Ne može sad jedan za slikanje ovog, drugi za slikanje onog. Prihvatam njegovo poređenje jer ima oba modela. Može da izbaci i druge slike, ali on je postavio gde se možda njaviše primećuje ili šta on najviše slika.

normalno, bolji je od svih sa HP senzorom zbog veličine piksela.A 14u je bolji od 15u u 90% slucajeva.
14u goat
Ne znam do cega je, al svaka fotka mi je bolja na x14u.a da, naravno, sharpness=kvalitet 🤣🤣
normalno, bolji je od svih sa HP senzorom zbog veličine piksela.
HP ima previše premalih piksela i odvratan binning za razliku od imx858.
prirodnije i lepše izgleda 10x, bez obzira što je manji senzor.
ako mozes dat 23,50,70mm usprodebu ako su oba modela jos kod tebeNa sve 3 kamere je rezultat lošiji naspram 15 Ultra, uvek je slika oštrija na 15 Ultra modelu, koji god zoom da je u pitanju.
Meni ovde izgleda kao da 17 maši fokus, ili je neko sočivo decentrirano... Uopšte se ne vidi tekstura lista i bandere.Cao ljudi, uzeo sam 17 ultru i dok ne prodam 15 ultru rekoh da malo uporedim kamere, ne mogu da verujem da ga 15 ultra pere u bukvalno svim uslovima... 🥲
I zoom i main kameru sam upoređivao, slikao devojku običnim I portrait modom, uvek isti rezultat, bolji detalji na 15 ultri
to je zato što ti zumiraš samo do 20x, a panpetar verovatno do 98.4x pa mu više baterije troši.Ne znam kako kod tebe samo 5h sot. Ja ga punim svako jutro do 80% i bez problema izguram do sutra.
to je zato što ti zumiraš samo do 20x, a panpetar verovatno do 98.4x pa mu više baterije troši.
zezam se, može da bude 300 stvari.
ni jedan telefon nema istu kombinaciju instaliranih aplikacija, keša, ažuriranja itd.
može da se desi da je korumpiran update, da ga neka aplikacija zeza, onda jačina signala, koliko snage telefon troši da se nakači ili traži predajnike, da li se koristi wifi ili data, da li su povezani pametni satovi, slušalice, milion stvari utiče na trajanje bateriji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari