Šta je novo?

Xiaomi 17/17 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Sync
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U sistemu imaš opciju sporog punjenja,standardnog punjenja na 66w cini mi se ili brzog na 90w tako da ti je vjerujem svejedno hoćeš li uzeti taj 120w ili 90w sve dok je original.
A za ove što hvale bateriju,ne znam šta bih rekao-meni je posle nekih 7-8 mjeseci duplo gora.Ili je do apdejta koji su mi s vremena na vrijeme isto radili na s23 ili do lošeg kvaliteta tih novih baterija...
I još nešto,a tiče se cijene, ja sam na Klajnecajgen ili kako se to već piše,kupio moj Xiaomi 15 5 dana star za 500e
Ne koristimo svi isto telefone druže. Ima nas koji telefon svega sat vremena dnevno koristimo, jer od obaveza nemamo kad, prosto nismo zaludni toliko. Probaj obriši društvene mreže iz telefona i probaj da koristiš fon par dana bez njih, pa da vidiš onda dal ima promena u trajanju baterije. Sinoć sam napunio Xiaomi 15 do 100%, nemam sat i po SOT od skidanja sa punjač, za 24h, sada sam na 71% baterije znači punim telefon tek sutra uveče. Lagano dva dana. Za mene je baterija super, ali eto tebi ne odgovara, mogu ja i to da razumem.

Pa mogu i ja da tebi odgovara...Ja kažem da je sa istim aplikacijama i načinom korišćenja,baterija oslabila minimum 30% u roku od nekih 7-8 mjeseci koliko koristim telefon...

Meni na 14U je praktično isto trajanje baterije, posle tačno 12 meseci korišćenja, nekada na Androidu 15 i sada na 16. Manje-više koristim telefon na isti način, sa akcentom na korišćenje kamera (i naravno, pozivi, surf, YT, osnovne aplikacije). Nema ni fantomskog curenja baterije u toku noći, ali svakako Xiaomi UI više troši od Sony UI.

Meni na 14ici posle godinu i 11 meseci traje isto, iliti nije da mogu da provalim razliku.

Mene više zanima manji model i koliko je baterija bolja nego na trenutnom S23

@obrenikola
Zašto je to uopšte i bitno ? Te njihove recenzije su više reklame nego pravi testovi.

Treba pogledati par ruskih recenzija i to je to. Videćemo šta kaže ćelavi sa mobiletelefon.ru, na telegramu ozbiljno pljuje s26u( jedan od najlošijih ekrana na Samsungu ikada ) a hvali 17u 🙂

Poslednja izmena:

Mene više zanima manji model i koliko je baterija bolja nego na trenutnom S23

Ja mogu da ti kazem da je X14 tacno duplo bolja od s22. Gde bih S22 punio na 20% ovaj je bio na preko 60%. E sad s23 jeste solidno bolji po tom pitanju od s22, ali i dalje mislim da nije ni prineti ovim 14 15, a 17 bi trebalo da je jos bolji.

Nasao sam resenje za wireless punjac, evo upravo pustio na stampu, jer ja ovaj riser nisam dobio u kutiji. Ako nekom isto treba cimajte.

1772812557204.png

Poslednja izmena:
Crna ultra extra izgleda. Liči jako na Oppo FX8U. Ipak kad uporedim, 15u malo bolje lezi u ruci zbog blage zbog blage zakrivljenosti

Kupi, jednom se živi 😁

Dobija se i solidni poklon, tako da nije to toliko losa cena😃 Problem je sto su pojedinci navikli da je Xiaomi nekada ranije bio jeftin, pa sada kada su i oni podigli cene, mnogi negoduju. Istim tim ljudima npr. nije zao da daju 105k za iPhone 16, e to je paradoks😅

Ono sto sam ja nasao, pricam o radnjama koje izdaju fiskalni: Xiaomi 17 - 123k (poklon je bas bzv za obican model😅), iPhone 17 - 124k.

Zvanična pre-order Cena za Xioami 17 je 129.990
Zvanična IPhone 17 cena je 127.999
Samsung S26 je 119.999rsd

Preporucena cena i trenutna online cena su dva razlicita pojma. Uvek su cene u online radnjama bile nize od preporucenih, zato je i razlika 6k za npr. Xiaomi 17 (poklon je zagarantovan u oba slucaja).

Dobro. Preporučena cena koja je u većini Srpskih maloprodaja je veća nego li Samsung i IPhone-u. Kako možeš Xioami naći jeftinije tako možeš i druga dva.

Teška priča al ajde... 130k za 256 verziju je previše, dokaz za to će biti vrtoglavi pad cene kao i prošle godine za 15. Počeo je sa 120k, 6 meseci kasnije je bio 90k max u zvaničnoj prodaji, a na jesen 80
***, ne mogu svi kao Scamsung za s26u da daju 700$ trade in za S23u 🤣 ili 500e u Evropi.
24089.jpg

pa da se onda posle hvale svojim milionima prodatih uređaja gde u stvari platiš 500e jednom u tri godine za nov telefon.

Xiaomi vredi svaki dinar sve dok Samsung i Apple imaju te cene.
bolji ekran od Samsunga, bolji zvučnici, bolje kamere, brža memorija, sve im je za klasu iznad i ja skroz podržavam cene.

ako će Samsung i Apple da me pljačkaju toliko, pa ja ću baš drage volje dati iste te novce za nešto drugo što stvarno vredi.

Joj molim te, ja kad vidim Scamsung i iSheep gubim želju da čitam dalje jer mislim da sam na mobilnom svetu. Mom oku lično više prija ajfonova fotografija uvek pre šaomijeve. Pogotovo ljudi i lica koja mi na šaomiju izgledaju kao voštane figure, svi bledi i bez ijedne bore. Kamera mu jeste vrhunska, ali ovo mi je kriminal

Razmišljam se posle Samsunga S23 da pređem na običnu 17—cu.
Kakav je Xiaomi što se tiče brzine ažuriranja OS-a. Koliko brzo izbacuju najnovije verzije Androida?

Nazad
Vrh Dno