Ne koristimo svi isto telefone druže. Ima nas koji telefon svega sat vremena dnevno koristimo, jer od obaveza nemamo kad, prosto nismo zaludni toliko. Probaj obriši društvene mreže iz telefona i probaj da koristiš fon par dana bez njih, pa da vidiš onda dal ima promena u trajanju baterije. Sinoć sam napunio Xiaomi 15 do 100%, nemam sat i po SOT od skidanja sa punjač, za 24h, sada sam na 71% baterije znači punim telefon tek sutra uveče. Lagano dva dana. Za mene je baterija super, ali eto tebi ne odgovara, mogu ja i to da razumem.U sistemu imaš opciju sporog punjenja,standardnog punjenja na 66w cini mi se ili brzog na 90w tako da ti je vjerujem svejedno hoćeš li uzeti taj 120w ili 90w sve dok je original.
A za ove što hvale bateriju,ne znam šta bih rekao-meni je posle nekih 7-8 mjeseci duplo gora.Ili je do apdejta koji su mi s vremena na vrijeme isto radili na s23 ili do lošeg kvaliteta tih novih baterija...
I još nešto,a tiče se cijene, ja sam na Klajnecajgen ili kako se to već piše,kupio moj Xiaomi 15 5 dana star za 500e