Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Tebi 7, meni 7, nekima i 14.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Inače, ovaj novi dodatak super wallpaper-u sa grčkom navagio plažom na ekranu izgleda fenomenalno, boje su tako dobre. :)

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Gde je pauza od 7 dana?
Skinuo ovo, pokrenuo i kazem mi da nakacim telefon i udjem u bootloader (volume dugme i sta jos).
Nisam backupovao, ne zelim da mi obrise telefom, logicno :)

Neće, moraš da nakačiš i prođeš te korake sad

FSG rade samo na MIUI Launcher.

treba probati gestove sa Pear launcherom i sa Lawnchair 2..... koristim Pear a ranije sam Lawnchair 2 doduše na 10-ki......

from komsa's Mi 10

Koji dialer koristite? Meni ovaj google default dosta lose radi u smislu ne prepoznaje imena kad kucam 3 broja? Konkretno recimo kucam 728 i umesto da mi ocita i kontakt upisan savke i kontakt pavle, on samo pavla izbaci...

To je do dialer-a i izludjue me.
Kada se izabere contacts sve ce pokazazti, ali na phone samo neke, obavezno one koji me ne zanimaju.

Ja koristim MIUI, svidja mi se sto mogu da preslusam snimljen razgovor odatle, i pokaze ti npr koliko ti puta zvonilo kad te neko zvao..

Drustvo, planiram kupovinu MI 10 telefona preko telenora. Da li neko zna da li su kod njih dual sim ili single sim telefoni?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Svi Global su single sim. Kupiš dual sim fioku na Aliju i flešuješ xeu rom i imaš dual sim.

^screenshot ti je broken.

Preporuka za svakog kome su se smucili bagoviti xiaomi.eu romovi da flesuje jucerasnji global 12.2.4 stable.
Procedura je jednostavna, ucita se preko fastboota twrp, pobrise se sve, prekopira rom na internu i install. Fon ostaje otkljucan sa novim fabrickim recoveryem, rade dual apps, prolazi widevine check i radi OTA pa ce azuriranja biti laka.
ea437afe592e02646c9226c841d6eea7.jpg

Ali global je single SIM. ...
:(

Ali zato udara guze [emoji16] i baterija je fantasticna

^screenshot ti je broken.

Preporuka za svakog kome su se smucili bagoviti xiaomi.eu romovi da flesuje jucerasnji global 12.2.4 stable.
Procedura je jednostavna, ucita se preko fastboota twrp, pobrise se sve, prekopira rom na internu i install. Fon ostaje otkljucan sa novim fabrickim recoveryem, rade dual apps, prolazi widevine check i radi OTA pa ce azuriranja biti laka.
ea437afe592e02646c9226c841d6eea7.jpg

Evo i meni stigao OTA.. Znaci dobar a?
Edit : odradih update i ja, nista se spec nije promijenilo, chst bubble ne rade kako treba i to je to.. Kamera dobila long exposure opciju.. To je to za sad sto sam primijetio, javljam utiske kasnije.. Ba sme zanima hoc eli baterija biti jos bolja..
Mi 10

Poslednja izmena:
Ne bih se vratio na Global Stable ni pištoljem da mi prete. Radije bih prešao na Samsung sa Exynos-om nego da koristim Global rom koji nema dosta toga što xeu ima. :d
Ne znam o kakvim bagovima pričaš na xeu, uvek ih je bilo brdo na Global dok na xeu retko neki nekad. Ima bagova kad se ne radi clean install, to stoji.

Poslednja izmena:
Meni stigla juce dual sim fiokica, spremio novi XEU, twrp... prc, please wait 168 hours :d

Pa trebao si ranije da odradiš unlock twrp ;)
Meni stigla fijoka skoro, nisam baš pogodio boju telefona, ali dobro svakako se i ne vidi :D

Trebao, trebao :D

Koje ti je boje telefon? Moj je onaj Twilight grey (verovatno najružniji telefon koji sam imao :D ) i uklapa se idealno.

Moj vuče na plavo, a fijoka koju sam uzeo vuče na zeleno malo ;)

Ne bih se vratio na Global Stable ni pištoljem da mi prete. Radije bih prešao na Samsung sa Exynos-om nego da koristim Global rom koji nema dosta toga što xeu ima. :d
Ne znam o kakvim bagovima pričaš na xeu, uvek ih je bilo brdo na Global dok na xeu retko neki nekad. Ima bagova kad se ne radi clean install, to stoji.
Ni ja na xeu krs. Mozda sam mator al od g300 kuvam i flesujem romove. Vec mi je muka. Hocu da setupujem fon i da mi radi stabilno bez cimanja bar par meseci. Na xeu bi me uvek vuklo da flesujem novi build

Vrh Dno