ostaje jedino "Nova 7" da se proba.....Ne radi, barem ne na stock miui android 11.
Evo i meni stigao OTA.. Znaci dobar a?^screenshot ti je broken.
Preporuka za svakog kome su se smucili bagoviti xiaomi.eu romovi da flesuje jucerasnji global 12.2.4 stable.
Procedura je jednostavna, ucita se preko fastboota twrp, pobrise se sve, prekopira rom na internu i install. Fon ostaje otkljucan sa novim fabrickim recoveryem, rade dual apps, prolazi widevine check i radi OTA pa ce azuriranja biti laka.![]()
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Isto kao kod mene. Ali, sa ovim silikonskim coverom ne obraćam pažnjuMoj vuče na plavo, a fijoka koju sam uzeo vuče na zeleno malo
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Ni ja na xeu krs. Mozda sam mator al od g300 kuvam i flesujem romove. Vec mi je muka. Hocu da setupujem fon i da mi radi stabilno bez cimanja bar par meseci. Na xeu bi me uvek vuklo da flesujem novi buildNe bih se vratio na Global Stable ni pištoljem da mi prete. Radije bih prešao na Samsung sa Exynos-om nego da koristim Global rom koji nema dosta toga što xeu ima. :d
Ne znam o kakvim bagovima pričaš na xeu, uvek ih je bilo brdo na Global dok na xeu retko neki nekad. Ima bagova kad se ne radi clean install, to stoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari