Hoće, čim se pojavi kineska baza za to.Da l' će izbaciti XEU novu verziju roma![]()
Trebalo bi da može i iz TWRP-a? Ja idem sa poslednjeg XEU beta na ovaj stableIzašla je stable verzija XEU sa MIUI 14 i Android 13. Hibridna je - instalira se iz fastboot. Koliko vidim, sve radi.
Prvo sam probao iz twrp, ali mi je izbacio gomilu nekih grešaka, zato sam reboot to fastboot i onda flešovao tako. Eno ga kod sina, radi kao lood. Vidim na xeu forumu da se nešto žale na neke stvari, već je re-upload-ovana nova verzija sa ispravljenim bagovima.Trebalo bi da može i iz TWRP-a? Ja idem sa poslednjeg XEU beta na ovaj stable
EEA je u pitanju, odnosno EU@veruskicc Za koji je region tvoj telefon? Na mom mi 10 još nema update.
Ja imam problem da mi baterija kroz par nedelja "oslabi", i onda ga iapraznim do kraja i kad se ugasi ja ga upalim ponovo, i on magicno dobije jos 20ak %, i onda ispraznim do kraja i preotalih 20ak % dok se ne ugasi i napunim do kraja, i onda se normalno ponasa oko 7h sota i onda vremenom opet pocne da pokazuje lazno nivo baterije odnosno da je skracuje iako je ostalo vise nego sto jeste. Po nekad mi poslednji procenti traju mnogo duze nego ostali.Imao sam jedno 3 nedelje problem sa baterijom, curila, ne izdrzi ni 3,5h SoT, i samo mi se restartovao telefon pre 5 dana i od tada drzi bolje nego nov kad je bio, izvlačim 6-7h lagano... Bas nemam ideju sta se desilo ali je sjajno 😂
AminUzeo iPhone 14 Pro, posle 10T Pro....ne znam sta da kazem, 10T Pro je vrhunski telefon, dajem i androidu prednost ispred iOS