Šta je novo?

Xiaomi 15T / 15T PRO

A, ***. Tako je kako je. Nema sunje da je proizvod odlican i da ce se dobro pozicionirati, samo dok se cena snizi na prihvatljivih 450-500e i bice to BB model za srednji dzep (bez obzira na sirinu).

Ogroman je telefon (15T Pro), u ruci više deluje kao tablet. Sve je odlično na telefonu, rame uz rame sa Ultrom, ALI zvučnici su kao na nekom Redmiju od 15.000, baš jeftino zvuči u odnosu na Xiaomi 15

Sad nešto razmišljam da li zadrzati s25 fe iz promocije kad stigne ili ga prodati (ako treba doplatiti) i uzeti 15t pro? Hardverski bi trebalo da je (skoro) sve na strani ćomija, jedino me softverski brine. Jedno duže vreme nisam koristio xiaomi pa ne znam na kom je stadijumu trenutno. Da li ga ima negde da je već izložen?

ALI zvučnici su kao na nekom Redmiju od 15.000, baš jeftino zvuči u odnosu na Xiaomi 15
Ako je zaista ovako ovo je po meni nedopustivo za premium uredjaj, cak iako je flagship killer,mnogi modeli koji su bili jeftiniji imaju bas dobar zvuk, meni je licno to bitna stavka kod novog uredjaja, a Xiaomi je bas imao dosta modela ranije sa dobrim zvukom, a sad ako nije tako onda je to bas downgrade veliiki za moj pojam I prioritete.

Isto mislim i ja. Iako neću slušati neku muziku na telefonu, dobri zvučnici mnogo utiču na sam užitak pri upotrebi telefona. Recimo kada uključim nešto na Xiaomiju 15 ceo telefon lagano podrhtava od basova. Dok X15T Pro iako zvuči jasno, nema neku raznobojnost pri slušanju muzike već deluje onako jednolično.
Mada svakako testiraj sam, sada ga već ima u svim poslovnicama.

Nazad
Vrh Dno