Šta je novo?

Xiaomi 17/17 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Sync
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
X200U može da izdrži ceo dan i kad se koriste kamere, OPPO X8u takođe ima bolji SoT od X15U, čini mi se da čak i moj x100u ima bolje trajanje baterije od X15U.

Kao i prethodna 3 puta (13 Ultra, 14 Ultra, 15 Ultra) potencijal kamera hardvera je tu, ali Xiaomi mora da poradi na softveru i konzistentnosti svih kamera. Neke fotografije su lošije od 11 Ultra bukvalno (odmah ćete ih prepoznati na linku ispod), a neke možda i najbolje u klasi. Ali čak i sa trenutno nedovršenim softverom, 17 Ultra kamere su bolje od 15 Ultra, posebno telefoto. Glavna kamera je manje-više ista.

https://www.notebookcheck.net/First...ng-Galaxy-S26-Ultra-and-others.1192983.0.html

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-4-q82-w2560-h.webp

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-3-q82-w2560-h.webp

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-2-q82-w2560-h.webp

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-1-q82-w-h1600.webp

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-6-q82-w-h1600.webp

Xiaomi-17-Ultra-vs-Vivo-X200-Ultra-vs-iPhone-17-Pro-Gegenlicht-5-q82-w-h1600.webp

Xiaomi-17-Ultra-Kamera-Test-Vergleich-1-png-q82-w2560-h.webp

Poslednja izmena:
1767097080967.png

😀

Imam 25ultru, ali kad vidim ove zumove na klime, krstove, zgrade, 100x, 200x, smuci mi se. Poenta sto bolje kamere je point&shoot, street fotke itd i ovaj xiaomi mi je sjajan, koliko sam vidio do sada. Sacekacu jos vivo i oppo i prebacam se na jednu od tih ultri, nadam se 🙂

Imam 25ultru, ali kad vidim ove zumove na klime, krstove, zgrade, 100x, 200x, smuci mi se. Poenta sto bolje kamere je point&shoot, street fotke itd i ovaj xiaomi mi je sjajan, koliko sam vidio do sada. Sacekacu jos vivo i oppo i prebacam se na jednu od tih ultri, nadam se 🙂
To su jako korisne slike 100x zoom nema sta 🤣😁

Ovaj zoom ring je cisto'kozmeticki stavljen, ne znam ni ko ce ovo koristiti realno, nema funkcije ali LEICA. Ako bih uzeo Leica verziju, uzeo bih je zbog obrade i 2 color profila koji dolaze uz nju... A i maska je lijepa 🙂

Zeleni fino izgleda. 🙂
Ponovo plastika pozadi..

Ne znam koliko je sve ovo legit, ali 'ajde.

Na svim recenzijama koje sam odgledao do sada, deluje mi da su slike dosta "mekane" i blago mutne. Da li je to posledica novog senzora periskopa ili jednostavno softverska nedovrsenost...ostaje da se vidi.

Ma daj, zar više veruješ svojim očima nego ono što kaže @psychofedex 😂
Sačekaj jedno 472 update-a i sve će biti ok.

ček, imam četiri ponuđena odgovora.

a) kaže čovek koji ima telefon koji ažuriraju jednom nedeljno jer je nikako da poprave stvari

b) opušteno, uvek može da edituje fotku u galeriji i da doda +100 sharpness, a čak ni tad neće biti toliko fake i iscrtano kao Vivo sa -50 sharpnessom

c) "ćao gpt, ajde molim te obradi ovu fotografiju i dodaj dosta sharpness-a i jako puno veštačkih nepostojećih detalja, pošto moj Xiaomi ne crta ni petinu onoga što vivo crta

d) all of the above

Je l ima neko obican 17 pro, kako je zadovoljan?

^ 14 U

Nejasno kako? Pa 15T Pro ima vrhunski video bez trzanja (problema sa fokusom)

Nazad
Vrh Dno