Koristim ja. T.j koristim jedan klasični Sim i jedan Esim . Ali sam probao i 2 esima istovremeno. Malo je "zbunujuće" da se postavi ( ništa strašno) jer te u podesavanjima pita samo hoces li da zamijenis Sim2 sa Esimom. Pa kad to uradis , onda ugasis onaj prvi "normalni" Sim , i opet u podesavanjima krenes da postavis drugi Esim. Tada te on pita , hoces li da ga postavis kao Sim 1 ili Sim 2? Tada odaberes prvi slot . I onda ti istovremeno rade dva Esima.Da li neko koristi 15T pro sa dva eSIM-a istovremeno? Pitam jer bih ga kupio a ne bih koristio fizicke ako ne moram.
Jeste malo konfuzno,ali hvala u svakom slucaju. Izaci cu valjda na kraj nekako.🙂Koristim ja. T.j koristim jedan klasični Sim i jedan Esim . Ali sam probao i 2 esima istovremeno. Malo je "zbunujuće" da se postavi ( ništa strašno) jer te u podesavanjima pita samo hoces li da zamijenis Sim2 sa Esimom. Pa kad to uradis , onda ugasis onaj prvi "normalni" Sim , i opet u podesavanjima krenes da postavis drugi Esim. Tada te on pita , hoces li da ga postavis kao Sim 1 ili Sim 2? Tada odaberes prvi slot . I onda ti istovremeno rade dva Esima.
Upaljena je funkcija da dok god gledas u telefon on se nece iskljucitiZna li neko zasto se ekran na ovom modelu ne gasi i ako je namesteno da se ugasi za 30 sek?
Uspelo.HvalaUpaljena je funkcija da dok god gledas u telefon on se nece iskljuciti
Settings - Lock screen - (dolje na samom dnu) Detect Gaze ( isključi)
15t pro ima "normalan" AODDrugari, razmisljam o ovom modelu, pa me zanima jel i 15t i 15t pro imaju osakacen Aod, tj ogranicen na 10s?
15T Pro ima normalan AOD,imam ga ja,ali to ne koristim.Drugari, razmisljam o ovom modelu, pa me zanima jel i 15t i 15t pro imaju osakacen Aod, tj ogranicen na 10s?
I meni isto nebitan jer mi je vaznije trajanje baterije pa sve to gasim poput AOD bluetooth lokaciju i itd 😅15T Pro ima normalan AOD,imam ga ja,ali to ne koristim.
Cenio bih pomoć. Nameravam 15t Pro da kupim kao poklon članu porodice, verziju 512gb. Na našem poznatom oglašivačkom sajtu nove uređaje iz EU (kako to stiže ne znam) prodaju za 560e što je dosta nize nego u radnjama. Garancija je godinu dana. Nikada nisam kupovao na ovakav način pa bih molio za mišljenje, koliko je ovo pouzdano iako prodavci imaju dosta pozitivnih ocena. Kako komentarisete tu cenu i ima li nešto bolje za te novce?
Osim kvaliteta izrade , sto ni na s25u nije nesto woow msm da ces biti prezadovoljan. Dosta sam se igrao s tim telefonom i jos se razmisljam da sa 16pm predjem na njega . Kamere su brutalne, brzina, ekran sve je bas dobro. Cak je i zoom bolji nego na 15 ultra . Za te pare telefon je premija.Na red došao 15T Pro, sjutra ga uzimam pa javljam utiske. Skroz neplanirano, imao peh sa S25U koji je završio na oglasima pa sam morao brzo da se odlučim šta dalje. Da li je posle Magica 7 pro pa sa S25 Ultra sa konja na magarca, vidjećemo. 🙂 Poslednji Xiaomi koji sam imao je 10T Pro, sem nesrećnog proximity-a je sve bilo u redu koliko se sjećam. Imam jači paket kod Telekoma pa me izašao 400 EUR, kad oduzmem i poklone koje ću odmah vjerovatno prodati za 70-80 EUR, za 320 EUR nije moglo bolje.
Koliko sam vidio u par review-a na brzaka što sam vidio nema nekih zamjerki čak i kad se poredi sa dosta skupljim uređajima sem selfi kamere koja je godinama ista (meni skroz nebitno). Odličan ekran, kvalitet izrade, kamere pariraju skroz S25U, telephoto čak i bolja, uglavnom meni dovoljno. Ono što mi je jako bitno je baterija što je kod 15T Pro sudeći po komentarima veliki plus.
Svaka cast na lepoj recenziji, da znam sta moze da me saceka ako uzmem xiaomiNisam oduševljen uopšte, podešavam ga već par sati, ovaj HyperOS djeluje kao polu-proizvod (updateovan je na 3.x).
1: Viber nema šanse da mi na default (auto) refresh rate režimu radi u 120hz, zaglavljeno je na 60hz. Tek kad ručno prebacim da sve aplikacije rade do 144Hz, onda proradi ali to nije rješenje jer će 120Hz držati i dok je prikaz statičan što nije rješenje jer će se trošiti baterija dosta više.
2. WiFi mreža mi baguje, posle 15-20min moram da palim-gasim wifi da bi ponovo proradio wireless, dok S25U koji koristim uporedo na istoj mreži radi bez problema mjesecima. Ovo je posebno čudno jer na Xiaomiju dobijam daleko bolje rezultate na speed testu, u odnosu na S25U. Provjeriću da možda nema Xiaomi problem sa skrivenim mrežama jer nam je na poslu hidden network pa treba manuelno da se dodaje.
3. Pola cm lufta ispod tastature i ne može da se sredi, wtf? Znam da je to prije moglo da se ugasi na gboardu, sada ne može (od kad se updateovao na 3.x verziju OS, barem ja ne mogu da nađem). Vjerovatno ću morati da instaliram Microsoft Swiftkey...
4. Popup notifikacije koje izlaze iz status bara djeluju kao od prije 10 godina, čini mi se takve sam imao i na 10T Pro, baš bzv.
5. Secondary space (Secure folder) takođe djeluje bzv, moram da mozgam kako da ga zaštitim na otisak prsta, sve je to na Samsungu i na Honoru bilo mnogo intuintivnije.
6. Na AI editing zaboravite, ne postoji. Ja sam navikao na editing na Samsungu/Honoru, ovdje boli koliko je to loše odrađeno.
Ekran jeste super samo što mi je ekran na S25U mnogo prijatniji za oči, vjerovatno jer dvije godine koristim ekrane sa antireflektivnim premazom pa nisam navikao na bilo kakav odsjaj (koristio sam S24U i S25U u proteklih 2 godine)
Sve u svemu za sada gorak ukus u ustima, vjerovatno se većina ovoga može srediti ali me nervira što već moram da kalkulišem i tražim fixeve a uređaj ne koristim ni par sati. Na Magicu 7 Pro i na S25U nisam imao gotovo nikakvih problema, mjesecima...
Kakvi su utisci po pitanju baterije i jesi mozda izvlacio neku statistiku potrosnje, SOT i slicno.Nisam oduševljen uopšte, podešavam ga već par sati, ovaj HyperOS djeluje kao polu-proizvod (updateovan je na 3.x).
1: Viber nema šanse da mi na default (auto) refresh rate režimu radi u 120hz, zaglavljeno je na 60hz. Tek kad ručno prebacim da sve aplikacije rade do 144Hz, onda proradi ali to nije rješenje jer će 120Hz držati i dok je prikaz statičan što nije rješenje jer će se trošiti baterija dosta više.
2. WiFi mreža mi baguje, posle 15-20min moram da palim-gasim wifi da bi ponovo proradio wireless, dok S25U koji koristim uporedo na istoj mreži radi bez problema mjesecima. Ovo je posebno čudno jer na Xiaomiju dobijam daleko bolje rezultate na speed testu, u odnosu na S25U. Provjeriću da možda nema Xiaomi problem sa skrivenim mrežama jer nam je na poslu hidden network pa treba manuelno da se dodaje.
3. Pola cm lufta ispod tastature i ne može da se sredi, wtf? Znam da je to prije moglo da se ugasi na gboardu, sada ne može (od kad se updateovao na 3.x verziju OS, barem ja ne mogu da nađem). Vjerovatno ću morati da instaliram Microsoft Swiftkey...
4. Popup notifikacije koje izlaze iz status bara djeluju kao od prije 10 godina, čini mi se takve sam imao i na 10T Pro, baš bzv.
5. Secondary space (Secure folder) takođe djeluje bzv, moram da mozgam kako da ga zaštitim na otisak prsta, sve je to na Samsungu i na Honoru bilo mnogo intuintivnije.
6. Na AI editing zaboravite, ne postoji. Ja sam navikao na editing na Samsungu/Honoru, ovdje boli koliko je to loše odrađeno.
Ekran jeste super samo što mi je ekran na S25U mnogo prijatniji za oči, vjerovatno jer dvije godine koristim ekrane sa antireflektivnim premazom pa nisam navikao na bilo kakav odsjaj (koristio sam S24U i S25U u proteklih 2 godine)
Sve u svemu za sada gorak ukus u ustima, vjerovatno se većina ovoga može srediti ali me nervira što već moram da kalkulišem i tražim fixeve a uređaj ne koristim ni par sati. Na Magicu 7 Pro i na S25U nisam imao gotovo nikakvih problema, mjesecima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari