Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Ovako možemo u nedogled ali mašiš poentu, pa ću da završim sa ovom konstatacijom.
Vivo ima svoju ultru kao i ostali proizvođači, da oni smatraju pro verziju svojim flagshipom ne bi izvacivali ultru.
Da ne spominjem da je x100u u svim uporednim testovima bolji ili jednak sa x200pro što se tiče fotografija, ima af na selfy kameri(x200pro nema) i 1in senzor, dakle, pravi flagship.
Znači, nemam problem što postoje testovi sa x200pro ali mi smeta što se ne rade testovi i sa x100u.

Ovako možemo u nedogled ali mašiš poentu, pa ću da završim sa ovom konstatacijom.
Vivo ima svoju ultru kao i ostali proizvođači, da oni smatraju pro verziju svojim flagshipom ne bi izvacivali ultru.
Da ne spominjem da je x100u u svim uporednim testovima bolji ili jednak sa x200pro što se tiče fotografija, ima af na selfy kameri(x200pro nema) i 1in senzor, dakle, pravi flagship.
Znači, nemam problem što postoje testovi sa x200pro ali mi smeta što se ne rade testovi i sa x100u.
važi.

samo da napomenem, Xiaomi ima veći 5 generacija ultra modela gde je ultra perjanica.

Vivo do prošle godine nije imao ultru i x100u im je bio eksperiment da vide kako će proći.
isto kao što će eksperimentisati sa glavnom 35mm kamerom na novoj ultri.
100, 100s, 200, 200s su base i entry modeli, pro je flagship.
sad ultru možeš da nazoveš flagship V2 ili Pro plus, svejedno, ali to ne menja činjenicu da je Pro verzija flagship.

Na koje se probleme tačno misli, nisam u toku ?
Misli se na kontrolu kvaliteta, po kojoj je xiaomi poznat, tipa kondenzacija u sočivu kamere, proximity senzori...i da kupovina bez validne garancije nije baš pametna.

Zar to sa proximity senzorom nije rešeno odavno? A taj fail u dizajnu 14 sa kondenzom je valjda takođe rešen. Teško mi je da poverujem da bi još jednu seriju izbacili sa tom greškom

Sto se tice senzora ja mislim je od Xiaomi 12 to reseno, moj 13 Pro radi super. Dok sam na 10t pro imao tih problema

12t pro - Нисам се сусрео са тим проблемом за скоро 2 и по године употребе, тако да то је стара прича

Misli se na kontrolu kvaliteta, po kojoj je xiaomi poznat, tipa kondenzacija u sočivu kamere, proximity senzori...i da kupovina bez validne garancije nije baš pametna.
Nema kondenzacije, 0001% korisnika se zalilo.
Koristim X14 od juna, sve je na vrhunskom nivou.

Ajdeee...0.0001 kažeš? hahaha pa moj drugar ima x14 i imao je taj problem sve dok nismo otišli na more, tek nakon tih tropskih dana problem je nastao i više se nije žalio.

Još jedna razočaravajuća kamera na Xiaomi Ultra telefonima. Na YTB recenzijama zaostaje i za Honor Magic 7 Pro modelom. Vivo X200 Pro je nedostižan.
Očigledno kolaboracija Leica - Xiaomi ne funkcioniše kao u slučaju Leica - Huawei.

Nek je sa srećom i kaži koliko je plaćen i jednu kraću recenziju ako može
U A1, 103.680,00 + tarifa 12 meseci x 1.600,00, 12 meseci 1.900,00.
Kako god sam okrenuo to mi je nekako bila najisplativija varijanta.

Čim stignem da ga malo ozbiljnije izmučim pišem više, od nedelje, da prodje malo vremena i slegne se sve. Ovako na prvu svidja mi se baš izrada i osećaj/velicina, u suštini zbog toga i potencijalno dobre baterije sam ga i uzeo.
Šta zanima pitaj slobodno.

Ovo je više za 14U temu, ali može i ovde.

to su isti oni sto su izmedju Pure 70 ultra, VIva x100 pro, S24u i 14u rekli da je s24u najbolji 😂
Pogledajte prilog 484469

ili ovde stu su Xiaomiji oduzeli poene za UW kameru jer nije uhvatila celu zgradu, a 14u ima ubedljivo najsiru UW kameru 😂

plus sto u tom 15u videu koriste leica vibrant umesto authentic mode-a koji je po difoltu.

mani me versus.com...
1741969358890.png

Ma da, baš ćeš se pokajati što si uzeo jedan od najboljih kamera telefona, zbog tech-review zabavljača kao što je ovaj versus YT kanal :D

Vrh Dno