Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Ako se ne dobije sa tim romom, jel može da se predje na taj?
može, globalni mogu da se otključaju i da se prebaci na koji god, samo mora da se čeka zvanična procedura koja ume da traje od par dana do nekoliko meseci, zavisi koliko sreće imaš.Ne može, bar da ja znam. Ali mislim da u pomenutoj radnji samo taj prodaju. Operateri takođe
Lakše ga je kupiti u prodavnici koje ga prodaju. Oni od Mađara su svi EU rommože, globalni mogu da se otključaju i da se prebaci na koji god, samo mora da se čeka zvanična procedura koja ume da traje od par dana do nekoliko meseci, zavisi koliko sreće imaš.
onaj exploit sa skriptom može i global da otključa instant, pod uslovom da telefon nije ažuriran i da exploit nije patchovan.
mrzi me 🤣 videću kasnije danas da napravim novo, dobro poređenje, pošto sam prvih par puta ofrlje radio.Možeš li da napraviš neko poređenje kamera, 17 Ultra vs X8 Ultra? Dok je još uvek kod tebe Oppo.
Valjda global rom?Kineski rom.
Pusti priču, daj fotografije, hoćemo da vidimo kako izgledaju bačene pare na Leica phone. 😁mrzi me 🤣 videću kasnije danas da napravim novo, dobro poređenje, pošto sam prvih par puta ofrlje radio.
uglavnom, auto mod ne može da se meri, Xiaomi dosta kvalitetniji bez obzira što je "samo" 12mpx za razliku od 25mpx Oppa.
mnogo manje crtanja i oštrine, prirodniji hdr.
noćne fotke isto Xiaomi bolji i prirodniji, ali užasan shutter lag. što je možda i ok, džaba brži shutter ako je fotka na kraju loša.
u dnevnim uslovima, napolju, master mod jpgmax - 50mpx je kvalitetniji od Xiaomi auto, jednostavno više prirodnih detalja, možeš da kropuješ koliko hoćeš, nema pikselizacije kao na 12mpx kod Xiaomija.
ono što sam pre par dana uradio, mada nisam vodio previše računa, jeste master jpgmax vs Leica essential M9.
M9 bez clouda je bolji nego auto, ali opet lošiji od jpgmax.
ali m9 posle cloud processinga je bolji ili egal sa jpgmax, po onome što sam video, nisam imao fotku gde je cloud processing bio lošijeg kvaliteta od mastera.
ako uspem danas, vodiću malo više računa o scenama i fokusu da bude baš 1/1 poređenje.
Isprika, stvarno sam zabrijao da je to oznaka za kineski. Moja greska.Valjda global rom?
ok po svemu sudeci je oppo zabadao i nije izbacivao hires mod u masteru tako da je vecina fotki 12 umesto 50mpx.https://postimg.cc/gallery/kJDzvFc
moj Xiaomi ima bolju nano bananu u m9 cloud od Viva 🍌
redosled je (uglavnom) Xiaomi Auto, Oppo Auto, Xiaomi m9 local, Xiaomi m9 cloud, Oppo master jpgmax.
tamo gde neke fotke fale znaci da sam zaboravio da ih fotkam u nekom od modova pa ima ili m9-master ili auto-auto
za full kvalitet naravno klik na slike pa opet klik da se lepo otvore
Vredi li sada dati 550-600 eura za Oppo X8 Ultru 16/512 GB kineski rom?https://postimg.cc/gallery/kJDzvFc
moj Xiaomi ima bolju nano bananu u m9 cloud od Viva 🍌
redosled je (uglavnom) Xiaomi Auto, Oppo Auto, Xiaomi m9 local, Xiaomi m9 cloud, Oppo master jpgmax.
tamo gde neke fotke fale znaci da sam zaboravio da ih fotkam u nekom od modova pa ima ili m9-master ili auto-auto
za full kvalitet naravno klik na slike pa opet klik da se lepo otvore
za te pare i s26u vredi 🤣Vredi li sada dati 550-600 eura za Oppo X8 Ultru 16/512 GB kineski rom?
meni je bolji oppo. Bolje se snalazi sa vegetacijom, doduse u svetlim kadrovima ima hromatske aberacije negde gde xiaomi nema, a ima i suprotnih primera. Xiaomi je negde previse mekan, a negde ga pa previse izostri dok je oppo konstantan. i na prvu oppo fotke deluju daleko primamljivije za oko do je Xiaomijev Laica uzasano taman na svakoj fotki.![]()
x8u vs x17u v2 — Postimages
postimg.cc
novi batch, sad je master jpgmax svuda.
ovaj put prva fotka master, m9 cloud, m9 local, xiaomi auto.
oppo auto nisam ni pokusavao, a tamo gde nema tri xiaomi fotke znaci da nema auto nego samo m9 cloud i m9 local.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari