Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Neka bude da si načelno u pravu. Međutim, još uvek nisam upoznao nekoga kome je brzo punjenje uništilo bateriju. Poznajem dosta ljudi koji koristi Xiaomi telefone koje pune na maksimalnih 120w evo već pune dve godine, baterija ne jenjava, radi kao prvog dana.
Ziva istina, xiaomi 12 T pro posle 2 god punjenja i ucestalog i tipa od iznad 60 posto do 100 posto, a i s koriscenjem do gasenja pa punjenjem do 100 i baterija drzi 2 dana sa 10h SOT-a.

Moram da priznam da mi se malo ne sviđa kako na ovom telefonu radi osvežavanje ekrana, mislim na običan 15. Kada se stavi na default (recomended) on dosta aplikacija gura na manju hercažu, ja sam primetio i najviše mi smeta na YouTube-u i Viberu, Gmail-u. Stavio sam na custom i sve gurnuo na 120 hz i onda sve izgleda lepo ali sam pustio da gledam neki klip na YouTube-u i on kako ga je valjda zakucao na 120 se baš dosta ugrejao. Kad sam isključio 120 hz na tjubu, ohladio se. Nisam do sad imao takav slučaj na Samsungu recimo, sve je gurao bez da ja razmišljam šta na koliko radi a sve je lepo izgledalo

Al mislim da ce kartica preko lita ostat u obicnom 15, jednostavno je raj za ruku

Ako nije problem može i poređenje prikaza i kvalitet ekrana.

Samo postojanje Photo Kit-a daje +20% na performanse 🙃
(u odnosu na druge brand-ove)

Sta bi izabrao kao daily telefon. Vidim tebi odgovara xiaomi 15 zbog velicine ali ako pogledas kamera + software tj.rad telefona koji bi izabrao.
Ako nam samsung ugura istu kameru sa S22-23-24-25 na s26u kao sto planira ozbiljno razmisljam da promenim proizvodjaca.
Nosim Xiaomi 14 malo vise od godinu dana.
Telefon je vrhunski u svim aspektima.
Koristio sam , Samsung S23, Samsung S21 fe, Xiaomi za klasu ispred.
Ne poredim ih generacijski, nego.osecaj kada se koristi, kamere, baterija, brzina punjenja,...sve .

Sta bi izabrao kao daily telefon. Vidim tebi odgovara xiaomi 15 zbog velicine ali ako pogledas kamera + software tj.rad telefona koji bi izabrao.
Ako nam samsung ugura istu kameru sa S22-23-24-25 na s26u kao sto planira ozbiljno razmisljam da promenim proizvodjaca.
Koliko god mi je drag xiaomi 15, kartica je nazad u vivo isla, *** double tap to sleep, snimanje poziva, kombinirane notifikacije i kontrole, itd.
Al netko ko nije bolestan u glavu kao ja moze 5 godina sa xiaomi 15 bez problema.

Kako funkcionišu duple aplikacije na Vivu?Ide mi drug za Kinu sledeći mjesec pa se razmišljam da se počastim.Samo nisam siguran da li x100 ultra ili x200 pro mini.

Koliko god mi je drag xiaomi 15, kartica je nazad u vivo isla, *** double tap to sleep, snimanje poziva, kombinirane notifikacije i kontrole, itd.
Al netko ko nije bolestan u glavu kao ja moze 5 godina sa xiaomi 15 bez problema.
Ne mora baš pet ali tri garant .
Za pet ( kako bi i trebalo ) ko zna upadte šta će doneti .

Može li neko da mi kaže svoje utiske o bateriji na 15 ultra?Kod mene je katastrofalna.Po nekad i dva puta dnevno ide mob na punjac.

Nesto tu ne stima.
Koliki ti je SOT?

Prilozi

• Screenshot_2025-06-12-18-14-50-371_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    Screenshot_2025-06-12-18-14-50-371_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_2025-06-12-18-15-09-003_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-06-12-18-15-09-003_com.miui.securitycenter.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 34
Vrh Dno