- Učlanjen(a)
- 26.03.2026
- Poena
- 20
Sve radi
Super čestitam,i ja sam pre nekih desetak dana uzeo 17 Ultra odlična kamera.Gde si kupio grip?Da se pohvalim, pazario sam x17u prošle nedelje. Pre toga sam koristio x14u, s23u, iphone15pro. Ovaj telefon je za fotografiju najbolji. Uzeo sam i grip koji mnogo olakšave kadriranje.
jedna brzinska:
Pogledajte prilog 534071
A video department na main kameri, kako bi se rangiralo ?Sve nijanse bukvalno. Telefoni su udarili neki gornji limit što se tiče fotografije. Razlika jedino color science kome kako šta prija.
Apple je tu i dalje prvi. Ostalo su nijanse, po mom mišljenju Samsung najlošijiA video department na main kameri, kako bi se rangiralo ?
Oppo, Vivo, Xiaomi, Samsung Apple ?
Nije bas tako, ono sto apple nema, a svi ostali imaju u videu su mikro trzaji. Iphohe to nema ni na iphone 12-13 u 4k dok svi ostali imaju. Evo pre neki dan sam uporedjivao 15ultra sa 16pm i nema sanse da xiaomi snjimi tako gladak video, pogotovo se razlika vidi pod kucnom rasvetom, a i napolju brzi kadrovi stvaraju "zamuckivanje". E sad to je i do app, gledao sam ovaj video kasnije i shvatio da xiaomi zapravo ima cudo od kamera ali ocigledno im niie stalo da dodju do korisnika na taj nacin.
Odlican je momak, i najbitnije meni bar smiren. Nema degenskih urlanja, efekata, 101 scene u sekundi itd vec lepo polako objasni sta kakoOvo je najbolje poređenje koje sam video u skorije vreme. Iskreno. Ne znam da li ima ovakvog poređenja i za ostale telefone.
Slike na apple, pogotovo sirokougaona zauzimaju jako malo mesta jer su u heif formatu, a za night imas ikonicu meseca i pali je sam automatski. Mozes iskljuciti to u setovanjima.Kupio sam Xiaomi 17 (obican). Pre toga sam koristio Xiaomi Mi9 (iz 2019. model) i on je imao sirokougaonu kameru 0.5 sto mi daje siri ugao od X17 koji ima samo 0.7.
Dakle stari telefon mi pravi slike koje zahvataju vise prostora. Zna li neko jel mogu da napravim 0.5 zoom i na X17 ili je to to?
Takodje mi nije jasno kako da ukljucim night mode... bas mi je cudan nekako interfejs za kameru ili sam ja totalno ispao iz trendova i sve te opcije su negde sakrivene. (inace nisam napredni korisnik sto se tice slikanja).
Preko KPSuper čestitam,i ja sam pre nekih desetak dana uzeo 17 Ultra odlična kamera.Gde si kupio grip?
Al sam ja omanuo haha, brisite ovo 😂Slike na apple, pogotovo sirokougaona zauzimaju jako malo mesta jer su u heif formatu, a za night imas ikonicu meseca i pali je sam automatski. Mozes iskljuciti to u setovanjima.
Moze da ukljucis night mode, bez automatike.Al sam ja omanuo haha, brisite ovo 😂
Ja citam 5 puta. Prvo, rekoh kakve veze ima koji format i koliko zauzimaju, covek pita nesto skroz drugo. Drugo, ti spominjes Apple, citam ponovo originalni post, pitanje je za Xiaomi.Al sam ja omanuo haha, brisite ovo 😂
Apsolutno netacno, Xiaomi 15 ima zaseban nocni mod.ne može, od x15 serije su izbacili dedicated noćni mod i možeš night shot da slikaš jedino kad ti on ponudi, ili da ga isto tako ugasiš.
Pogledajte prilog 534588
ali više ne postoji night mod kao zaseban.
Samo ga nadji u meniju i postavi na horizontalnu.skrol traku u meniju kamere.ne može, od x15 serije su izbacili dedicated noćni mod i možeš night shot da slikaš jedino kad ti on ponudi, ili da ga isto tako ugasiš.
Pogledajte prilog 534588
ali više ne postoji night mod kao zaseban.
zanimljivo da na malom 15 nisu sklonili.Apsolutno netacno, Xiaomi 15 ima zaseban nocni mod.
nemaš android auto i nemaš esim.Jedno pitanje za sve koji imaju Xiaomi 17 sa CN rom koje su mane ovog mob naspram Globalne verzije cena mi je ok za porucivanje iz Kine.
NIje mi ni potreban android auto niti esim.nemaš android auto i nemaš esim.
notifikacije se reše jednom linijom preko adb-a, Google circle to search se reši da MiCTS-om i to je to.
sve ostalo je isto, ako ne i bolje na CN-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari