Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Pa mi 10 pro je sigurno 900-1000e u EU. Tu nema greške. Meni vise interesuje cena kod provajdera, da li će biti bliži ceni p30 pro ili s20 +.. to je ono što je sada "bitno" :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pardon, moj post je promasena tema, video sam iznad da pise decko o k30/pro pa sam postovao pogrešno

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Bice u drugoj polovini aprila, sad sam procitao na zvanicnoj facebook stranici :)

Ma kakav direktan konkurent bez 1440p ekrana i IP68 zastite, ne moze TCL 1080p ekran u telefon od 1000e.

Fon je realno konkurencija OP7t Pro s tim sto i od njega mora biti jeftiniji za ~100e zbog ekrana, dizajna i fabrickog softvera.

OP7t Pro je ~680e na KP, znaci plafon 580e za Mi 10 Pro.

Poslednja izmena:
Mislio sam po ceni i po hajpu koji će da naprave, ne po specifikacijama.
Plus pričamo o zvaničnim cenama, ne na oglasima.

Ma nema trika toliko da bude u oglasima :) faktički je skuplji od te cene i u Kini :)

Možda 580e ali za 7,8 meseci

Samo cekam dan kada ce Apple da angazuje nekog kineskog proizvodjaca za proizvodjnju ekrana za neki naredni iPhone (ako vec nisu posto je bilo neke price). Da vidimo bas kako to samo Samsung ume da napravi dobar ekran. [emoji4]
Koliko para toliko muzike, oduvek bilo. Ne moze mob da kosta manje od konkurencije a da nudi vise ili u najmanju ruku isto. [emoji4]

[youtube]U5_15dy0VDI[/youtube]

Još jedan test s20u vs mi10pro ovog puta samo LL. Xiaomi se po meni bolje bori sa izvorima svetlosti od Samsunga , dok mu je selfi užas živi kao i uvek :)

Za 1dan s20u se kupe 2 mi10pro u Kini.

Poslednja izmena:
U pakao .. onda ništa od pro modela u EU. Znam za Indiju , kod njih večito zakidaju..
Kako sam se sada smorio :)

Samo cekam dan kada ce Apple da angazuje nekog kineskog proizvodjaca za proizvodjnju ekrana za neki naredni iPhone (ako vec nisu posto je bilo neke price). Da vidimo bas kako to samo Samsung ume da napravi dobar ekran. [emoji4]
Koliko para toliko muzike, oduvek bilo. Ne moze mob da kosta manje od konkurencije a da nudi vise ili u najmanju ruku isto. [emoji4]

Pa valjda su se dogovarali sa BOE oko ekrana, a oni su, koliko znam, kinezi.

Bilo je neke price ali nisam ispratio do kraja. Moguce da su se dogovorili. [emoji4]

Izgleda da je istina da je nestašica pro modela u Kini. To jest da ne mogu dovoljno da ih proizvedu..
ali onda su trebali skroz da odustanu od EU predstavljanja a ne ovako ..

Poslednja izmena:
Svakako je veliko pitanje kada ce uopste Pro model stici do nas, ako ga i bude za Evropu. Plus ce pocetna cena verovatno biti naduvana i na KP a kamoli po radnjama. Tako da samo treba biti strpljiv. [emoji4]

Mada gledam sada njihov globalni Instagram nalog i u poslednjih par dana reklamiraju mi10pro, i odgovaraju da dolazi global za par dana..
ili su pogrešili ti Britanci ili je pala promena plana u poslednjoj sekundi :)

Samo da srede bateriju kako je bila pre poslednjeg apdejta na Mi 8, ko j*be Mi 10.[emoji23]

Koji je ovo 3ci telefon ? Od keramike ?

Nadam se da ce ih Vip nabaviti sto pre :)

Oduvek je i imao OIS :)

Samo su mu sve ostale kamere na nivou redmi telefona :)

Moja greska onda. Mislio sam da je i u tome razlika. [emoji4]

Cena muska .. :/ pro je morao da ima ip68 za ovu cenu ..

Mi 10 pro - 1000e
Mi 10 - 800e

Jako su se zaleteli.

Mi10 lite .. dosta zanimljiv telefon. Mozda i zanimljiviji od ova 2 flagshipa

Poslednja izmena:
Sa tom cenom mislim da nece prodati ni 20 komada u zemlji srbiji, a i u evropi ne verujem da će se proslaviti. Šteta, da su za pro stavili 750-800 evra to bi bila ozbiljna priča.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Doslo vreme kada prodavci kisobrana traže 1000e za telefon :)
Nije ni čudno sto svet ulazi u krizu :)

Edit:
Ne znam za lite , ali on koliko sam video tek za par meseci dolazi , znaci ceka se prvo da ga lansiraju u kini :)

Poslednja izmena:
Okruglo 1000€? Lepo, probise i oni cuvenu granicu. [emoji4]
U pravu si za taj Lite, mogao bi biti zanimljiv. Ima li i on OIS?

Sve u svemu, izgleda da ja op7 pro neću menjati ove godine. Ništa zanimljivo nije predstavljeno, a svi naduvali cene nenormalno.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Vrh Dno