Sve ti je u redu i sa telefonom i sa punjačem. Bez brige budi.U redu, punjenje od 0% do 100% traje 51 minut kada je baterija potpuno prazna, ali od 20% do 80% traje oko 35 minuta, što mi deluje previše. Telefon je nov, imam ga tek tri dana, i sada nisam siguran da li je problem u punjaču ili u samom telefonu. Iskreno, ne bih ga slao u servis ako ne moram, pa pokušavam da pronađem rešenje sam. Zato sam se i obratio ovde, u nadi da neko ima sličnog iskustva i može da pomogne. Bio bih veoma zahvalan.
Jutros sam ispratio od 20% do 80% sa 67W punjačem mu je trebalo 30 minuta.Ja sam sada skoro kupio xiaomi 15ultra i imam problem sa brzim punjenjem. Imam njihov original punjac i kabl (120W) i u opcijama sam ukljucio brzo punjenje ali i dalje nekako puni dosta sporo od 20% do 80% treba mu 35 minuta a mislim da bi trebalo to dosta brze da ide s obzirom da je 90w punjenje podrzano. Sta mislite u cemu je problem?
upravo tako zato kazem sa 90W punjacem trebalo bi to ici brze jer i meni je tako prosek 30 35 minJutros sam ispratio od 20% do 80% sa 67W punjačem mu je trebalo 30 minuta.
15u se sporije puni od 14u koji se puni sporije od 13u. sto su noviji, sporije se pune. 90w mu je peak i mozda ga dostigne na minut, ni toliko, ostatak vremena puni izmedju 50 i 60 vati, tako da je sve ok sa tim.upravo tako zato kazem sa 90W punjacem trebalo bi to ici brze jer i meni je tako prosek 30 35 min
Pa obzirom da su cene na kp kad sabereš to dvoje veće nego na ovoj akciji, sigurno da se isplatiVideh u mi store akciju:
Xiaomi 15 + xiaomi buds 5 pro za 90.000 din
Isplati li se to ?
Kako ste zadovoljni sa super macro kamerom na 15 ultra ?
Ima li logike preći sa s23 ultre ?
Bitan mi je dobar telefoto i macro.
Ježim se od miui-a, ali zarad dobrih fotki bih istrpeo i to.
Hyper Os je odlican, ne znam cega se jezis?Kako ste zadovoljni sa super macro kamerom na 15 ultra ?
Ima li logike preći sa s23 ultre ?
Bitan mi je dobar telefoto i macro.
Ježim se od miui-a, ali zarad dobrih fotki bih istrpeo i to.
Pa one ui je 10 god. ispred miui-a. Koristio sam xiaomi godinama i kad vidim interfejs pripadne mi muka.Hyper Os je odlican, ne znam cega se jezis?
Bilo nekada, HyperOs je odlican.Pa one ui je 10 god. ispred miui-a. Koristio sam xiaomi godinama i kad vidim interfejs pripadne mi muka.
Koristio sam s21fe, s22, xiaomi mi 10, xiaomi 14 sada...apsolutno nisam primetio nikakvu razliku.kod os-a.Samsung UI je kompletniji, zreliji, ali je ovaj HyperOS za sada iznenađujuće ok. Meni je najbitnije da nema kritičnih usporenja, bagova, a par funkcija više ili manje, to mi nije toliko bitno, jer ni ovo što HyperOS nudi ne mogu u potpunosti da iskoristim.
Sa druge strane, kamere (posebno u manual modu) su viša faza u odnosu na Samsung, mislim na fotografisanje sa glavnom i telefoto kamerama. Mada, ne znam koliko ima smisla prelaziti sa odličnog S23 Ultra, ja bih sačekao novu generaciju telefona, pa ugrabio 16 Ultra sa nekim od poklona iz domaćih prodavnica. Imaće još bolje kamere, još moćniji čipset i bar 6000 mAh bateriju, ako ne i 6500 mAh, ali videćemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari