Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Vrhunski za sad sve. Igre ne igram tako da to ne znam. Zagrevanje se oseća kad se stavi na njegov brzi punjač (67w) dok ne stigne do nekih 50%, onda se ohladi i puni dalje. Verujem da se zagreje ako snimaš u 4k dugo ili obavljaš duži video poziv, ali je sve to kao i kod drugih telefona, ništa ovde nije drugačije, ja ajfon 15 pro nisam mogao da držim u ruci kad sam bio na video pozivu sa rodbinom. Zahtevne igre najviše zagrevaju, ali ko je kupio mobilni telefon manjih dimenzija da bi igrao igre, ne znam šta bih mu rekao...
A kameru kad koristis za fotkanje malo intenzivnije? Napolju naravno gde odvrne osvetljenje na max, kakva je tad situacija?

Fotkao sam ovih dana klinca malo napolju, nisam ništa primetio. Juče ga koristio za navigaciju malo i isto ništa. Idem sledeće nedelje na odmor, pa ću videti kako će tad biti jer ću ga više koristiti, za sad stvarno ništa specijalno. Baterija se za sad teško prazni

kakva su iskustva sa klascinom 15icom? Jel istina da se greje bas toliko? Igrice itd nisu u opticaju kod mene, ali kamera da , vidim da ih ima sve povoljnije pa bih uzeo malo da se igram dok se vivo neki ne javi :) ali ako je rerna onda mu dzaba sve...
Moj je savet da kupis X14 obican, perfektan.je u svakom pogledu, ekran, baterija, posebno kamere.

Danas sam drzao 15 ultru, mislio sam da me neko zeza. Nije velik kao mobilni ali sistem kamera strci nevidjeno. Jako mi se svidja i sistem i oblik ali taj kamera sistem pozadi, veliki -
Trenutno najlepsi telefon po meni

Danas sam drzao 15 ultru, mislio sam da me neko zeza. Nije velik kao mobilni ali sistem kamera strci nevidjeno. Jako mi se svidja i sistem i oblik ali taj kamera sistem pozadi, veliki -
Trenutno najlepsi telefon po meni
Nisam ga držao, a zanima me jel su teške te kamere, plaši me da će stalno težiti da se prevrne iz ruke...

Naravno da ne. Dobar je balans.

Nisam ga držao, a zanima me jel su teške te kamere, plaši me da će stalno težiti da se prevrne iz ruke...

Ništa bez probe, meni recimo malo smeta i imao sam osećaj da je top heavy ali ja često držim telefon jednom rukom, nisko, podupirući malićem odozdole. Dok sam isprobavao 14U sam podizao hvat da bude sigurnije. Nije mi ergonomski i vizuelno legao pa sam otišao dalje. Ali to je moja navika držanja, plus imam neobično male šake... A evo Delija iznad kaže da nema od davanja saveta mnogo vajde, bolje odi do neke prodavnice i probaj.

Pricam o 15U. 14U sam samo na kratko imao u rukama - i ne secam se dovoljno dobro.

Al u oba slucaja - nije ovo velicina telefona za redovno koriscenje jednom rukom.

15 ne ulltra leži savršeno u ruci. Ja koji nemam velike šake, ovo mi je idealna veličina, a bio sam malo skeptičan jer sam navikao na 6.1. Još kad tokom razgovora uglavim prst ispod kamere, taman...

15u nisam probao ali koliko vidim iste su dimenzije, težina i raspored svega pa je utisak prenosiv.

Koliko zaostaje 15 za Ultrom po pitanju kamera?

Generalno me zanima point & shoot varijanta.

Da li Xiaomi telefoni kupljeni kod domacih operatera obavezno dolaze sa Global rom-om?

Da li je ovo pregrevanje telefona o kome priča Peca primetno u realnom radu i kežual gejmingu ili do toga dolazi pri ovim stres testovima koje bih pokrenuo tačno 0 puta? Vidim i sarpi pominje to pregrevanje za one koji sumnjaju u Pecinu objektivnos vezano za xiaomi. 😂

Nazad
Vrh Dno