Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Ako mislis na internacionalnu ne, nema. Samo apple proizvodi to imaju, niko drugi nema sta god prodavci pricali.
Ako je nas A1 mogu prodavci da ti nadju u sistemu. Ako ima nasu garanciju servis prima telefon bez papira, zato sto imaju u sistemu sve, s tim da ako treba da se menja tel onda mora vlasnik ugovora.
Malo sam ga oduzio, nadam se da me razumes. 😂

Ok znači ja ne daj bože dođe do toga, odnesem Xiaomi 15 ultra u servis i ako on ima po serijskom broju da je kupljen u a1 ne mora vlasnik da odnese nego mogu i ja sa telefonom da dođem, garancija je važeca?

U planu je neka akcija u Tehnomediji, 17% na telefone, ali samo u jednoj radnji u Nisu. Provericu sa njima da mi poruce telefon za taj vikend, trebalo bi da to bude 70.500 din. Tesko da je moguce izvuci nov sa garancijom za manje od toga...
Naravno, ništa ni od ovoga. Odem u tu radnju, pitam da li će biti te vikend akcije, ona kaže "Pa ne znamo mi još ništa, dođite u Petak". Pitam da li će moći telefon poručen u Petak da stigne u Sub ili Ned, ona vidi da to neće moći i počne da gleda po radnjama odakle da poruči. Onda mi kaže pa telefon je na akciji ne važi za njega to, pa onda vidi da nije na akciji... Pa posle nekog vremena kaže on vam je na ovoj specijalnoj kikiriki ceni, za njega ne važi to sniženje. Uvek možete na rate(kredit) bla bla... Pošto vidim kakva je situacija, kažem Hvala i odem.
Znači, da sam otišao u Yettel ili bilo koju drugu poslovnicu gde bi me telefon izašao fazon 200.000 din, sve bi bilo gotovo za 5 min. Ovako će ići malo teže, ali ne odustajem

Koliko vidim, trenutno najniža cena za taj telefon je oko 84k din. u prodavnicama, i oko 76k din. (650e) na KP. I sve do novembra/decembra ne verujem da će biti jeftiniji od 83-84 hiljade.
Za sada deluje da je najpovoljnije rešenje ako se pojavi npr. za 84k na ananasu, pa da uloviš vaučer od 5000 din.

Dajte neki link u Srbiji ili na kineskim sajtovima za (poželjno)foliju ili staklo na kom će raditi fingerprint bez problema...Xiaomi 15.

Da bi na ovom telefonu (mozda i ostalim Shaomijima) otvorio YT aplikaaciju u 120hz, mora se ukljuciti opcija da ekran nonstop radi u 120 hz i da se enabluje YT kao aplikacija. Znaci ako hoces da ti YT radi u 120 hz moras da ponistis prednost LTPO ekrana?

Uzeo sam 15 ultra. Koristim par dana. Sve radi super, ali sam primetio kada mrdam telefon gore dole cuje se nesto u kameri kada se pomera. Sve radi super, msm na kameru. Ali kad brzo mrdam cujem to. Da li jos neko primetio?

Nisi ,al je to svojstveno za svaki flagship danas ,za sve tel koji imaju tu stabilizaciju ,tako da je čudo što nisi čuo to od nekog druga ,kolege ..koga već :) .

Чудно је да неко купује телефон тих карактеристика (превасхдно јер је фокус на камерама) а да не зна о томе...
Рекло би се да је то телефон за ентузијасте на пољу камера...

Nije licno iskustvo,ali.Ovaj 15 ultra mi je privukao paznju.Kad bolje razmislim za slicne pare pre bi uzeo s25 ultru.
Znam da nam se razlikuju misljenja,ali to je moj stav.

Nisi ,al je to svojstveno za svaki flagship danas ,za sve tel koji imaju tu stabilizaciju ,tako da je čudo što nisi čuo to od nekog druga ,kolege ..koga već :) .
Koristio xiaomi 12 pro, nisam imao taj zvuk, koristio s23 ultra nisam imao taj zvuk, korostio magic 6pro nisam imao taj zvuk. Krwtko koristio s24 ultra nisam cuo taj zvuk... Doduse prvi put koristim xiaomi ultru pa sam primetio. Nisam koristio iphone 15 pro max mada jesam ovako imao dodira sa njim... Nisam ni tamo cuo... Ali eto desilo se. Svakako za kameru sam se interesovao ne na forumima. Nego po recenzijama raznoraznim. Testirao licno i svidja mi se. Ovo ssm pitao vise za svaki slucaj iako sam pretpostavio o cemu je rec...

Onda ne govorimo o istom zvuku...Vecina ovih koje si nabrojao (a mozda i svi ),ga imaju kad drmusas telefon ..Koristio samsunge od gore nabrojanih,znam da imaju taj zvuk

Pa iskreno, nisam rekao da nemaju😁 samo da ja nisam cuo. E sada ono sto je specificno za x15u je da prilicno tezi na kameri, tj znatno je tezi gornji deo telefona za razliku od svih nabrojanih. Pa ga realno malo drugacije drzim. Tako sam slucajno i primetio... A onda kada sam cuo i testirao sam pa sam se uverio... 😁

Nije licno iskustvo,ali.Ovaj 15 ultra mi je privukao paznju.Kad bolje razmislim za slicne pare pre bi uzeo s25 ultru.
Znam da nam se razlikuju misljenja,ali to je moj stav.
Користим С25У, сјајан телефон. Иницијално сам планирао 15У али га у Црној Гори није било у званичним или иоле поузданим незваничним токовима. Све је то супер код Самсунга али као неко ко је прије овог телефона користио Шаоми не бих рекао да су њихови производи лоши, а посебно не како доста људи воли да их блати. 12т Про сам замјенио због "старости". Радим на броду и будем одвојен од куће 4 до 6 мјесеци и кад телефон мало пристара пеомјеним га да не дође до нежељених компликација 😅 такође батерија му је доста ослабила али и било је за очекивати након 2 и по године интезивне употребе...

Vrh Dno