mi9 po svemu, prakticno ne mogu da se porede. [emoji4]
Jedini realan nedostatak za ovu lovu je nepostojanje IP sertifikata.

Edit: Lite verzija nema OIS, makar po GSM Areni. Ocekivano skroz. Ali zato tu je 3.5 mm jack. [emoji4]

Poslednja izmena:
B*****štine od cena, nema dalje.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Šta se nervirate, stiže nam Poco f2 uskoro. Eto opet flagship killer za 450e. :)

Pa s obzirom da je bilo reci da ce k30 pro biti poco za Indiju, onda nista od kilera za te pare, jer ce u Evropi k30 pro biti 500+€, sto znaci kod nas ovde, kao po obicaju, dosta skuplji od toga, i samim tim i od tih 450€

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

TCL 1080p ekran, nema IP68 i kosta 1000e?

Ovo je Huawei nivo prevare :)

Ravno 350e precenjen, mozda i vise.
Ti toliko smaraš sa tim ekranima u svakoj temi a ubeđen sam da ne bi uspeo da razlikuješ 3 različita proizvođača ekrana a da na svima piše Samsung.

P30 Pro

Znači da zamenim bateriju na Mi 8 nekako, i da teran još godinu dana :D

Znaci ostajem na Mate 20 pro dok ne krepa..

Najpametnije što možeš da uradiš definitivno!

Ja sam i dalje fasciniran da su mali telefoni umrli sasvim iz ponude [emoji24]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pa s obzirom da je bilo reci da ce k30 pro biti poco za Indiju, onda nista od kilera za te pare, jer ce u Evropi k30 pro biti 500+€, sto znaci kod nas ovde, kao po obicaju, dosta skuplji od toga, i samim tim i od tih 450€

Ako se pojavi K30 Pro Zoom kod nas biće to super zamena za Mi 8. Ne odmah, nego tamo u Septembru-Oktobru kad mu padne lepo cena na oglasima.
Mi 10 nije vredan kupovine za ove pare. Trebali su Mi 10 - 600e, Mi 10 Pro - 750e. Tu bi se već dosta bolje prodavao, ovako čisto sumnjam.

A tek sta su napravili sa lite modelom....Pod jedan i njemu sigli cenu za nekih 60-70e plus dizajn prednje strane slican onom od prosle godien, ponovo kapljica....
Na sve to u klasi ~200e vise nemaju najbolji fon.

Bratici su se malo zaigrali, malo vise rekao bih, ali ako gledaju da im u budzet i srednjoj klasi konkurent bude samsung, onda i nije to nista toliko cudno.....

Pa kad izadju sa tim zoom modelom i cenom od 600€ u Evropi ne vidim ga kao nikakvu kupovinu, jer te pare za redmi su i vise nego smesna ponuda, redmi do 350€ je dobar deal, preko toga je promasaj. Ako treba da bude poco prica to je redmi neki, i ne sme imati veliku cenu, jer svi znaju da se na tim uredjajima stedi gde god moze.

Pa lupili su cene, naravno, sad kad je Huawei ispao iz price i oni upali u top 3 nisu ni smeli da propuste to, jednostavno tako ide, a sto bi mi voleli da je prica drugačija, nasa stvar, njih puno ne brine to, u svakom slucaju izgleda mi da Xiaomi necu uzimati u skorije vreme, jer osim cena ne svidja mi se nista posebno sto je u njihovoj ponudi ili bi trebalo da se ponudi uskoro.

Poslednja izmena:
Pa dobro, dok smo mi imali Xiaomi telefone, ljudi su pitali šta ti je to, radili su ih sa malom maržom, sada su već sve devojčice čule za Xiaomi, Huawei nema Google, oni digli cenu da naplate uloženo a mi ćemo naći nešto drugo. Možda.

Meni Mi 10 Lite ne igra, ne zbog nedostatka OIS nego je senzor ostao na 1/2", baš ista kamera, hm.

Sent from my MI 9 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno