Koja je poslednja verzija softvera i koji security patch za Xiaomi 15 mixm global?
| Xiaomi 15 Global | Stable | Recovery | OS3.0.3.0.WOCMIXM | 16.0 | 8.1 GB | 2025-12-11 | Download |
Pa nećeš još ni dobiti dok ne izađe, ti imaš global verziju i još nema 3.0 za to, samo EU.Ja imam 14T, još uvek sam na 2.0.206.0 VNEMIXM. Region Srbija, nisam menjao ništa.
Ako si siguran da imaš EUXM, a ne želiš da čekaš dok ti se ne pojavi, uvek možeš da skineš update na telefon i pokreneš update, objašnjeno na linku za skidanje:Али ја имам EU верзију и не добијам и даље а колико видим сви су овде добили. На коју земљу сте пребацили регион када сте добили ажурирање?
Zašto bi je sklonio? Ona ti momentalno minimizira tastaturu. Šta znam. Meni odgovara ali to je subjektivno iskustvo.Pogledajte prilog 522024
Može li ova strelica nekako da se ukloni? Nema šta nisam pokušao ali ne vredi.
Navići ću. Najviše me nervira što mi tastaturu pomeri visoko, ništa više. Kada se ugase gesti nema te strelice.Meni je isto vrlo korisna, ali dosta ljudi hoće da je ugasi jer im smeta. Pisao je neko u temi kako se gasi, ali se ja ne sećam tačno
Evo 2 resenja pa probaj (ne moze SetEdit):Kažu da može i da se ugasi com.android.systemui.gesture.line.overlay sa canta + shizuku
adb shell pm uninstall --user 0 com.android.systemui.gesture.line.overlay
Gpay je radio letos sa otključanim butloaderom na xeu, ako se nije promenilo. Mada jesu bila baš česta ažuriranja onog xeu modula za to, tako da je postalo zamorno to više pratiti.Xiaomi eu izbacuje samo romove za snapdragon varijante telefona, a za one sa mediatek ima ali se placa 🙂 https://www.patreon.com/xiaomieu
Azuriranja aplikacija idu normalno, ja mislim, a Google pay ne nigdje sa otkljucanim boorloaderom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari